![]() |
przegięcie na forum
cytuję usera sid the rat:
mowil ci juz ktos memcio ze czas sie leczyc? moze pigulke z suszonej zaby? kwestorowi pomaga, wez dwie... gdyby kazdy tobie tak wypominal glupie [i nie calkiem glupie] manewry to na tym forum bylbys jedynym tematem komp pani [?] magdy jest jej problemem [lub radoscia] - skoro mowisz ze 9xx taki fajny - to moze doplacisz kazdemu kto kupuje 7xx zeby nie popelnial tego strasznego bledu? nie? to siedz cicho ps. juz kobiet nie lubisz? opowiedz nam o tym ps2. nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki ad rem: a antywirusa niestety nie polece pod 64bit - ale mozna sprawdzic [w tej kolejnosci] czy dziala: nod32, f-prot, kasperski, zwykly norton [wymienione w kolejnosci systemozernosci i czesciowo skutecznosci, od najlepszych] Sid the rat ma tak nawalone w mózgu że myśli że obrażanie innych jest kwintesencją jego niedojrzałej inteligencji czyżby nawarstwiły się urazy z dzieciństwa?? pozatym jakbym ja tak jakiekolwiek user ****ywal jak to robi sid dostalbym bana dopoki niedostanę przeprosin albo oceny sytuacji od modow tego forum spadam z niego bo mam dosyć obrażania mnie po za tym to już przegięcie co wyprawia sid milego dnia dni wam życzę w****ilem się i spadam |
upsss... myslalem ze tylko ja dzis sie nawalilem kilkoma piwami :) ale heca! :ysz:
|
Ale o co chodzi ?
|
Cytat:
|
ahaaaaaaa, Sid zawsze byl dziwny troszki, ale mnie osobiscie nic nie zrobil wiec nic do niego nie mam. Ale jezeli Ty poczules sie urazony masz prawo sie domagac przeprosin :piwo:
|
Cytat:
Na forum owszem miałem kilka potyczek, ale potrafie być wyluzowany i nie robić z czegoś od razu wielkiej afery... i już żeby mnie każdy przepraszał... to chore dla mnie... ale oczywiście to moje prywatne zdanie... |
Cytat:
No własnie... Sidowi również przeszkadza to że mam FX-51 oraz FX5950, nie czaje go.... Mam to gdzies.... Nie martw się ... mnie też sie czepiaja i obrażają ale mam to gdzieś jest grono na forum które Cenie... TJ. : MaciejT Maciej Y@nkee_PL Nimal mr_spock Memorando Bartez grzeniu Pawelblu Gallus siwy_mw Turboni zorg Kodziu Patrix REi No i inni....coniektórzy,,, jak chcesz wiedzieć czy Ty też to spytaj, bo moze zapomniałem, zaspany jestem |
Cytat:
|
Alez...
Negatywne myślenie to nie tylko pesymizm, zwątpienie, rozpacz. To także wrogie, nieżyczliwe uczucia, zawiść, radość z cudzego nieszczęścia, pogarda, nienawiść itd. Od tych niebezpiecznych myśli należy się odwracać, nie zatrzymywać ich w umyśle, zastępować innymi radosnymi, pozytywnymi. Ludzie potraficie myslec nieco pozytywnie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
EOT zamykam topic
Proszę sie rozejść |
Cytat:
MODERATOREM JESTEŚ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? :O...to ja żegnam |
Cytat:
No to teraz posypią się reputki dla baku :) Przykro mi, że mnie tam nie ma :( ojejku I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi. Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte. |
@ baku - fakt, pamietam, pamietam tez ze nie mowilem nic o sprzecie [sam bym chcial taki miec] tylko o niesprawdzonej informacji nt dzialania/niedzialania sterownikow do tego sprzetu pod 2k3
mam nadzieje ze sprawa wyjasniona i zamknieta |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:45. |