![]() |
Cytat:
|
no??
|
Cytat:
|
Ja || || || :cisza: :) ;) :cool: :glaszcze: :idea: :D :( 8-) :*
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba że nie umiesz??|| |
Cytat:
Ale nie wiem po co, mam zmieniac to moze w sobote cos sie zmieni ale wg mnie gdy ta strona bedzie naszpicowana grafika to bedzie nie czytelna :P:P:P:P:P:P:P Moze w niedziele zajda wielkie zmiany ale to sie okaze |
Cytat:
|
Panowie.
Prawda jest tak, że i tak 99,5% z nas ma oprogramowanie nie zupełnie legalne. Tak to już u nas jest, że szkoda nam kasy (a w wiekszości przypadków po prostu jej nie mamy - smutne to)na ciągłe kupowanie programów. Poza tym warto przeprosić jeśli się naruszylo pewne zasady (choćby wyimaginowane). Pozdro. |
zdziwisz sie ale w tej chwili na kompie (jednym z dwoch) nie mam nic lewego...
winda, caaaly ssoft sa czyste - inna sprawa ze sporo sie naszukalem zeby miec legalnego mailera, prgram do nagryanai, dobrego ftpa, antywirusa i firewalla - ale sie da to zrobic - nawet download manager mozna dory za free dostac (na 512 mozna spokojnie jechac na windowsowym...) |
No ja w tym nie widzę akurat nic złego:)
|
Cytat:
|
nie liczac onlineowego mks'a - bardzo spoko programu - jest w sieci niezliczona ilosc programikow (wyniki z googla http://www.google.pl/search?q=free+a...j+z+Google&lr= )
zastosowalem pierwszy z tej listy czyli AVG Free - chodzi ladnie - porownywalem go z Nortonem IS 2003 (wygralem w konkursie w MMarkcie) i biorac pod uwage to co dostaje poczta - dziala dobrze na drugim kompie - jest legalny kaspersky - bo tam sa wazne dane i trzeba uwazac - i ten antywirus jest dla mnie najlepszy |
Sid, czy chcesz mi powiedzieć, że ani jeden program nie jest nielegalny????
A jaką masz windę?? Szczerze mówiąc nie stać mnie na XP Prof., który kosztuje parę stówek. Poza tym masz office'a? Jeśli tak to jakiego? Wiem,że są również darmowe (open office np.), ale większość z nas (mam na myśli ogół) pracuje na MS office. Nie wiem czy próbowałeś kiedyś kupić legalne oprogramowanie z kilkaset zielonych np. Cubase SX (539$). Ta cena zwala z nóg!!! WaveLab 4.0 350$ Co ty na to? |
mam madymo za 6500euro za licencje... wiec wiem co to za bol
w domu wszystko legal - w2k - oem, staroffice, ireszta tez... nawet gry - raptem kilka - q3, oflashpoint, medieval:total war... kiedys jeszce gta i red alert 2... ten komp jest idealnie czysty |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:25. |