Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.01.2003, 20:22   #16
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
noooo cana trzasnąłeś tak piękny referat (by nie rzec esej ), że mnie osobiście z nóg ścięło i tak pozostałem horyzontalnie na leżąco

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.01.2003, 20:57   #17
Yahol
Gość

Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)
noooo cana trzasnąłeś tak piękny referat (by nie rzec esej ), że mnie osobiście z nóg ścięło i tak pozostałem horyzontalnie na leżąco
...i tak od serca! Calkowicie sie z pogladami Cany zgadzam!
I wcale lepiej bym tego nie ujal!
A wymuszanie przeprosin i kajania sie, "przepraszam, ze zapytalem" no..jest calkiem bez sensu.Forum jest po to zeby pytac, a my wszyscy od tego zeby odpowiadac, z sensem, bez sensu, na temat i nie na temat.
I troche ten elaborat Cany mnie otrzezwil, nie ma co sie przejmowac duperelami. A bezsensowne regulamini i ich bezsensowna interpretacja : sa, byly i beda.
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.01.2003, 21:16   #18
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
nie mialem nic wspolnego z ta szopka - KROPKA

to raz - dwa - pytania sa zeby odpowiadac - fakt, ale chyba nie chcesz zeby za niektore odpowiedzi panowie niebiescy przyszli do miska i zamkneli mu serwis? bo jedno pytanmie to pryszcz, dziesiec tez - ale kiedy stanie sie to standardem - koniec nieunikniony

pytania tak - kurcze czeeemu nie - ale odpowiedzi NA PRIV - kazdy (z wyjatkiem bgn) ma wlaczone privy - a bgn widoczny link do poczty i mozna to zalatwic rownie skutecznie a przy tym w sposob bezpieczny dla forum (privow nikt nie jest w stanie odczytac poza autorem i adresatem)

i to tyle - regualmin niezaleznie od tresci i tak ejst martwym prawem - poniewaz w polsce utarlo sie ze i tak 'wiemy lepiej', poza tym wladza jest BE niezaleznie jaka by nie byla

regulamin tu zawsze uwazalem za wytrych pozwalajacy wladzy odpisac krotko na watpliwosc 'dlaczg post polecial' - a do tego trzeba troche wieej dystansu i indywidualengo podejscia - nie wywalam pytan, nie strasze banem, nie krzycze - bo to bez sensu - ale oczywiste rzeczy (jak te nieszczesne - 'sprzedam pirackie gry') musze wywalic i tyle

regulamin sie zmieniu - wedlug mnie powinien byc jak najbardziej ogolnikowy - krotki - zawierajacy zdanie w stylu - 'upublicznianie tresci niezgodnych z prawem skutkuje w konsekwencji usunieciem tych tresci' i kropa!

linki do stron, nawet reklamy - byleby zwiazena z forum i tematyka - OK ja nie mam nic przeciwko - bo co to komu szkodzi?

yahol - nie rozumiem twojego oporu przeciwko sprzedawaniu komorek na kupie/sprzedam/zamienie...

wyszukiwanie przykladow ze strona po chinsku i CALKIEM przypadeim crackiem jest troche bez sensu - przypadkow tego typu nie ma - jesli to ja bede jednym z dwojga zlego ktory bedzie sie ustosunkowywal do tego linku to zrobie KLIK - spojze co widac na PIERWSZY rzut oka - i jesli nie ma tam beszczelnie napisane 'win xp corporate' to zostawie

i niezaleznie od wszsytkiego przypominam - ze pojscie na luz moze sie skonczyc zamknieciem serwisu - i kropa...
Stary 08.01.2003, 21:33   #19
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Sid, alles ok
wiadome treści na priv to też wiadome nie od dziś,
ale co do ogólnego regulaminu to już niestety widzę w tym widno nadinterpretacji z obydwu stron i tu aqrat tylko jedna strona ma argumenty co już mnie jako osobie potencjalnie mogącej być uczesnikiem takowego sporu i to na wiadomej pozycji 8) się oczywiście nie podoba, lepiej się dokladnie zastanowić / jak dłuzej trzeba to trzeba / i uściślic to czego nie wolno / byle by to było TYLKO to absolutne minimum/ z który mi tak sobie przy odrobinie wrodzonej lub nabytej inteligencji wszyscy w jakiś sposób poradzą :chytry:
link do strony z crackiem / ale nie bezposrednio do samego pomagacza/ IMHO dlaczego nie, nie jest on podany na tacy i na boardzie w sposób jawny / choc bardziej eleganckim choć w takim czynie nie ma nic eleganckiego patrząc ze strony moralnej jest podanie tej informacji na priv który jak slusznie zauważyłes wszyscy w jakiś sposób mają zapodany/
co do postów w jawny sposób łamiących prawo / te nieszczęsne pirackie gry i wymiana or ich sprzedaż / to sprawa jasna, kretynizm i takowe zapędy trzeba tępić w zarodku bo głupota jest grzechem śmiertelnym
pozdrófka
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.01.2003, 21:34   #20
mapsajm
odeszły MAJSTER

