Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   przegięcie na forum (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przegiecie-forum-41602/)

Ormianin 24.10.2004 00:22

Dawno nie bylo juz jakies wojny tutaj, widac gwiazdy w zlej astro-konstalacji, dajcie sobie luz wszyscy ! i :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

legion 24.10.2004 00:20

Jak dzieci w piaskownicy z lopatkami w reku kluca sie ktora lopatka jest moja:D

CIAPEK 24.10.2004 00:13

Cytat:

Napisany przez bakupl
Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój!(...)

Nic chyba mnie już nie ździwi ;)
wielkość jest podobna :)
Odróżnij także wielkość od tego co jest w tym podpisie - masz po prostu za dużą czcionke! Wiele osób ma większe podpisy, ale nie ma takiej czcionki (poza Tobą :) )
Cytat:

Napisany przez bakupl
Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój! To co napisałeś że Ci nie ma na mojej liście... to co?(...)

to nic, wisi mi to i powiewa, na serio nie zależy mi na Twojej opinii na temat mnie :)
Mam tu swoich dobrych znajomych. (obejdzie się bez listy ;) )
Cytat:

Napisany przez bakupl
(...)Szkoda że myślisz że wszystkie LG są takie jak Twoje... i wogóle(...)

Myśle, że każdej firmie mogą sie zdarzyć wadliwe egzemplarze. Może nie aż tak jak przy LiteOn'ie 523252 ;)

Cytat:

Napisany przez bakupl
(...)Ja teraz mam P3 450 i Asus'a V3800 i żyje, nie potrzebuje lepszego, chce pograć w NFSU... ide do taty na pc i niema kłopotu...

ja mam jeszcze słabszy :) i jakoś daje rade.

"Ludzie trzeba się wyloozować, a memo musi nad sobą panować :)" yeah rhyme :peace:

A temat na pewno sie zamknie prędzej czy później, a "ostrzejsze" tematy też mają swój urok :)

Piterniel 24.10.2004 00:06

Cytat:

Napisany przez bakupl
Temat nie zamknięty? :P Kluczyk się zgubił?? A tak na poważnie to czemu nie zamknęłeś tematu skoro... mówiłes że zamkniesz... i ... kto Ci dał moda :|

To sprawa administracji forum

Temat zamknie się sam

legion 24.10.2004 00:04

@Memo po co to wszystko daj spokuj zrob sobie ignoruj w profilu sida i koniec nie bedziesz sie denerwowal a sid moze zrobic to samo nie bedzie cie czytal i tyle :D
proste!
A ty odrazu wyjezdzasz wywalcie mnie z forum dowidzenia nie przesadzaj troche luzu jak on ci przychamia to ty mu tez nigdzie nie jest napisane ze macie sie lubiec :D

bakupl 23.10.2004 23:59

Cytat:

Cichy moderator

Temat nie zamknięty? :P Kluczyk się zgubił?? A tak na poważnie to czemu nie zamknęłeś tematu skoro... mówiłes że zamkniesz... i ... kto Ci dał moda :|

Piterniel 23.10.2004 23:56

Cytat:

Napisany przez bakupl
MODERATOREM JESTEŚ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? :O...to ja żegnam

Cichy moderator

siwy_mw 23.10.2004 23:54

Proponuje zorganizowac jakis szybki zlocik i tam by sie kilka niejasnosci po kilku :piwo: wyjasnilo w mniej :klotnia: lub bardziej :boks: drastyczny sposob
Pozdrawiam wszystkich chyba dzis taki dzien bo tez sie z kazdym :klotnia:

bakupl 23.10.2004 23:53

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
jaki był klucz szeregowania tych imion? Nie są one alfabetycznie? :)
No to teraz posypią się reputki dla baku :)

Przykro mi, że mnie tam nie ma :( ojejku

I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi.

Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte.

Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój! To co napisałeś że Ci nie ma na mojej liście... to co? Ironicze było? Tzn ja to poczułem jako ironie...Szkoda że myślisz że wszystkie LG są takie jak Twoje... i wogóle...ech...mam to wszyyyyysttkooo gdziesz... jak chcesz to usuń mój podpis...

Cytat:

mam nadzieje ze sprawa wyjasniona i zamknieta
Tak, sprawa zamknięta... wiadomo... Ja teraz mam P3 450 i Asus'a V3800 i żyje, nie potrzebuje lepszego, chce pograć w NFSU... ide do taty na pc i niema kłopotu...

-Sid-The-Rat=> 23.10.2004 23:49

@ baku - fakt, pamietam, pamietam tez ze nie mowilem nic o sprzecie [sam bym chcial taki miec] tylko o niesprawdzonej informacji nt dzialania/niedzialania sterownikow do tego sprzetu pod 2k3
mam nadzieje ze sprawa wyjasniona i zamknieta

CIAPEK 23.10.2004 23:48

Cytat:

Napisany przez bakupl
(...)
MaciejT
Maciej
Y@nkee_PL
Nimal
mr_spock
Memorando
Bartez
grzeniu
Pawelblu
Gallus
siwy_mw
Turboni
zorg
Kodziu
Patrix
REi
(...)

jaki był klucz szeregowania tych imion? Nie są one alfabetycznie? :)
No to teraz posypią się reputki dla baku :)

Przykro mi, że mnie tam nie ma :( ojejku

I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi.

Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte.

bakupl 23.10.2004 23:46

Cytat:

Napisany przez Piterniel
EOT zamykam topic

Proszę sie rozejść

MODERATOREM JESTEŚ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? :O...to ja żegnam

Piterniel 23.10.2004 23:42

EOT zamykam topic

Proszę sie rozejść

bakupl 23.10.2004 23:38

Cytat:

jestes pewien ze to ja? kiedy ty sie tu rejestrowales ja juz bylem bylym memberem - nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek mial okazje ci dolozyc - choby dlatego ze fx ani 5950 nie sa powodem do dokladania [moze masz jakis link czy cos, chetnie sobie przypomne]
Jak na stronie Pitereniela pisalem artykuł o Windows2003... i tam chodziło że na moim procku i grafice... nie chodzą normalne steroniki do grafiki i wtem mnie zjechałeś.... ale jednak działały ale trza przyspieszenie sprzętowe właczyć... no ale juz to nie ważne... to było na dniach po Twoim powrocie....

memorando 23.10.2004 23:35

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
jmemorando... Ty masz jeden problem...wszystko za bardzo bierzesz do siebie...tu nie chodzi o to, aby zmieszać kogośz błotem... jak ktoś wyraża jakąś opinie o kimś to w taki sam sposób trzeba odpowiedzieć, a nie od razu obrażać kogoś w tak niekulturalny i płytki sposób jaki Ty zrobiłeś. I co chcesz w ten sposób udowodnić ? Że niby ludzie się na ciebie uwzięli ? Nie bądź śmieszny...

Wieszs w czym leży problem?? że ja nie wydaję na tym forum wyroków jak sid bez prawa do obrony...owszem zrobilem źle przeprosilem kobietę przynajmniej tym się różnie id sida który przy okazji ****ania mnie kończy swoje posty formułką nie będę odpisywać na twoje posty a szkoda nie sztuką jest wydać wyrok ale sztuką jest bez emocji napisać pw w formie jakiej sid mnie obraża jak chcesz broń go ale więcej razy mnie obraził w ostatnim miesiącu niż ja go i tak bylem już zbyt dlugo tolerancyjny dla jego wybryków pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:39.