![]() |
Cytat:
Ale wracając do sprawy, mnie takie zachowanie całkowicie nie dziwi, ponieważ rozmawiając ze swoimi kolegami ze szkoły, oni w tym wszystkim nic złego nie widzą... Więc odnoszę wrażenie, że się to coraz normalniejsze w tym wieku robi. Ale fakt faktem, że ten gość co ten filmik udostępnił w sieci musi być :klnie: |
he he he... zawsze tak było jest i będzie... zawsze się znajdzie jakaś patologia, ew. nadprodukcja hormonów, co jest jak najbardziej naturalne... :D
A że 16... no cóż... kiedyś w jej wieku 'kobiety' już mężatkami były... jak dla mnie to nie jest żadna sensacja... powinni chłopaka ukarać za rozpowszechnianie a resztą niech się rodzice zajmą - od tego są do k..y nędzy! |
zaswiecic przed kolegami,a ze ma takich "kolegow" to puscili w net
|
W tym wszystkim nie było by nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że koleś wszystko nagrał i udostępnił w necie. Według mnie postąpił jak ostatni skur...l
Jego twarzy jak myślę na tym filmie nie widać, jedynie widać panienkę w akcji. Zastanawia mnie to co chciał tym osiągnąć. Czy pochwalić się przed wszystkimi na co go stać, czy ośmieszyć lub zemścić się na dziewczynie ? |
Cytat:
|
andrzejj9 a ze tak spytam... to co miales na mysli mowiac o tyc 10-13latkach o ktorych slyszales w rozmowach?
|
Cytat:
Specjalnie się nad tym nigdy nie zastanawiałem, ale wydaje mi się, że taka granica wiekowa to nie jest jeszcze etap wystarczającej dojrzałości psychicznej, żeby podejmować decyzje o pójściu do łóżka z drugą osobą, a już tym bardziej robienie czegoś takiego, jak opisane wyżej. I dla mnie to tak - jest po prostu chore.. |
Wiecie co? Ja to mam tylko jedno do powiedzenia tak bez zartow na to co sie teraz w naszym kraju wyprawia...
Cytat:
|
Cóż mogę powiedzieć:
"Szkoła uczy" :P |
to nie jest normalne, ale takie mamy czasy, ze na takie sytuacje jak ta mowimy "nic dziwnego"
|
Normalne ?!?!:ysz: robienie ze szkoły burdelu ?!?!?! co to ma być??
|
16 lat :hmm:
siostra mojej znajomej ma 16 lat i jest w ciąży, wniosek z tego taki, że musiała trzymać jego interes nie tylko w ręce. ja w tym nic dziwnego nie widzę, dobrze, że nie nakręcili tego na lekcji... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepiej niech sie ucza a nie sluchaja farmazon ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:10. |