![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
!!!witam!!!
Ja tesz sie wypowiem, od kad pamietam uzywam XnView glownie dla tego ze obsluguje chyba cos ok.. 40 formatow....... Program, poza tym jest calkiem normalny, poustawiam zeby mi nie otwieral plikow *.dat , *.pdf , i kilku innych ktorych nie chce rzeby odwieral.......... i jest pieknie..... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ja używam ACDSee 6.0 PowerPack. Jak na razie jestem zadowolony.
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Używałem ACDSee i przestałem na rzecz XnView - mały, zgrabny, po polsku, podstawy edycji... jak ACDSee we wcześniejszych wersjach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() No ale skoro jej nie chcesz to nic innego nie przychodzi mi do glowy. Ale jak znajdziesz cos ciekawego, to daj znac, sam chetnie bym przetestowal, bo jednak IV ma kilka funkcji, ktore mnie draznia, a nie ma kilku, ktore sa mi potrzebne. W kazdym razie ostatnio zainstalowalem na probe ACDSee, ktorego kiedys przez naprawde dlugi czas uzywalem, ale po kilku dniach wrocilem do InfraView. ACD jest troche, przynajmniej dla mnie, funkcjonalniejsze, ale Infra jest o niebo szybsze i to ma dla mnie jednak wieksze znaczenie. Na razie zostaje wiec przy tej przegladarce, ale chetnie sprawdze cos nowego, jesli tylko sie pojawi ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
xnview
![]() drugi program (po tcmd) instalowany na kompie u mnie
![]() |
![]() |
#21 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
tak - i NIGDY nie uzylem go jako ftp - flashfxp jest lepszy
![]() |
![]() |
#23 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
andrzej - komander to naprawde super program. wszystkie operacje na plikach wykonujesz duzo szybciej, sprawniej, masz nawet wiecej ich do wyboru [operacji]. jest to naprawde pałerzaste narzedzie. jak juz bede mial legalnego kompa to ghisler na pewno dostanie swoja dzialke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2003
![]() |
XnView używam od kiedy pamiętam, i nie przestanę.
![]() |
#25 | |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Cytat:
![]() - kopiowanie/przenoszenie plkow - w razie gdy istnieje juz plik o takiej nazwie jak plik docelowy, od razu moge je porownac - zmiana nazw wielu obrazkow rownoczesnie Oprocz IrfanView ciezko jest mi sie obyc bez PicaView. Jest to programik napisany przez ACD Systems Ltd. (kurcze, z czyms mi sie to kojarzy ^_^ ^_^ ^_^ ) i sluzy do "podgladania" obrazkow. Klikamy rmb na pliku i ... patrz obrazek. Co ciekawe, program nie sugeruje sie rozszezeniem danego pliku, tylko probuje go odczytac. Mozna w ten sposob znalesc ciekawe pliki (np. bonusowe obrazki w prostszych grach ![]() BTW.Program jest w wersji shareware, wiec zeby uzywac bez problemow trzeba zaplacic (lub zarejestrowac ![]()
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
uzywalem IrfanView, ale jak dla mnie beznadziejny ![]() uzywalem XnView, bardzo mi sie podobal ![]() uzywalem wiekszosci wersji ACDSee i teraz uzywam 6.0 PowerPack i jestem happy, jednak ACDSee to najlepsza przegladarka jak dla mnie ![]() uwaga: to moje subiektywne rozwazania i obserwacje ![]()
![]() |
#27 |
![]() |
ten pica view z tego co pamietam muli system niestety - tak jak ta *****NA podgladarka systemowa z winXP a jak jeszcze wejdziesz do katalogu gdzie masz np 50gb filmow to zapomnij o czymkolwiek
![]() |
![]() |
#28 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
zapytanie szczegolnie do uzytkownikow xnview. czy jestescie w stanie otworzyc plik PDF ? mi sie to nie udaje. mimo ustawionego wsparcia dla tego formatu w opcjach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Mnie też się nie otwierają pliki PDF, mam zainstalowaną wersję XnView 1.66. Ale do tego mam akurat "Acrobata 6"
pozdrawiam. Ostatnio zmieniany przez rcobex : 04.01.2004 o godz. 10:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
przemas - gdzie masz taka opcje? bo ja tam acrobata nie widze- jest ilustrator i photoshop - ale pdf nie ma
![]() |
![]() |
|
|