![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
przegięcie na forum
cytuję usera sid the rat:
mowil ci juz ktos memcio ze czas sie leczyc? moze pigulke z suszonej zaby? kwestorowi pomaga, wez dwie... gdyby kazdy tobie tak wypominal glupie [i nie calkiem glupie] manewry to na tym forum bylbys jedynym tematem komp pani [?] magdy jest jej problemem [lub radoscia] - skoro mowisz ze 9xx taki fajny - to moze doplacisz kazdemu kto kupuje 7xx zeby nie popelnial tego strasznego bledu? nie? to siedz cicho ps. juz kobiet nie lubisz? opowiedz nam o tym ps2. nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki ad rem: a antywirusa niestety nie polece pod 64bit - ale mozna sprawdzic [w tej kolejnosci] czy dziala: nod32, f-prot, kasperski, zwykly norton [wymienione w kolejnosci systemozernosci i czesciowo skutecznosci, od najlepszych] Sid the rat ma tak nawalone w mózgu że myśli że obrażanie innych jest kwintesencją jego niedojrzałej inteligencji czyżby nawarstwiły się urazy z dzieciństwa?? pozatym jakbym ja tak jakiekolwiek user ****ywal jak to robi sid dostalbym bana dopoki niedostanę przeprosin albo oceny sytuacji od modow tego forum spadam z niego bo mam dosyć obrażania mnie po za tym to już przegięcie co wyprawia sid milego dnia dni wam życzę w****ilem się i spadam Ostatnio zmieniany przez memorando : 23.10.2004 o godz. 23:27 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
upsss... myslalem ze tylko ja dzis sie nawalilem kilkoma piwami
![]() ![]()
#3 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
No własnie... Sidowi również przeszkadza to że mam FX-51 oraz FX5950, nie czaje go.... Mam to gdzies.... Nie martw się ... mnie też sie czepiaja i obrażają ale mam to gdzieś jest grono na forum które Cenie... TJ. : MaciejT Maciej Y@nkee_PL Nimal mr_spock Memorando Bartez grzeniu Pawelblu Gallus siwy_mw Turboni zorg Kodziu Patrix REi No i inni....coniektórzy,,, jak chcesz wiedzieć czy Ty też to spytaj, bo moze zapomniałem, zaspany jestem |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Komandor
Alez...
Negatywne myślenie to nie tylko pesymizm, zwątpienie, rozpacz. To także wrogie, nieżyczliwe uczucia, zawiść, radość z cudzego nieszczęścia, pogarda, nienawiść itd. Od tych niebezpiecznych myśli należy się odwracać, nie zatrzymywać ich w umyśle, zastępować innymi radosnymi, pozytywnymi. Ludzie potraficie myslec nieco pozytywnie?
#5 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() No to teraz posypią się reputki dla baku ![]() Przykro mi, że mnie tam nie ma ![]() I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi. Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte.
![]() |
#6 | ||
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój! To co napisałeś że Ci nie ma na mojej liście... to co? Ironicze było? Tzn ja to poczułem jako ironie...Szkoda że myślisz że wszystkie LG są takie jak Twoje... i wogóle...ech...mam to wszyyyyysttkooo gdziesz... jak chcesz to usuń mój podpis... Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() wielkość jest podobna ![]() Odróżnij także wielkość od tego co jest w tym podpisie - masz po prostu za dużą czcionke! Wiele osób ma większe podpisy, ale nie ma takiej czcionki (poza Tobą ![]() Cytat:
![]() Mam tu swoich dobrych znajomych. (obejdzie się bez listy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() "Ludzie trzeba się wyloozować, a memo musi nad sobą panować ![]() ![]() A temat na pewno sie zamknie prędzej czy później, a "ostrzejsze" tematy też mają swój urok ![]()
![]() |
#8 | |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Cytat:
heheh Ciapek jaka to roznica.. i tak nas nie ma ![]()
![]() |
#9 | |
Komandor
Cytat:
![]() ![]()
---------- pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 24.10.2004 o godz. 02:23 |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
Ooo... nie ma mnie na liście ![]() @Memorando, a ja Ci się jak zwykle wyłamię i powiem coś zupełnie odwrotnego niż ogół. Czytając Twoje posty (nie wszyskie) dochodzę do wniosku że albo jesteś straaaaasznie młody albo masz problemy. Zakładasz tematy że płakać się chce, normalnie zacząłem jes omijać. Nic tylko żale albo lament, sporadycznie zdaża się abyś napisał coś fajnego. Nie dziw się więc że czasem komuś pęknie żyłka i Ci dowali! Dość użalania się nad sobą! |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Ale o co chodzi ?
#12 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
ahaaaaaaa, Sid zawsze byl dziwny troszki, ale mnie osobiscie nic nie zrobil wiec nic do niego nie mam. Ale jezeli Ty poczules sie urazony masz prawo sie domagac przeprosin
![]()
#14 | |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Cytat:
Na forum owszem miałem kilka potyczek, ale potrafie być wyluzowany i nie robić z czegoś od razu wielkiej afery... i już żeby mnie każdy przepraszał... to chore dla mnie... ale oczywiście to moje prywatne zdanie...
KarolluZ ruleZ ![]() Ostatnio zmieniany przez KarolluZ : 23.10.2004 o godz. 23:34 |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |