![]() |
Przeglądarka do jpg,png,bmp....itd.
Witam wszystkich w nowym roku, oby lepszym ( napewno nie tańszym ;) ).
Znudził mi się IrfanView, szukam jakiegoś małego programiku do przeglądania moich albumów zdjęciowych. Czego używacie ? |
Cytat:
IrfanView nie ma konkurencji. |
Ja uzywam osobiscie ACDSee... i jestem z niego zadowlony ;p
|
Cytat:
Pytanie nie na miejscu ? Przecież to "off-topic", widziałem już głupsze posty..;) |
Acdsee w starej wersji 2.4. Jeszcze wtedy nie posiadała zbędnego balastu. Dlatego otwiera się odrazu i działa bardzo szybko... i taka ma być przeglądarka. Teraz nowe wersje mają dużo wodotrysków tylko ciekawe po co. Od tego jest photoshop ;)
|
Cytat:
A Photoshop jest jest od reszty... :piwo: |
Ja osobiście uzywam SlowView i jestem bardzo zadowolony.
|
XnView i nie wyobrazem sobie kompa bez niego
|
Cytat:
P.S. musi być zarejestrowany ;) żeby się reklamy nie pokazywały :/ |
IrfanView - szybki!, prosty, mały, podręczny, taki jak trzeba
co do acdesee to uzywalem tego jak jeszcze byl bez zbednych balastow [dopoki nie byl tym czym jest teraz] a wlasciwie dopoki nie natkalem sie na IrfanView a jesli chodzi o XnView to wlascieiw nawet nie dalem mu szansy, nie sprawdzalem nie liczac jednego uruchomienia na cudzym kompie, wiec nie skreslam, ale przesiadal sie nie bede bo irfanview w zupelnosci mnie satysfakcjonuje i nie widze powodu dla ktorego mialbym rezygnowac z niego |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Ja tez od dosc dlugiego czasu uzywam IrfanView i w zupelnosci mi wystarcza. Tak jak bylo powiedziane wczescniej - nie ma wielu nie potrzebnych funkcji, jest szybki i latwy w obsludze. Polecam! ;)
|
ACDSee 6.0.
Używam tego programu od wersji 2.4, i jestem z niego w pełni zadowolony |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:48. |