Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Przeprosiny !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przeprosiny-15054/)

Zetoxa 08.01.2003 19:22

noooo cana trzasnąłeś tak piękny referat (by nie rzec esej :fiu: ), że mnie osobiście z nóg ścięło :niepow: i tak pozostałem horyzontalnie na leżąco :-o

Yahol 08.01.2003 19:57

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
noooo cana trzasnąłeś tak piękny referat (by nie rzec esej :fiu: ), że mnie osobiście z nóg ścięło :niepow: i tak pozostałem horyzontalnie na leżąco :-o
...i tak od serca! Calkowicie sie z pogladami Cany zgadzam!
I wcale lepiej bym tego nie ujal!
A wymuszanie przeprosin i kajania sie, "przepraszam, ze zapytalem" no..jest calkiem bez sensu.Forum jest po to zeby pytac, a my wszyscy od tego zeby odpowiadac, z sensem, bez sensu, na temat i nie na temat.
I troche ten elaborat Cany mnie otrzezwil, nie ma co sie przejmowac duperelami. A bezsensowne regulamini i ich bezsensowna interpretacja : sa, byly i beda.

-Sid-The-Rat=> 08.01.2003 20:16

nie mialem nic wspolnego z ta szopka - KROPKA

to raz - dwa - pytania sa zeby odpowiadac - fakt, ale chyba nie chcesz zeby za niektore odpowiedzi panowie niebiescy przyszli do miska i zamkneli mu serwis? bo jedno pytanmie to pryszcz, dziesiec tez - ale kiedy stanie sie to standardem - koniec nieunikniony

pytania tak - kurcze czeeemu nie - ale odpowiedzi NA PRIV - kazdy (z wyjatkiem bgn) ma wlaczone privy - a bgn widoczny link do poczty i mozna to zalatwic rownie skutecznie a przy tym w sposob bezpieczny dla forum (privow nikt nie jest w stanie odczytac poza autorem i adresatem)

i to tyle - regualmin niezaleznie od tresci i tak ejst martwym prawem - poniewaz w polsce utarlo sie ze i tak 'wiemy lepiej', poza tym wladza jest BE niezaleznie jaka by nie byla

regulamin tu zawsze uwazalem za wytrych pozwalajacy wladzy odpisac krotko na watpliwosc 'dlaczg post polecial' - a do tego trzeba troche wieej dystansu i indywidualengo podejscia - nie wywalam pytan, nie strasze banem, nie krzycze - bo to bez sensu - ale oczywiste rzeczy (jak te nieszczesne - 'sprzedam pirackie gry') musze wywalic i tyle

regulamin sie zmieniu - wedlug mnie powinien byc jak najbardziej ogolnikowy - krotki - zawierajacy zdanie w stylu - 'upublicznianie tresci niezgodnych z prawem skutkuje w konsekwencji usunieciem tych tresci' i kropa!

linki do stron, nawet reklamy - byleby zwiazena z forum i tematyka - OK ja nie mam nic przeciwko - bo co to komu szkodzi?

yahol - nie rozumiem twojego oporu przeciwko sprzedawaniu komorek na kupie/sprzedam/zamienie...

wyszukiwanie przykladow ze strona po chinsku i CALKIEM przypadeim crackiem jest troche bez sensu - przypadkow tego typu nie ma - jesli to ja bede jednym z dwojga zlego ktory bedzie sie ustosunkowywal do tego linku to zrobie KLIK - spojze co widac na PIERWSZY rzut oka - i jesli nie ma tam beszczelnie napisane 'win xp corporate' to zostawie

i niezaleznie od wszsytkiego przypominam - ze pojscie na luz moze sie skonczyc zamknieciem serwisu - i kropa...

cana 08.01.2003 20:33

Sid, alles ok
wiadome treści na priv to też wiadome nie od dziś,
ale co do ogólnego regulaminu to już niestety widzę w tym widno nadinterpretacji z obydwu stron i tu aqrat tylko jedna strona ma argumenty ;)co już mnie jako osobie potencjalnie mogącej być uczesnikiem takowego sporu i to na wiadomej pozycji 8) się oczywiście nie podoba, lepiej się dokladnie zastanowić / jak dłuzej trzeba to trzeba / i uściślic to czego nie wolno / byle by to było TYLKO to absolutne minimum/ z który mi tak sobie przy odrobinie wrodzonej lub nabytej inteligencji wszyscy w jakiś sposób poradzą :) :chytry:
link do strony z crackiem / ale nie bezposrednio do samego pomagacza/ IMHO dlaczego nie, nie jest on podany na tacy :) i na boardzie w sposób jawny / choc bardziej eleganckim :) choć w takim czynie nie ma nic eleganckiego patrząc ze strony moralnej jest podanie tej informacji na priv który jak slusznie zauważyłes wszyscy w jakiś sposób mają zapodany/
co do postów w jawny sposób łamiących prawo / te nieszczęsne pirackie gry i wymiana or ich sprzedaż / to sprawa jasna, kretynizm i takowe zapędy trzeba tępić w zarodku bo głupota jest grzechem śmiertelnym :)
pozdrófka

mapsajm 08.01.2003 20:34

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nie mialem nic wspolnego z ta szopka - KROPKA