Data rejestracji: 24.02.2002
mapsajm niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nie mialem nic wspolnego z ta szopka - KROPKA

[...]

i niezaleznie od wszsytkiego przypominam - ze pojscie na luz moze sie skonczyc zamknieciem serwisu - i kropa...

ale się tych kropek posypało...
miałem kiedyś kumpla w podstawówce (on chyba nadal tam jest:cool: )też zawsze zaczynał wypracowanie kropką i kończył dużą kropką. ale był spoko koleś - można z nim było pogadać o kontrapunkcie w dziełach Wiśniewskiego... i, co ważne, niebrał sobie nigdy niczyich słów zbytnio do serca. dlatego właśnie nie pamiętam, by się z kimś kiedykolwiek bił albo pouczał kogoś, jak ma się zachowywać. spoko koleś... był.
mapsajm jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.01.2003, 21:36   #21
-Sid-The-Rat=>

Cytat:
mapsajm napisa***322;(a)
ale się tych kropek posypało...
miałem kiedyś kumpla w podstawówce (on chyba nadal tam jest:cool: )też zawsze zaczynał wypracowanie kropką i kończył dużą kropką. ale był spoko koleś - można z nim było pogadać o kontrapunkcie w dziełach Wiśniewskiego... i, co ważne, niebrał sobie nigdy niczyich słów zbytnio do serca. dlatego właśnie nie pamiętam, by się z kimś kiedykolwiek bił albo pouczał kogoś, jak ma się zachowywać. spoko koleś... był.
nie zostaje mi nic innego tylko zapytac:

? bo te przytyki pod moim kierunkiem nie ukrywam nie podobaja mi sie - zwlaszcza ze zawsze owijasz w bawelenke zamiast powiedzeic cos jasno
Stary 08.01.2003, 22:00   #22
TOMMYx
Gość

Cytat:
nie zostaje mi nic innego tylko zapytac:

? bo te przytyki pod moim kierunkiem nie ukrywam nie podobaja mi sie - zwlaszcza ze zawsze owijasz w bawelenke zamiast powiedzeic cos jasno
Sorry, że sie wtrącam, ale szczerze pisząc, Sid, nie zauważyłem, aby ktokolwiek 'przytykał' Wam - Nowym Moderatorom.

Nadal jesteście Forumowiczami i nadal traktujemy (sorry, że piszę w imieniu ogółu, ale wydaje mi się, że każdy tak myśli) Ciebie i ThanatoS'a tak samo, jak to miało miejsce wcześniej.
A że ktos w żartach napisał cos mniej lub bardziej śmiesznego - przecież to się zdarza na tym Forum bardzo często i jakoś nikt nie narzekał.
Sid, wcześniej, zanim zostałeś Moder'em, rozumiałeś tego typu light'owe żarciki. Czy obecny Sid - Moderator się zmienił ? (to tylko pytanie, nie stwierdzenie).
Popraw mnie, jeśli się mylę.

Niedawno wiele osób pisało na Forum: "nick_moderatora wyluzuj trochę..." etc...
Jeszcze trochę, i ludzie zaczną pisać: " Sid wyluzuj trochę..."
...

Narazie wszytko jest ok, atmosfera na Forum poprawia się i niech tak pozostanie.
Stary 08.01.2003, 22:05   #23
mapsajm
odeszły MAJSTER

Data rejestracji: 24.02.2002
mapsajm niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
TOMMYx napisa***322;(a)
Sorry, że sie wtrącam, ale szczerze pisząc, Sid, nie zauważyłem, aby ktokolwiek 'przytykał' Wam - Nowym Moderatorom.

Nadal jesteście Forumowiczami i nadal traktujemy (sorry, że piszę w imieniu ogółu, ale wydaje mi się, że każdy tak myśli) Ciebie i ThanatoS'a tak samo, jak to miało miejsce wcześniej.
A że ktos w żartach napisał cos mniej lub bardziej śmiesznego - przecież to się zdarza na tym Forum bardzo często i jakoś nikt nie narzekał.
Sid, wcześniej, zanim zostałeś Moder'em, rozumiałeś tego typu light'owe żarciki. Czy obecny Sid - Moderator się zmienił ? (to tylko pytanie, nie stwierdzenie).
Popraw mnie, jeśli się mylę.

Niedawno wiele osób pisało na Forum: "nick_moderatora wyluzuj trochę..." etc...
Jeszcze trochę, i ludzie zaczną pisać: " Sid wyluzuj trochę..."
...

