Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   przegięcie na forum (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przegiecie-forum-41602/)

memorando 23.10.2004 23:09

przegięcie na forum

cytuję usera sid the rat:

mowil ci juz ktos memcio ze czas sie leczyc?

moze pigulke z suszonej zaby? kwestorowi pomaga, wez dwie...

gdyby kazdy tobie tak wypominal glupie [i nie calkiem glupie] manewry to na tym forum bylbys jedynym tematem

komp pani [?] magdy jest jej problemem [lub radoscia] - skoro mowisz ze 9xx taki fajny - to moze doplacisz kazdemu kto kupuje 7xx zeby nie popelnial tego strasznego bledu?

nie? to siedz cicho

ps. juz kobiet nie lubisz? opowiedz nam o tym
ps2. nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki

ad rem:

a antywirusa niestety nie polece pod 64bit - ale mozna sprawdzic [w tej kolejnosci] czy dziala: nod32, f-prot, kasperski, zwykly norton [wymienione w kolejnosci systemozernosci i czesciowo skutecznosci, od najlepszych]

Sid the rat ma tak nawalone w mózgu że myśli że obrażanie innych jest kwintesencją jego niedojrzałej inteligencji czyżby nawarstwiły się urazy z dzieciństwa?? pozatym jakbym ja tak jakiekolwiek user ****ywal jak to robi sid dostalbym bana dopoki niedostanę przeprosin albo oceny sytuacji od modow tego forum spadam z niego bo mam dosyć obrażania mnie po za tym to już przegięcie co wyprawia sid milego dnia dni wam życzę w****ilem się i spadam

Ormianin 23.10.2004 23:22

upsss... myslalem ze tylko ja dzis sie nawalilem kilkoma piwami :) ale heca! :ysz:

mallow 23.10.2004 23:25

Ale o co chodzi ?

memorando 23.10.2004 23:27

Cytat:

Napisany przez mallow
Ale o co chodzi ?

o chorego sida the rat zacytowalem jego tekst z forum jest wazeliniarzem i tyle ale to nieoznacza aby mnie publicznie cham obrażał wrrr ((

mallow 23.10.2004 23:30

ahaaaaaaa, Sid zawsze byl dziwny troszki, ale mnie osobiscie nic nie zrobil wiec nic do niego nie mam. Ale jezeli Ty poczules sie urazony masz prawo sie domagac przeprosin :piwo:

KarolluZ 23.10.2004 23:31

Cytat:

Napisany przez memorando
o chorego sida the rat zacytowalem jego tekst z forum jest wazeliniarzem i tyle ale to nieoznacza aby mnie publicznie cham obrażał wrrr ((

jmemorando... Ty masz jeden problem...wszystko za bardzo bierzesz do siebie...tu nie chodzi o to, aby zmieszać kogoś z błotem... jak ktoś wyraża jakąś opinie o kimś to w taki sam sposób trzeba odpowiedzieć, a nie od razu obrażać kogoś w tak niekulturalny i płytki sposób jaki Ty zrobiłeś. I co chcesz w ten sposób udowodnić ? Że niby ludzie się na ciebie uwzięli ? Nie bądź śmieszny...

Na forum owszem miałem kilka potyczek, ale potrafie być wyluzowany i nie robić z czegoś od razu wielkiej afery... i już żeby mnie każdy przepraszał... to chore dla mnie... ale oczywiście to moje prywatne zdanie...

bakupl 23.10.2004 23:31

Cytat:

Sid the rat ma tak nawalone w mózgu że myśli że obrażanie innych jest kwintesencją jego niedojrzałej inteligencji czyżby nawarstwiły się urazy z dzieciństwa?? pozatym jakbym ja tak jakiekolwiek user ****ywal jak to robi sid dostalbym bana dopoki niedostanę przeprosin albo oceny sytuacji od modow tego forum spadam z niego bo mam dosyć obrażania mnie po za tym to już przegięcie co wyprawia sid milego dnia dni wam życzę w****ilem się i spadam

No własnie... Sidowi również przeszkadza to że mam FX-51 oraz FX5950, nie czaje go.... Mam to gdzies....

Nie martw się ... mnie też sie czepiaja i obrażają ale mam to gdzieś jest grono na forum które Cenie...