[...]

i niezaleznie od wszsytkiego przypominam - ze pojscie na luz moze sie skonczyc zamknieciem serwisu - i kropa...

ale się tych kropek posypało...
miałem kiedyś kumpla w podstawówce (on chyba nadal tam jest:cool: )też zawsze zaczynał wypracowanie kropką i kończył dużą kropką. ale był spoko koleś - można z nim było pogadać o kontrapunkcie w dziełach Wiśniewskiego... i, co ważne, niebrał sobie nigdy niczyich słów zbytnio do serca. dlatego właśnie nie pamiętam, by się z kimś kiedykolwiek bił albo pouczał kogoś, jak ma się zachowywać. spoko koleś... był.

-Sid-The-Rat=> 08.01.2003 20:36

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ale się tych kropek posypało...
miałem kiedyś kumpla w podstawówce (on chyba nadal tam jest:cool: )też zawsze zaczynał wypracowanie kropką i kończył dużą kropką. ale był spoko koleś - można z nim było pogadać o kontrapunkcie w dziełach Wiśniewskiego... i, co ważne, niebrał sobie nigdy niczyich słów zbytnio do serca. dlatego właśnie nie pamiętam, by się z kimś kiedykolwiek bił albo pouczał kogoś, jak ma się zachowywać. spoko koleś... był.

nie zostaje mi nic innego tylko zapytac:

? bo te przytyki pod moim kierunkiem nie ukrywam nie podobaja mi sie - zwlaszcza ze zawsze owijasz w bawelenke zamiast powiedzeic cos jasno

TOMMYx 08.01.2003 21:00

Cytat:

nie zostaje mi nic innego tylko zapytac:

? bo te przytyki pod moim kierunkiem nie ukrywam nie podobaja mi sie - zwlaszcza ze zawsze owijasz w bawelenke zamiast powiedzeic cos jasno

Sorry, że sie wtrącam, ale szczerze pisząc, Sid, nie zauważyłem, aby ktokolwiek 'przytykał' Wam - Nowym Moderatorom.

Nadal jesteście Forumowiczami i nadal traktujemy (sorry, że piszę w imieniu ogółu, ale wydaje mi się, że każdy tak myśli) Ciebie i ThanatoS'a tak samo, jak to miało miejsce wcześniej.
A że ktos w żartach napisał cos mniej lub bardziej śmiesznego - przecież to się zdarza na tym Forum bardzo często i jakoś nikt nie narzekał.
Sid, wcześniej, zanim zostałeś Moder'em, rozumiałeś tego typu light'owe żarciki. Czy obecny Sid - Moderator się zmienił ? (to tylko pytanie, nie stwierdzenie).
Popraw mnie, jeśli się mylę.

Niedawno wiele osób pisało na Forum: "nick_moderatora wyluzuj trochę..." etc...
Jeszcze trochę, i ludzie zaczną pisać: " Sid wyluzuj trochę..."
...

Narazie wszytko jest ok, atmosfera na Forum poprawia się i niech tak pozostanie.

mapsajm 08.01.2003 21:05

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Sorry, że sie wtrącam, ale szczerze pisząc, Sid, nie zauważyłem, aby ktokolwiek 'przytykał' Wam - Nowym Moderatorom.

Nadal jesteście Forumowiczami i nadal traktujemy (sorry, że piszę w imieniu ogółu, ale wydaje mi się, że każdy tak myśli) Ciebie i ThanatoS'a tak samo, jak to miało miejsce wcześniej.
A że ktos w żartach napisał cos mniej lub bardziej śmiesznego - przecież to się zdarza na tym Forum bardzo często i jakoś nikt nie narzekał.
Sid, wcześniej, zanim zostałeś Moder'em, rozumiałeś tego typu light'owe żarciki. Czy obecny Sid - Moderator się zmienił ? (to tylko pytanie, nie stwierdzenie).
Popraw mnie, jeśli się mylę.

Niedawno wiele osób pisało na Forum: "nick_moderatora wyluzuj trochę..." etc...
Jeszcze trochę, i ludzie zaczną pisać: " Sid wyluzuj trochę..."
...

