Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   przegięcie na forum (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przegiecie-forum-41602/)

czero 24.10.2004 14:52

Przeczytalem ten temat i powiem wam ze szkoda slow.

Dajcie sobie siana!.

Patrixs 24.10.2004 12:48

Moją koncepcję na ten temat na pewno znacie więc nie będę się wypowiadał :)

epol 24.10.2004 12:45

Cytat:

Napisany przez gallus
a u Sida denerwują mnie teksty w stylu "nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki" bo wychodzi na to że tylko jego zdanie się liczy, a wszyscy inni są jego pionkami i jeżeli nie postępują tak jak On to są najgorsi itp.

Zgadzam sie z Toba. Tez to zauwazylem.

gallus 24.10.2004 12:43

hmm, a ja powiem tak:
memo - często przesadza i robi z igły widły i nieraz nie mam nawet ochoty czytac jego postów, ale nie dodałem go do listy ignorowanych bo osobiście nic złego mi nie zrobił więc nie mam do niego o nic żalu.
a u Sida denerwują mnie teksty w stylu "nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki" bo wychodzi na to że tylko jego zdanie się liczy, a wszyscy inni są jego pionkami i jeżeli nie postępują tak jak On to są najgorsi itp.
Dajcie sobie po ignorze i wszyscy będa mieli wasze klutnie z głowy :)

epol 24.10.2004 12:37

Cytat:

Napisany przez memorando
przeprosilem panią magdę ale to magda powinna mnie styrać a nie wazeliniarz sid sid to sid niech nie wtrąca się w czyjeś posty i tyle

Wiem, że przeprosiłeś Magde. I dobrze, bo to jest ważne. Jednka naprawde z tym sprzetem to wyskoczyłeś jak Filip z konopii (indyjskich ;))

Maciej 24.10.2004 12:33

Cytat:

Napisany przez memorando
przeprosilem panią magdę ale to magda powinna mnie styrać a nie wazeliniarz sid sid to sid niech nie wtrąca się w czyjeś posty i tyle

funkcja ignorowanie ...i masz usera Sid coś tam z głowy.

Temat powinnien być już zamknięty...koniec wywodów.

Turboni 24.10.2004 12:31

w mgnieniu oka ;)

siwy_mw 24.10.2004 12:30

Cytat:

Napisany przez epol
Posty tak szybko sie pojawiaja, że czuje sie jak na czacie chodz z niego nie korzystam.

albo nawet szybciej ;) :piwo:

epol 24.10.2004 12:28

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
tylko gdzies w okolicy szpitala z wielka iloscia wolnych miejsc bo po ostatnich wasniach na forum to pewnie by sie mogly przydac :D :D :D
a dla rozladowania sytuacji :piwo: dla wszystkich

Dobrze myślisz i kombinujesz. Nie trzebaby wzywac erki :)

Posty tak szybko sie pojawiaja, że czuje sie jak na czacie chodz z niego nie korzystam.

Turboni 24.10.2004 12:28

moze juz skonczymy ta dyskusje - troche juz zaczyna sie to robic nudne :(

memorando 24.10.2004 12:27

Cytat:

Napisany przez epol
Nic nie szkodzi. Tak tylko napisało mi się.

Teraz dopiero czytam ten topic Magdy i dochodze do wniosku, że memo przesadziłeś...

epol 24.10.2004 12:24

Cytat:

Napisany przez bakupl
EPOLA zapomniałem na swojej liście umieścić...przepraszam... powinieneś się tam znaleźć

Nic nie szkodzi. Tak tylko napisało mi się.

Teraz dopiero czytam ten topic Magdy i dochodze do wniosku, że memo przesadziłeś...

memorando 24.10.2004 12:24

topic closed

Turboni 24.10.2004 12:19

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
tylko gdzies w okolicy szpitala z wielka iloscia wolnych miejsc bo po ostatnich wasniach na forum to pewnie by sie mogly przydac :D :D :D
a dla rozladowania sytuacji :piwo: dla wszystkich

etam wystarczy zeby byla w poblizu jakas pielegniareczka :)

Pierwszy 24.10.2004 12:17

nie czytałem całego wątku, ale przeczytałem "kawałek" tego forum i:

Sid +1

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:58.