Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   przegięcie na forum (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przegiecie-forum-41602/)

epol 24.10.2004 12:28

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
tylko gdzies w okolicy szpitala z wielka iloscia wolnych miejsc bo po ostatnich wasniach na forum to pewnie by sie mogly przydac :D :D :D
a dla rozladowania sytuacji :piwo: dla wszystkich

Dobrze myślisz i kombinujesz. Nie trzebaby wzywac erki :)

Posty tak szybko sie pojawiaja, że czuje sie jak na czacie chodz z niego nie korzystam.

siwy_mw 24.10.2004 12:30

Cytat:

Napisany przez epol
Posty tak szybko sie pojawiaja, że czuje sie jak na czacie chodz z niego nie korzystam.

albo nawet szybciej ;) :piwo:

Turboni 24.10.2004 12:31

w mgnieniu oka ;)

Maciej 24.10.2004 12:33

Cytat:

Napisany przez memorando
przeprosilem panią magdę ale to magda powinna mnie styrać a nie wazeliniarz sid sid to sid niech nie wtrąca się w czyjeś posty i tyle

funkcja ignorowanie ...i masz usera Sid coś tam z głowy.

Temat powinnien być już zamknięty...koniec wywodów.

epol 24.10.2004 12:37

Cytat:

Napisany przez memorando
przeprosilem panią magdę ale to magda powinna mnie styrać a nie wazeliniarz sid sid to sid niech nie wtrąca się w czyjeś posty i tyle

Wiem, że przeprosiłeś Magde. I dobrze, bo to jest ważne. Jednka naprawde z tym sprzetem to wyskoczyłeś jak Filip z konopii (indyjskich ;))

gallus 24.10.2004 12:43

hmm, a ja powiem tak:
memo - często przesadza i robi z igły widły i nieraz nie mam nawet ochoty czytac jego postów, ale nie dodałem go do listy ignorowanych bo osobiście nic złego mi nie zrobił więc nie mam do niego o nic żalu.
a u Sida denerwują mnie teksty w stylu "nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki" bo wychodzi na to że tylko jego zdanie się liczy, a wszyscy inni są jego pionkami i jeżeli nie postępują tak jak On to są najgorsi itp.
Dajcie sobie po ignorze i wszyscy będa mieli wasze klutnie z głowy :)

epol 24.10.2004 12:45

Cytat:

Napisany przez gallus
a u Sida denerwują mnie teksty w stylu "nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki" bo wychodzi na to że tylko jego zdanie się liczy, a wszyscy inni są jego pionkami i jeżeli nie postępują tak jak On to są najgorsi itp.

Zgadzam sie z Toba. Tez to zauwazylem.

Patrixs 24.10.2004 12:48

Moją koncepcję na ten temat na pewno znacie więc nie będę się wypowiadał :)

czero 24.10.2004 14:52

Przeczytalem ten temat i powiem wam ze szkoda slow.

Dajcie sobie siana!.

-Kowalik- 24.10.2004 14:53

Cytat:

Napisany przez bakupl
TJ. :

MaciejT
Maciej
Y@nkee_PL
Nimal
mr_spock
Memorando
Bartez
grzeniu
Pawelblu
Gallus
siwy_mw
Turboni
zorg
Kodziu
Patrix
REi

Ooo... nie ma mnie na liście :D Hehehe...

@Memorando, a ja Ci się jak zwykle wyłamię i powiem coś zupełnie odwrotnego niż ogół.

Czytając Twoje posty (nie wszyskie) dochodzę do wniosku że albo jesteś straaaaasznie młody albo masz problemy. Zakładasz tematy że płakać się chce, normalnie zacząłem jes omijać. Nic tylko żale albo lament, sporadycznie zdaża się abyś napisał coś fajnego. Nie dziw się więc że czasem komuś pęknie żyłka i Ci dowali! Dość użalania się nad sobą!

pawelblu 24.10.2004 16:30

Co do textu braku polemiki Sida, to ma jednak troche racji.

Dlaczego:

Sidu zwykle tyra ludzi ktorzy pisza glupoty (zwykle do tego nie na temat) BEZ ZASTANOWIENIA. O tak, przyszlo im cos do glowy to napisali. Po co wiec podejmowac polemike z kims, kto pisze nieprzemyslane posty czesto oderwane od tematu i do tego czesto nieczytelne.