Narazie wszytko jest ok, atmosfera na Forum poprawia się i niech tak pozostanie.

i o to chodzi! my "was" traktujemy tak samo, jak "przedtem". to chyba coś się zaczyna zmieniać w "waszym" postrzeganiu. zmianie postrzegania mówimy: STOP!!! ;) :cool:

PS. Tommy, te moje żarciki to są te bardziej śmieszne, co? ;) :) :cool:

TOMMYx 08.01.2003 21:19

Cytat:

wyszukiwanie przykladow ze strona po chinsku i CALKIEM przypadeim crackiem jest troche bez sensu - przypadkow tego typu nie ma - jesli to ja bede jednym z dwojga zlego ktory bedzie sie ustosunkowywal do tego linku to zrobie KLIK - spojze co widac na PIERWSZY rzut oka - i jesli nie ma tam beszczelnie napisane 'win xp corporate' to zostawie
Jak to nie ma ?

Nie wyspałeś się, czy tylko sobie żartujesz?

Bo zaraz się obrażę ;););) :)

PS"" I nic nie jest bez sensu, wszystko ma swój sens. :) 8) ""

TOMMYx 08.01.2003 21:22

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
PS. Tommy, te moje żarciki to są te bardziej śmieszne, co? ;) :) :cool:
No pewnie, że tak ;) :) :cool:

-Sid-The-Rat=> 08.01.2003 21:27

jestem toche chory wiec i rozdrazniony i wogole - ale nie spotkalem jeszcze strony gdzie glownym tematem jest np. opis najnowszego GF a pod spodem KRAKI i SERIALE...
ale jak pisalem wczeseniej - podejde do takeigo przypadku zdroworozsadkowo...

oldgringo 08.01.2003 21:31

No i widzisz Sid?
Już się zaczęło.Mówiłem że moderowanie to ciężki kawałek chleba.;)
Pozdrawiam.

TOMMYx 08.01.2003 21:34

Cytat:

jestem toche chory wiec i rozdrazniony i wogole - ale nie spotkalem jeszcze strony gdzie glownym tematem jest np. opis najnowszego GF a pod spodem KRAKI i SERIALE...
ale jak pisalem wczeseniej - podejde do takeigo przypadku zdroworozsadkowo...

Sid, skoro się z taką nie spotkałeś, to nie znaczy, że takie strony nie istnieją. Może niekoniecznie z opisem najnowszego GF4, ale z jakimiś informacjami na temat pojawienia się nowych programów, na temat wybudowania nowego mostu, na temat kolejnego odkrycia kilku ton kokainy w 'maluchu' ;), i to wszystko po chińsku, rosyjsku i innych tego typu 'krzaczkach' :)

PS" Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ! :glaszcze: "

bgn 09.01.2003 12:40

[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]nie mialem nic wspolnego z ta szopka - KROPKA

to raz - dwa - pytania sa zeby odpowiadac - fakt, ale chyba nie chcesz zeby za niektore odpowiedzi panowie niebiescy przyszli do miska i zamkneli mu serwis? bo jedno pytanmie to pryszcz, dziesiec tez - ale kiedy stanie sie to standardem - koniec nieunikniony
...akurat niebiescy czy tez czarni ( vide left) nie maja co robic.
Przeceniacie sie nieco, jak bylem kiedys w Rosji to ogladalem takie stare plakaty z okresu stalinizmu "Vnimanije , szpion podsluszywajet".......
pytania tak - kurcze czeeemu nie - ale odpowiedzi NA PRIV - kazdy (z wyjatkiem bgn) ma wlaczone privy - a bgn widoczny link do poczty i mozna to zalatwic rownie skutecznie a przy tym w sposob bezpieczny dla forum (privow nikt nie jest w stanie odczytac poza autorem i adresatem)
dam prosty przyklad. Pisze KOLEDZY i KOLEZANKI ROWNIEZ.
MAM link do przydatnej strony
..i co dostane 100-200 maili, sam tez na taki post posle e-maila,
a potem sie okaze, ze strone znam albo malo mnie to interesuje.
I taka jest to roznica. Uwazalem i uwazam, ze podanie linku do jakies innej strony nie obciaze redakcji serwisu, a ewentualnie wlasciciela strony, ale to juz jego zmartwienie

PS.A link do mojej poczty - no niekoniecznie jest moja ,ale ja czytam

-Sid-The-Rat=> 09.01.2003 13:10

nie popadam w paranoje ale ciezej ostatnio - a cdrinfo jest serwisem traktujacaym o tak sliskiej tematyce ze na pewno ktos na niego od czasu do czasu patrzy...

linki ok - byle nie direct do zbiorow - chwile poleza - jak juz ludzi sie opatrza - to bedzie usuwany i przenoszony na www.wykaz.prv.pl...
bo tam linkow jest od groma i nikt ich nie wywala...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15.