![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
nie zapominajmy, ze nawet zadawanie tych samych pytan napedza forum - moze sztucznie, ale zawsze.
a o to chodzi, zeby sie rozwijac powiekszac itd. yahol - zgadzam sie z kazda linijka tego co napisales
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale potrafisz i chyba nie bolalo.
Danie spokojnej (w granicach ) odpowiedzi - to podstawa istnienia forum.Ps: spokojem i kulturom foruma budujem. (wenrzykiem!) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
yahol masz racje ale bez przesady......
- nie mow mi ze ktos wie co to szukaj, jezeli tu trafil - dwa ma prawo zadac pytanie i uzyskac idpowiedz, owszem glupie pytanie - glupia odpowiedz, *****ne pytanie - wiadomo- prawda - prawda - prawda - prawda tylko gdzie czynnik ludzki? czlowiek ma prawo sie wkurzyc itd. itp. nie jest robotem odpowiadajacym na pytanie, jego myslom towarzysza uczucia...... nie sposob winic kogos za olanie n00ba chyba ze robi w sposob ewidentnie wredny i tylko po to zeby to zrobic |
|
|
|
|
|
#4 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi. I to należało by przyjąć jako motto tego forum.
I do głupich odpowiedzi zaliczam odpowiedzi "na siłę": nie znam się ale odpowiem: co mi szkodzi... I dlatego zamiast reputek bym wprowadził coś innego: pomógł mi lub facet nie ma pojęcia o czym pisze. Stystyki reputek by wyglądały diametralnie inaczej.... 8 )
|
|
|
|
#5 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#6 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Przecież widać, kto jaki poziom mniej więcej prezentuje, na ile jest w stanie pomóc... ale widocznie niektórzy lubią mieć tych reputek, jak ruski generał medali dla podniesienia sobie mniemania o sobie i dowartościowania się. Reputki mogą być wyznacznikiem wiedzy forumowicza ale tylko na wstępie dla kogoś nowego na tym forum. Jednakże dla kogoś, kto troszkę zacznie śledzić wątki lub dla kogoś, kto siedzi lat kilka na tym forum, to reputki nie robią większego wrażenia. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Wiele razy na priva otrzymywałem tekst: akacja reputka czyli daj mi reputkę a ja dam Tobie...
To mi wyjaśnia ilość reputek u niektórych userów... 8 )
|
|
|
|
#8 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#9 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Psioczysz na akcję Reputka ![]() Ale właśnie dzięki niej tak zielono u ciebie ![]() ![]() I ogólnie: Jak zwykle tematyka nie omieszkaja zahaczyć o reputki i ilość postów Moje skromne zdanie na ten temat jest takie Wiele już topików na te tematy było i nic z tego nie wynikło ![]() Jeżeli ktoś się tym podnieca - to już jego sprawa - nie odbierajmy demokratycznego indywidualnego dążenia do pełni szczęścia i samo- przez to realizacji Jeżeli natomiast komuś to przeszkadza lub uwłacza - niech nie patrzy i zwróci swoje oczęta w kierunku problematyki i tematyki poszczególnych działów forum Tyle! ![]()
Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 25.03.2005 o godz. 21:57 |
|
|
|
|
![]() |
|
|