Cytat:

Napisany przez mallow
<tutaj byly jakies wywody>

Kolejna moja dygresja to niech niektorzy wkleja tekst swojej wypowiedzi sobie do MS Worda lub czegos podobnego, bo byki straszne sie pojawiaja. Ostatnio co raz mniej widzie, ale moze dlatego ze rzadko tu zagladam. Powinnismy dbac o poziom forum. Gdybym byl modem, bylbym gorszy niz Sid, ale tylko na punkcie ortografii.
Co chcialbym jeszcze powiedziec? To ze boli mnie zjawisko jakie pojawilo sie na forum, ktore nazywa sie "nabijacze postów". Nie chce tutaj wymieniac kto, bo nie o to tu chodzi, jezeli ktos chce moze przejrzec tamty i samemu sobie odpowiedziec. Draznia mnie komentarze nic nie wnoszace do tematu, oraz tematy typu "Nabijanie postow" albo czegos takiego. Przeciez nie chodzi tu o ta *******nieta cyferke pod avatarem tylko o to aby podzielic sie swoimi doswiadczeniami, uwagami, udzielic pomocy i o nia poprosic. Pisalem juz o tym kilka razy, ale powtorze. Forum sie bardzo zmienilo jakis czas temu. Niestety na gorsze. Nowi usterzy, nowy klimat, nie wiem czy mi to odpowiada. Chyba wole stare forum.

<znowu jakies wywody i glupawa pioseneczka HH>

mallow - zgadzam sie z Toba.

Orty - ganic !!
Nabijacze postow - ganic !!
Nowi forumowicze prezentujacy swoja bezczelnosc - ganic !!

Ale rowniez mylenie tak podstawowej rzeczy w matematyce jak liczba i cyfra ...
Cytat:

Napisany przez mallow
Przeciez nie chodzi tu o ta *******nieta cyferke pod avatarem'

Drogi kolego mallow. Obraziles tym textem krolowa nauk - matematyke. Cyfr jest tylko 10. Wszystkie inne konstrukcje z nich zbudowane to LICZBY.
No ale powiedzmy ze ten pojedynczy wystepek moze byc darowany. ||

Wrocmy jeszcze do ortow. Same orty to jeszcze pol biedy. Jak jak ktos ma do tego w dupie interpunkcje, to mnie juz krew zalewa. Jak mozna wyrazac swoje stanowisko, nie uzywajac znakow interpunkcyjnych. Przeciez ich brak powoduje wieloznacznosc wypowiedzi. I to wlasnie brak interpunkcji jest czesto charakterystyczny dla osobnikow piszacych bez zastanowienia.
Takze rada ode mnie: zamiast pisac glupoty - slownik w reke i do nauki. Jak juz bedziecie znali zasady poslugiwania sie jezykiem, to sie nim poslugujcie publicznie. W innym przypadku rozmowa na forum publicznym traci sens.

ThanatoS 24.10.2004 17:45

Hmm, bede nie lubiany ale powiem ze popieram Sid'a, jego reakcja byla prawidlowa, moze za mocna ale prawidlowa. Ludzie majacy problemy emocjonalne i przybierajace postawe maltretowanej owcy powinny isc do psychiatry, a nie obrazac innych nie zastanawiajac sie nawet nad tym,

B@rtek 24.10.2004 18:00

Memo przeczytałem temat Magdy i nie obraź się ale powiem, że lekko przegiołeś.

Każdy kupuje to co mu się podoba i na co go stać, a ty nie powinieneś się tym interesować :nie:

Chociaz masz rację, że wszystko idzie w kierunku socket 9xx :taktak:

epol 24.10.2004 18:10

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Jak jak ktos ma do tego w dupie interpunkcje, to mnie juz krew zalewa. Jak mozna wyrazac swoje stanowisko, nie uzywajac znakow interpunkcyjnych. Przeciez ich brak powoduje wieloznacznosc wypowiedzi. I to wlasnie brak interpunkcji jest czesto charakterystyczny dla osobnikow piszacych bez zastanowienia.

To tez jest bardzo wkurzajace. A niestety powtarza sie to w kazdym poscie...chyba wiadomo o kogo chodzi :)
Pamietam jak kumpela piszac czesto do mnie smsy chciala wiecej zmiescic to pisala: JEDENwyrazDUZYMIliteramiAdrugiMALYMIiNIErobilaZNAK OWinterpunkcjiANIprzerzTOmoznaBYLOsiePOCHLASTACnie DALOsieTEGOozrozumiec
uff, dlaej tak pisac nie moge :) Dopiero jak jej zwrocilem uwaga to zaczelka pisac normalnie :)

memorando 24.10.2004 19:04

Cytat:

Napisany przez epol
To tez jest bardzo wkurzajace. A niestety powtarza sie to w kazdym poscie...chyba wiadomo o kogo chodzi :)
Pamietam jak kumpela piszac czesto do mnie smsy chciala wiecej zmiescic to pisala: JEDENwyrazDUZYMIliteramiAdrugiMALYMIiNIErobilaZNAK OWinterpunkcjiANIprzerzTOmoznaBYLOsiePOCHLASTACnie DALOsieTEGOozrozumiec
uff, dlaej tak pisac nie moge :) Dopiero jak jej zwrocilem uwaga to zaczelka pisac normalnie :)

Nie będę używac interpunkcji dlaczego?? nie muszę tlumaczyć proszę tylko o nieczepianie się

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:11.