Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Proszę o opinie na temat sklepu www.sklep.age.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/prosze-o-opinie-temat-sklepu-www-sklep-age-pl-34462/)

piotrek123 04.05.2004 18:53

Proszę o opinie na temat sklepu www.sklep.age.pl

Witam
www.sklep.age.pl czy ktoś z Szanownych forumowiczów robił zakupy w tym sklepie, i czy wszystko poszło gładko i przyjemnie i jak długo czekaliście na paczke ???. Chcę sobie tam kupić nagrywarkę dvd.8)

andrzejj9 04.05.2004 21:01

Nie powiem Ci jak to jest z czekaniem na paczke i ogolnie zamawianiem wysylkowym, ale sklep sam w sobie (jest ich kilka we Wroclawiu) jest bardzo w porzadku. Obsluga dobra i w miare kompetenta, nie ma problemow z reklamacjami. Ogolnie duza siec sklepow, ktora nie moz pozwolic sobie na wpadke.

Jedyna ich wada, choc dla mnie bardzo duza, to ceny, ale te mozesz na internecie spokojnie sprawdzic, wiec jezeli w porownaniu z konkurencja wypadaja dobrze, to mozesz spokojnie u nich zamawiac.

memorando 04.05.2004 21:34

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Witam
www.sklep.age.pl czy ktoś z Szanownych forumowiczów robił zakupy w tym sklepie, i czy wszystko poszło gładko i przyjemnie i jak długo czekaliście na paczke ???. Chcę sobie tam kupić nagrywarkę dvd.8)

na 10 punktów daję jej 9. Profesjonalizm i stabilność i serwis...

sayan 04.05.2004 21:47

z cenami we Wrocławiu jest akurat dobrze, zakupiłem u nich drukareczke w marcu, to mój pierwszy zakup u nich, z innych Wrocławskich sklepów (do Andrzeja ) to korzystam tylko z proline, popland i k2 (ze wzgledu na znajomego) + oczywiscie age :D

p.s. no i przypomniało mi sie w age kupiłem .. kiedys w 2000r troche sprzetu ale na stoisku giełdowym, nie było problemu :D

memorando 04.05.2004 22:28

Cytat:

Napisany przez sayan
z cenami we Wrocławiu jest akurat dobrze, zakupiłem u nich drukareczke w marcu, to mój pierwszy zakup u nich, z innych Wrocławskich sklepów (do Andrzeja ) to korzystam tylko z proline, popland i k2 (ze wzgledu na znajomego) + oczywiscie age :D

p.s. no i przypomniało mi sie w age kupiłem .. kiedys w 2000r troche sprzetu ale na stoisku giełdowym, nie było problemu :D

Przecież wrocław jest uważany za zagłębie komputerowe...w szcsecinie wiele rzeczy sprowadzają z inkomu ab wroclawskiego...

przemas 05.05.2004 00:36

pozwole sobie zauważyc że cenowo proline i arest są najlepsi

duchol 05.05.2004 07:26

Kryptoreklama

andrzejj9 05.05.2004 10:24

Cytat:

Napisany przez sayan

Ja u nich (rowniez na gieldzie) kupilem karte graficzna, ktora mam do dzisiaj, tak wiec rowniez na nich nie narzekam :) Potem zdarzylo sie jeszcze kupno drukarki i ogromne problemy z reklamacja, ktore jednak rozwiazalem z korzyscia dla siebie i specjalnie nie nadwyrezyly w moim mniemaniu wizerunku firmy. Jedyny problem to ceny, ale tez nie na wszystkie rzeczy.

Ja rowniez, jak cos kupuje (kupowalem, bo od ostatniej modernizacji prawie rok temu nic do komputera nie dokupowalem i na razie nie planuje), to jest to ProLine (jedni z tanszych - kiedys byli najtansi, ale nie wszystkich z obslugi tam lubie. Wlasciwie tylko ostatnio, kiedy kupowalem router naprawde w porzadku koles mnie obslugiwal. Do tej pory chodzilem tak tylko, kiedy musialem), albo Arest lub jeszcze PoPLand. Tam rowniez maja dosc przyzwoite ceny, a i obsluga stoi na dosc przyzwoitym poziomie. K2 to rzeczywiscie musi byc znajomy, bo ceny tam niskie niestety nie sa :)

method1 16.05.2004 22:19

Witam!
Sam zrobilem zakupy w age'u na ponad 20000zl(20tys) i jeszcze ani razu nie dostalem wadliwej rzeczy, a ceny maja rzeczywiscie przystepne. Zwlaszcza jesli jest sie stalym klientem :D
pozdrawiam

Remix 17.05.2004 21:58

Witam!

jestem stalym klientem AgeComputers (zamowilem u nich sporo kompow i czesci), zawsze mozna sie targowac (nie wiem czy to dotyczy wszystkich klientow), obsluga profesjonalna, dzialanie blyskawiczne ogolnie 10/10 (subiektywna ocena)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:01.