![]() |
Dawno nie bylo juz jakies wojny tutaj, widac gwiazdy w zlej astro-konstalacji, dajcie sobie luz wszyscy ! i :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
|
Jak dzieci w piaskownicy z lopatkami w reku kluca sie ktora lopatka jest moja:D
|
Cytat:
wielkość jest podobna :) Odróżnij także wielkość od tego co jest w tym podpisie - masz po prostu za dużą czcionke! Wiele osób ma większe podpisy, ale nie ma takiej czcionki (poza Tobą :) ) Cytat:
Mam tu swoich dobrych znajomych. (obejdzie się bez listy ;) ) Cytat:
Cytat:
"Ludzie trzeba się wyloozować, a memo musi nad sobą panować :)" yeah rhyme :peace: A temat na pewno sie zamknie prędzej czy później, a "ostrzejsze" tematy też mają swój urok :) |
Cytat:
Temat zamknie się sam |
@Memo po co to wszystko daj spokuj zrob sobie ignoruj w profilu sida i koniec nie bedziesz sie denerwowal a sid moze zrobic to samo nie bedzie cie czytal i tyle :D
proste! A ty odrazu wyjezdzasz wywalcie mnie z forum dowidzenia nie przesadzaj troche luzu jak on ci przychamia to ty mu tez nigdzie nie jest napisane ze macie sie lubiec :D |
Cytat:
Temat nie zamknięty? :P Kluczyk się zgubił?? A tak na poważnie to czemu nie zamknęłeś tematu skoro... mówiłes że zamkniesz... i ... kto Ci dał moda :| |
Cytat:
|
Proponuje zorganizowac jakis szybki zlocik i tam by sie kilka niejasnosci po kilku :piwo: wyjasnilo w mniej :klotnia: lub bardziej :boks: drastyczny sposob
Pozdrawiam wszystkich chyba dzis taki dzien bo tez sie z kazdym :klotnia: |
Cytat:
Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój! To co napisałeś że Ci nie ma na mojej liście... to co? Ironicze było? Tzn ja to poczułem jako ironie...Szkoda że myślisz że wszystkie LG są takie jak Twoje... i wogóle...ech...mam to wszyyyyysttkooo gdziesz... jak chcesz to usuń mój podpis... Cytat:
|
@ baku - fakt, pamietam, pamietam tez ze nie mowilem nic o sprzecie [sam bym chcial taki miec] tylko o niesprawdzonej informacji nt dzialania/niedzialania sterownikow do tego sprzetu pod 2k3
mam nadzieje ze sprawa wyjasniona i zamknieta |
Cytat:
No to teraz posypią się reputki dla baku :) Przykro mi, że mnie tam nie ma :( ojejku I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi. Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte. |
Cytat:
MODERATOREM JESTEŚ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? :O...to ja żegnam |
EOT zamykam topic
Proszę sie rozejść |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:39. |