Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   przegięcie na forum (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przegiecie-forum-41602/)

bakupl 23.10.2004 23:53

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
jaki był klucz szeregowania tych imion? Nie są one alfabetycznie? :)
No to teraz posypią się reputki dla baku :)

Przykro mi, że mnie tam nie ma :( ojejku

I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi.

Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte.

Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój! To co napisałeś że Ci nie ma na mojej liście... to co? Ironicze było? Tzn ja to poczułem jako ironie...Szkoda że myślisz że wszystkie LG są takie jak Twoje... i wogóle...ech...mam to wszyyyyysttkooo gdziesz... jak chcesz to usuń mój podpis...

Cytat:

mam nadzieje ze sprawa wyjasniona i zamknieta
Tak, sprawa zamknięta... wiadomo... Ja teraz mam P3 450 i Asus'a V3800 i żyje, nie potrzebuje lepszego, chce pograć w NFSU... ide do taty na pc i niema kłopotu...

siwy_mw 23.10.2004 23:54

Proponuje zorganizowac jakis szybki zlocik i tam by sie kilka niejasnosci po kilku :piwo: wyjasnilo w mniej :klotnia: lub bardziej :boks: drastyczny sposob
Pozdrawiam wszystkich chyba dzis taki dzien bo tez sie z kazdym :klotnia:

Piterniel 23.10.2004 23:56

Cytat:

Napisany przez bakupl
MODERATOREM JESTEŚ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? :O...to ja żegnam

Cichy moderator

bakupl 23.10.2004 23:59

Cytat:

Cichy moderator

Temat nie zamknięty? :P Kluczyk się zgubił?? A tak na poważnie to czemu nie zamknęłeś tematu skoro... mówiłes że zamkniesz... i ... kto Ci dał moda :|

legion 24.10.2004 00:04

@Memo po co to wszystko daj spokuj zrob sobie ignoruj w profilu sida i koniec nie bedziesz sie denerwowal a sid moze zrobic to samo nie bedzie cie czytal i tyle :D
proste!
A ty odrazu wyjezdzasz wywalcie mnie z forum dowidzenia nie przesadzaj troche luzu jak on ci przychamia to ty mu tez nigdzie nie jest napisane ze macie sie lubiec :D

Piterniel 24.10.2004 00:06

Cytat:

Napisany przez bakupl
Temat nie zamknięty? :P Kluczyk się zgubił?? A tak na poważnie to czemu nie zamknęłeś tematu skoro... mówiłes że zamkniesz... i ... kto Ci dał moda :|

To sprawa administracji forum

Temat zamknie się sam

CIAPEK 24.10.2004 00:13

Cytat:

Napisany przez bakupl
Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój!(...)

Nic chyba mnie już nie ździwi ;)
wielkość jest podobna :)
Odróżnij także wielkość od tego co jest w tym podpisie - masz po prostu za dużą czcionke! Wiele osób ma większe podpisy, ale nie ma takiej czcionki (poza Tobą :) )
Cytat:

Napisany przez bakupl
Dziwisz sie?! Mój podpis zajmuje mniej miejsca niż Twój! To co napisałeś że Ci nie ma na mojej liście... to co?(...)

to nic, wisi mi to i powiewa, na serio nie zależy mi na Twojej opinii na temat mnie :)
Mam tu swoich dobrych znajomych. (obejdzie się bez listy ;) )
Cytat:

Napisany przez bakupl
(...)Szkoda że myślisz że wszystkie LG są takie jak Twoje... i wogóle(...)

Myśle, że każdej firmie mogą sie zdarzyć wadliwe egzemplarze. Może nie aż tak jak przy LiteOn'ie 523252 ;)

Cytat:

Napisany przez bakupl
(...)Ja teraz mam P3 450 i Asus'a V3800 i żyje, nie potrzebuje lepszego, chce pograć w NFSU... ide do taty na pc i niema kłopotu...

ja mam jeszcze słabszy :) i jakoś daje rade.

"Ludzie trzeba się wyloozować, a memo musi nad sobą panować :)" yeah rhyme :peace:

A temat na pewno sie zamknie prędzej czy później, a "ostrzejsze" tematy też mają swój urok :)

legion 24.10.2004 00:20

Jak dzieci w piaskownicy z lopatkami w reku kluca sie ktora lopatka jest moja:D

Ormianin 24.10.2004 00:22

Dawno nie bylo juz jakies wojny tutaj, widac gwiazdy w zlej astro-konstalacji, dajcie sobie luz wszyscy ! i :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

REi 24.10.2004 00:28

Cytat:

Napisany przez bakupl
Nie martw się ... mnie też sie czepiaja i obrażają ale mam to gdzieś jest grono na forum które Cenie...