Narazie wszytko jest ok, atmosfera na Forum poprawia się i niech tak pozostanie.

i o to chodzi! my "was" traktujemy tak samo, jak "przedtem". to chyba coś się zaczyna zmieniać w "waszym" postrzeganiu. zmianie postrzegania mówimy: STOP!!! :cool:

PS. Tommy, te moje żarciki to są te bardziej śmieszne, co? :cool:

Ostatnio zmieniany przez mapsajm : 08.01.2003 o godz. 22:09
mapsajm jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.01.2003, 22:19   #24
TOMMYx
Gość

Cytat:
wyszukiwanie przykladow ze strona po chinsku i CALKIEM przypadeim crackiem jest troche bez sensu - przypadkow tego typu nie ma - jesli to ja bede jednym z dwojga zlego ktory bedzie sie ustosunkowywal do tego linku to zrobie KLIK - spojze co widac na PIERWSZY rzut oka - i jesli nie ma tam beszczelnie napisane 'win xp corporate' to zostawie
Jak to nie ma ?

Nie wyspałeś się, czy tylko sobie żartujesz?

Bo zaraz się obrażę

PS"" I nic nie jest bez sensu, wszystko ma swój sens. 8) ""
Stary 08.01.2003, 22:22   #25
TOMMYx
Gość

Cytat:
mapsajm napisa***322;(a)
PS. Tommy, te moje żarciki to są te bardziej śmieszne, co? :cool:
No pewnie, że tak :cool:
Stary 08.01.2003, 22:27   #26
-Sid-The-Rat=>

jestem toche chory wiec i rozdrazniony i wogole - ale nie spotkalem jeszcze strony gdzie glownym tematem jest np. opis najnowszego GF a pod spodem KRAKI i SERIALE...
ale jak pisalem wczeseniej - podejde do takeigo przypadku zdroworozsadkowo...
Stary 08.01.2003, 22:31   #27
oldgringo
old Member

Data rejestracji: 31.01.2002
oldgringo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No i widzisz Sid?
Już się zaczęło.Mówiłem że moderowanie to ciężki kawałek chleba.
Pozdrawiam.
Stary 08.01.2003, 22:34   #28
TOMMYx
Gość

Cytat:
jestem toche chory wiec i rozdrazniony i wogole - ale nie spotkalem jeszcze strony gdzie glownym tematem jest np. opis najnowszego GF a pod spodem KRAKI i SERIALE...
ale jak pisalem wczeseniej - podejde do takeigo przypadku zdroworozsadkowo...
Sid, skoro się z taką nie spotkałeś, to nie znaczy, że takie strony nie istnieją. Może niekoniecznie z opisem najnowszego GF4, ale z jakimiś informacjami na temat pojawienia się nowych programów, na temat wybudowania nowego mostu, na temat kolejnego odkrycia kilku ton kokainy w 'maluchu' , i to wszystko po chińsku, rosyjsku i innych tego typu 'krzaczkach'

PS" Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ! "
Stary 09.01.2003, 13:40   #29
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]nie mialem nic wspolnego z ta szopka - KROPKA

to raz - dwa - pytania sa zeby odpowiadac - fakt, ale chyba nie chcesz zeby za niektore odpowiedzi panowie niebiescy przyszli do miska i zamkneli mu serwis? bo jedno pytanmie to pryszcz, dziesiec tez - ale kiedy stanie sie to standardem - koniec nieunikniony
...akurat niebiescy czy tez czarni ( vide left) nie maja co robic.
Przeceniacie sie nieco, jak bylem kiedys w Rosji to ogladalem takie stare plakaty z okresu stalinizmu "Vnimanije , szpion podsluszywajet".......
pytania tak - kurcze czeeemu nie - ale odpowiedzi NA PRIV - kazdy (z wyjatkiem bgn) ma wlaczone privy - a bgn widoczny link do poczty i mozna to zalatwic rownie skutecznie a przy tym w sposob bezpieczny dla forum (privow nikt nie jest w stanie odczytac poza autorem i adresatem)
dam prosty przyklad. Pisze KOLEDZY i KOLEZANKI ROWNIEZ.
MAM link do przydatnej strony
..i co dostane 100-200 maili, sam tez na taki post posle e-maila,
a potem sie okaze, ze strone znam albo malo mnie to interesuje.
I taka jest to roznica. Uwazalem i uwazam, ze podanie linku do jakies innej strony nie obciaze redakcji serwisu, a ewentualnie wlasciciela strony, ale to juz jego zmartwienie

PS.A link do mojej poczty - no niekoniecznie jest moja ,ale ja czytam

Ostatnio zmieniany przez bgn : 09.01.2003 o godz. 13:42
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.01.2003, 14:10   #30
-Sid-The-Rat=>

nie popadam w paranoje ale ciezej ostatnio - a cdrinfo jest serwisem traktujacaym o tak sliskiej tematyce ze na pewno ktos na niego od czasu do czasu patrzy...

linki ok - byle nie direct do zbiorow - chwile poleza - jak juz ludzi sie opatrza - to bedzie usuwany i przenoszony na www.wykaz.prv.pl...
bo tam linkow jest od groma i nikt ich nie wywala...
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: