![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.02.2006
![]() |
a co ta pochwalę się też, trochę mam wspólnego z www.compu.pl
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Już raczej działa, więc teraz mogę zacząć obserwować. Z tym, że jeszcze niewiele osób o stronie wie, więc na razie cudów nie ma. Ale zastanowię się, w jaki sposób ją trochę rozleklamować. Chociaż na razie bardziej skupiam się na zawartości (jutro rano kolejne materiały).
|
|
|
|
#3 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
@andrzejj - moim zdaniem temat jest dosc oryginalny, wiec raczej nie ma sensu dodawac strony do wyszukiwarek, a tymbardziej ja pozycjonowac?
Mysle, ze kluczem bedzie dobra reklama w formie wymiany linkami/bannerami/buttonami z innymi, popularnymi witrynami i na tym bym sie skoncentrowal na Twoim miejscu .pozdro |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() A co do wymiany z popularnymi serwisami.. No wiesz, ja bardzo chętnie, ale one mogą nie być takie chętne, jak na moją stronę na razie zagląda może z pięć osób dziennie
|
|
|
|
#5 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobra strona fajna ale Wroc***322;aw duu***380;e miasto co roku tam przejazdem jestem - jak Ty to ogarniasz sam ?
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Po prostu, załatwiając codzienne sprawy obserwuję co dzieje się na drogach i w ich otoczeniu, a że od niedawna mam zawsze ze sobą aparat, to jak coś widzę, to robię zdjęcia. W niektórych przypadkach tylko planuję takie wyprawy, jak trzeba znaleźć jakieś miejsce, żeby się zatrzymać i podejść kawałek. Albo jak zamierzam obserwować jakiś remont, jak teraz na stronie opisuję. Ale generalnie na razie jest to raczej spontaniczne
|
|
|
|
#7 |
|
Pingwin specjalista.
polecam zwerbowa***263; strategicznie kilku ch***281;tnych - wtedy nic nie umknie a strona b***281;dzie straszakiem tamtejszego "starostwa"
|
|
|
#8 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
, a pierwsze.. może później, na razie będę się narażał sam
|
|
|
|
#9 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
hehehe
- http://danowski.pl - strona domowa, - http://laptopy.info.pl - nowe hobby i forum, które rozkręcam, - http://dvdinfo.pl - chwilowo brak czasu aby uruchomić ale pomysł jest...
|
|
|
#10 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Pingwin specjalista.
robi si***281; ciekawie
|
|
|
#12 |
|
the one
CDRinfo VIP
hmm.. no i ju***380; si***281; chyba narazi***322;em, bo strona nie dziala.. kto***347; mnie ju***380; wida***263; shakowa***322;
![]() Mam nadziej***281;, ***380;e to tylko chwilowa awaria serwera.. Ju***380; mia***322;em ze dwa razy problemy z wej***347;ciem na stron***281;, ale mog***322;em wtedy wej***347;***263; do panelu administratora, a teraz le***380;y wszystko - strona, panel, baza danych.. No, ale mo***380;e przejdzie
|
|
|
#13 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
U mnie dziala.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Kilka minut później pojawił się inny komunikat, już wyraźnie mówiący o awarii serwera i za kolejne kilku minut już wszystko zaczęło działać.
|
|
|
|
#15 |
|
Registered
Data rejestracji: 13.09.2005
![]() |
@andrzejj9 - z moja rozbrajajaca szczeroscia, musze powiedziec, ze ta pierwsza stronka szalu nie robi, za to ta druga jest superancka!
Gratuluje! Sama probuje zrobic stronke - wlasciwie juz zaczelam a teraz sobie do pazdziernika musi odpoczac, bo nie mam mozliwosci sie tym zajac (na razie nie podam adresu bo to troche wstyd, gdyz jest bardzo prosciutka). Wlasciwie to przez przypadek sie tym zainteresowalam no i faktycznie trzeba przyznac, ze trudne to nie jest, jednak robienie takiej strony pochlania troche czasu. Pozdrawiam
|
|
|
|
![]() |
|
|