TJ. :
...
REi

THX :D

maj3 24.10.2004 00:39

małe OT
nie rozumiem w czym jest problem wszak
jest taka fajna funkcja ignorowac na forum
imho bardzo przydatna
mozna z niej korzystac
i :peace:

Maciej 24.10.2004 00:45

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
Proponuje zorganizowac jakis szybki zlocik i tam by sie kilka niejasnosci po kilku :piwo: wyjasnilo w mniej :klotnia: lub bardziej :boks: drastyczny sposob
Pozdrawiam wszystkich chyba dzis taki dzien bo tez sie z kazdym :klotnia:

popieram ... :spoko:

mallow 24.10.2004 01:28

A ja wam powiem tak. Włączcie soebi wszyscy skłóceni album Grammatika - Światła miasta i wszstko będzie git! A jak nie macie całego to chociaż "Pamiętam" i "Każdy ma chwile". A tak poza tym to Endefis - Nie chcę naprawiać świata, taka pioseneczka tez ;). Wszystko to hh ale taki zestaw mnie zawsze uspokaja i jest ok.
Widzę, że wszyscy dopierdalają memorando'wi. W tej sprawie wypowiem sie juz tylko raz (teraz) bo taki klimacik w tym temacie ze można z siebie wszystko wyrzucić. Pewnie mnie polowa osób znielubi, no ale coż taki jestem. memorando jest bardzo wrażliwy, wiem coś o tym bo sam taki jestem i umiem to rozpoznać. Kazdy ma swoj sposob uwywnetrzniania sie, a ze memo chce to zrobic na forum nie powinien nikt go a to krytykowac. Takie jest moje skromne zdanie.
Kolejna moja dygresja to niech niektorzy wkleja tekst swojej wypowiedzi sobie do MS Worda lub czegos podobnego, bo byki straszne sie pojawiaja. Ostatnio co raz mniej widzie, ale moze dlatego ze rzadko tu zagladam. Powinnismy dbac o poziom forum. Gdybym byl modem, bylbym gorszy niz Sid, ale tylko na punkcie ortografii.
Co chcialbym jeszcze powiedziec? To ze boli mnie zjawisko jakie pojawilo sie na forum, ktore nazywa sie "nabijacze postów". Nie chce tutaj wymieniac kto, bo nie o to tu chodzi, jezeli ktos chce moze przejrzec tamty i samemu sobie odpowiedziec. Draznia mnie komentarze nic nie wnoszace do tematu, oraz tematy typu "Nabijanie postow" albo czegos takiego. Przeciez nie chodzi tu o ta *******nieta cyferke pod avatarem tylko o to aby podzielic sie swoimi doswiadczeniami, uwagami, udzielic pomocy i o nia poprosic. Pisalem juz o tym kilka razy, ale powtorze. Forum sie bardzo zmienilo jakis czas temu. Niestety na gorsze. Nowi usterzy, nowy klimat, nie wiem czy mi to odpowiada. Chyba wole stare forum. Dlatego coraz rzadziej ciagnie mnie zeby tutaj wiejsc, cos napisac, cos przeczytac. Postanowilem wiec ze jak dojde do 2000 postow i nic sie nie zmieni to odchodze, bo juz mnie to nie kreci.
Chcialem jeszcze tylko dodac, ze niektorym to woda sodowa uderzyla do glowy (oczywiscie nie chodzi tu o wode sodowa, ale rowniez o slowo na litere "w"). I strasznie sie zmienili. Nie wiem czy na lepsze czy na gorsze, bo nie mnie to oceniac. Nie podoba mi sieto, i tylko tyle moge napisac.
Aha, jeszcze jedno, jak juz piszecie moj nick to piszcie go tak jak w oryginale, bo duzgo M nie ma w moim nicku. A moze sie czepiam...
Co mi przyszlo do glowy, napisalem, a co nie to juz za pozno- nie bedzie napisane. Pewnie moja wypowiedz pojdzie pod ostrzal ale nic nie poradz. Tak czuje i juz, nie szukam tutaj zrozumienia. A powyzszy tekst sluzyl tylko mojemu uwywnetrzenieniu, tak jak ten temat sluzyml memorando.
Jeszcze kawalek pioseneczki poswiecony memorando:
"I choćby wystawili przeciw Wielka Armade,
Ty sie nie ugniesz sam przeciez dasz rade,
zazdrosnych mnostwo,
gdy patrzą w lustro,
nie moga zniesc obrazu,
maja dość ze sa bez wyrazu"
[Owal/MC2 - Przepraszam (feat. 52 Dębiec)]
A teraz "kiwam głową, ide dalej bo mam na to wy***ane" :D
"Chlopie, zamilcz zanim Cie zakopie!"
[Owal/MC2 - Przepraszam (feat. 52 Dębiec)]
pozdro ;)

pykson 24.10.2004 01:54

skoro sobie juz tak wyrzucamy co jest nie tak to i ja skorzystam z okazji, (co jakis czas to zdrowo):
@mallow, z ortografia masz racje, tez mnie to juz po prostu wk..wia
@siwy_mw, popieram propozycje spotkania w realu, po razie i sytuacja bylaby bardziej jasna
@memorando, Sid Cie nie lubi, ale musisz z tym zyc, zreszta z tym sprzetem to wyskoczyles troche jak filip z konopii, no ale IMHO Sid przesadzil
@bakupl, please, zmniejsz ta czcionke bo oczy bola

teraz mozecie mi palnac pare negatywow, tylko prosze nie od MODow, bo to boli az 20 pnktow
WIECEJ LOOZU

Remix 24.10.2004 01:56

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
jaki był klucz szeregowania tych imion? Nie są one alfabetycznie? :)
No to teraz posypią się reputki dla baku :)

Przykro mi, że mnie tam nie ma :( ojejku

I zmniejsz do cho... czcionke w podpisie którą sam Ci zedytowałem, ale ty niestety jak na przekór. Jest ewidentnie za duża i nie tylko mnie ona razi.

Memo - jesteś człowiekiem jak każdy z nas, a "jazdy" z Sidem są Ci znane od długiego czasu i wracają jak bumerang. Nic nowego już chyba nie zostanie tutaj odkryte.

Witam!

heheh Ciapek jaka to roznica.. i tak nas nie ma :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14.