TJ. :

MaciejT
Maciej
Y@nkee_PL
Nimal
mr_spock
Memorando
Bartez
grzeniu
Pawelblu
Gallus
siwy_mw
Turboni
zorg
Kodziu
Patrix
REi

No i inni....coniektórzy,,, jak chcesz wiedzieć czy Ty też to spytaj, bo moze zapomniałem, zaspany jestem

-Sid-The-Rat=> 23.10.2004 23:34

Cytat:

No własnie... Sidowi również przeszkadza to że mam FX-51 oraz FX5950, nie czaje go.... Mam to gdzies....
jestes pewien ze to ja? kiedy ty sie tu rejestrowales ja juz bylem bylym memberem - nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek mial okazje ci dolozyc - choby dlatego ze fx ani 5950 nie sa powodem do dokladania [moze masz jakis link czy cos, chetnie sobie przypomne]

Ormianin 23.10.2004 23:34

Alez...

Negatywne myślenie to nie tylko pesymizm, zwątpienie, rozpacz. To także
wrogie, nieżyczliwe uczucia, zawiść, radość z cudzego nieszczęścia, pogarda,
nienawiść itd. Od tych niebezpiecznych myśli należy się odwracać, nie
zatrzymywać ich w umyśle, zastępować innymi radosnymi, pozytywnymi.

Ludzie potraficie myslec nieco pozytywnie?

memorando 23.10.2004 23:35

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
jmemorando... Ty masz jeden problem...wszystko za bardzo bierzesz do siebie...tu nie chodzi o to, aby zmieszać kogośz błotem... jak ktoś wyraża jakąś opinie o kimś to w taki sam sposób trzeba odpowiedzieć, a nie od razu obrażać kogoś w tak niekulturalny i płytki sposób jaki Ty zrobiłeś. I co chcesz w ten sposób udowodnić ? Że niby ludzie się na ciebie uwzięli ? Nie bądź śmieszny...

Wieszs w czym leży problem?? że ja nie wydaję na tym forum wyroków jak sid bez prawa do obrony...owszem zrobilem źle przeprosilem kobietę przynajmniej tym się różnie id sida który przy okazji ****ania mnie kończy swoje posty formułką nie będę odpisywać na twoje posty a szkoda nie sztuką jest wydać wyrok ale sztuką jest bez emocji napisać pw w formie jakiej sid mnie obraża jak chcesz broń go ale więcej razy mnie obraził w ostatnim miesiącu niż ja go i tak bylem już zbyt dlugo tolerancyjny dla jego wybryków pozdrawiam

bakupl 23.10.2004 23:38

Cytat:

jestes pewien ze to ja? kiedy ty sie tu rejestrowales ja juz bylem bylym memberem - nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek mial okazje ci dolozyc - choby dlatego ze fx ani 5950 nie sa powodem do dokladania [moze masz jakis link czy cos, chetnie sobie przypomne]
Jak na stronie Pitereniela pisalem artykuł o Windows2003... i tam chodziło że na moim procku i grafice... nie chodzą normalne steroniki do grafiki i wtem mnie zjechałeś.... ale jednak działały ale trza przyspieszenie sprzętowe właczyć... no ale juz to nie ważne... to było na dniach po Twoim powrocie....

Piterniel 23.10.2004 23:42

EOT zamykam topic

Proszę sie rozejść

bakupl 23.10.2004 23:46

Cytat:

Napisany przez Piterniel
EOT zamykam topic

Proszę sie rozejść

MODERATOREM JESTEŚ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? :O...to ja żegnam

CIAPEK 23.10.2004 23:48

Cytat:

Napisany przez bakupl
(...)
MaciejT
Maciej
Y@nkee_PL
Nimal
mr_spock
Memorando
Bartez
grzeniu
Pawelblu
Gallus
siwy_mw
Turboni
zorg
Kodziu
Patrix
REi
(...)

jaki był klucz szeregowania tych imion? Nie są one alfabetycznie? :)
No to teraz posypią się reputki dla baku :)

Przykro mi, że mnie tam nie ma :( ojejku

I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi.

Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte.

-Sid-The-Rat=> 23.10.2004 23:49

@ baku - fakt, pamietam, pamietam tez ze nie mowilem nic o sprzecie [sam bym chcial taki miec] tylko o niesprawdzonej informacji nt dzialania/niedzialania sterownikow do tego sprzetu pod 2k3
mam nadzieje ze sprawa wyjasniona i zamknieta

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:45.