Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   przegięcie na forum (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przegiecie-forum-41602/)

Ormianin 24.10.2004 02:08

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!

heheh Ciapek jaka to roznica.. i tak nas nie ma :P

:) ale tam bylo, ze (...) i inni (...) malo uwazni zle odczytali :)

ZiP 24.10.2004 11:18

Memorando - obejrzyj swoje posty - w większości są głupie i nie wnoszą nic nowego. Do niedawna miałem Cię na liście ignorowanych; myślałem że przez ten czas się zmieniłeś, ale nadal piszesz bez sensu. Takie posty z użalaniem się to pisz do bravo! Nie wiem dokładnie o co poszło z Sidem, ale jestem pewien że to on miał rację. Możesz mnie zbluzgać, nie będę polemizował bo to i tak nie ma sensu. :ysz:

memorando 24.10.2004 11:26

Cytat:

Napisany przez ZiP
Memorando - obejrzyj swoje posty - w większości są głupie i nie wnoszą nic nowego. Do niedawna miałem Cię na liście ignorowanych; myślałem że przez ten czas się zmieniłeś, ale nadal piszesz bez sensu. Takie posty z użalaniem się to pisz do bravo! Nie wiem dokładnie o co poszło z Sidem, ale jestem pewien że to on miał rację. Możesz mnie zbluzgać, nie będę polemizował bo to i tak nie ma sensu. :ysz:

Bez sensu jesteś ty zacytowalem sid obraza mnie od pol roku i też jesteś na liście baned bo nieumiesz rozpatrywać spraw obiektywnie przeanalizuj jego wyskoki i dopiero oceniaj już pół roku palanta znoszę wczoraj przegiął więc go zje*** jak on mnie pa baned

ZiP 24.10.2004 12:03

Właśnie przeczytałem tamten topic i teraz jestem już pewny, że Sid postąpił słusznie. Nie musze przeanalizowywać jego wypowiedzi - zarejestrowałem się mniej więcej w tym samym czasie co on, a jako że forum czytam w miarę uważnie, to dobrze znam jego posty i - jak to nazwałeś - "jego wyskoki". Okrutne ale prawdziwe: jeżeli nie pasuje Ci klimat na forum, zmień forum.

Golomb 24.10.2004 12:04

tak daaawno niebyłem na forum - moze czas zaczac sie udzielac :)

epol 24.10.2004 12:06

@memorando - ja tez mam/mialem zatargi z roznymi userami/modami za roznych forach, ale nie tworzylem od razu nowego tematu, aby o tym pisac. Wystaczylo wymienic pare zdan i sie wszytsko wyjasnilo (tak bylo/jest w moim przypadku)

@siwy_mw - na takim spotkaniu bylaby jazda niesamowita...

@mallow - z ortografią się zgodze. Niektorzy tutaj przesadzają. Rozumiem literowki jak sie pisze szybko (mnie sie to zdarza czesto)

@CIAPEK & Remix - nieprzejmujcie sie. Mnie tez tam nie ma. Moze jestesmy pod nazwa inni??

@all - moze zmienmy nazwe tematu na: Wojna miedzy userami lub cos w tym stylu.

Turboni 24.10.2004 12:12

no popieram spotkanie przy :piwo:

bakupl 24.10.2004 12:14

Cytat:

@CIAPEK & Remix - nieprzejmujcie sie. Mnie tez tam nie ma. Moze jestesmy pod nazwa inni??
EPOLA zapomniałem na swojej liście umieścić...przepraszam... powinieneś się tam znaleźć

siwy_mw 24.10.2004 12:17

Cytat:

Napisany przez Turboni
no popieram spotkanie przy :piwo:

tylko gdzies w okolicy szpitala z wielka iloscia wolnych miejsc bo po ostatnich wasniach na forum to pewnie by sie mogly przydac :D :D :D
a dla rozladowania sytuacji :piwo: dla wszystkich

Pierwszy 24.10.2004 12:17

nie czytałem całego wątku, ale przeczytałem "kawałek" tego forum i:

Sid +1

Turboni 24.10.2004 12:19

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
tylko gdzies w okolicy szpitala z wielka iloscia wolnych miejsc bo po ostatnich wasniach na forum to pewnie by sie mogly przydac :D :D :D
a dla rozladowania sytuacji :piwo: dla wszystkich

etam wystarczy zeby byla w poblizu jakas pielegniareczka :)

memorando 24.10.2004 12:24

topic closed

epol 24.10.2004 12:24

Cytat:

Napisany przez bakupl
EPOLA zapomniałem na swojej liście umieścić...przepraszam... powinieneś się tam znaleźć

Nic nie szkodzi. Tak tylko napisało mi się.

Teraz dopiero czytam ten topic Magdy i dochodze do wniosku, że memo przesadziłeś...

memorando 24.10.2004 12:27

Cytat:

Napisany przez epol
Nic nie szkodzi. Tak tylko napisało mi się.

Teraz dopiero czytam ten topic Magdy i dochodze do wniosku, że memo przesadziłeś...

przeprosilem panią magdę ale to magda powinna mnie styrać a nie wazeliniarz sid sid to sid niech nie wtrąca się w czyjeś posty i tyle

Turboni 24.10.2004 12:28

moze juz skonczymy ta dyskusje - troche juz zaczyna sie to robic nudne :(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:43.