Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.02.2006, 18:27   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez fony
ok, wybacz. moja wina, ja zaczalem ten temat. z mojej strony eot..
Ja jeszcze się do niego odniosę. Rzeczywiście trochę to jak rubryka Bravo, ale nie o takich tematach już tu dyskutowaliśmy i jeśli osoba, której to przede wszystkim dotyczy, nie ma nic przeciwko, to nie widzę specjalnego powodu, żeby temat kontynuować (ewentualnie z czasem przenieść do śmietnika jako niezwiązany z tematyką komputerową).

Cytat:

szkoda ze nie chodzi o kolezanke... a o moja obecna dziewczyne.
i szczerze mowiac jestem w kropce - czuje 'cos' do niej (nie powiem ze kocham, za krotko z nia jestem zeby tak mocnego slowa uzywac), zalezy mi na niej... ale to, co zrobila za mlodu, nie daje mi spokoju. Ani troche. Mysle, co zrobic z tym zwiazkiem...
Obecnie ma prawie 17lat.. heh i z rozmowy z nia na ten temat wyszlo cos w stylu 'wykpienia' mnie ze jestem jeszcze prawiczkiem, nie mam doswiadczen seksualnych etc. Tylko ze ja mam dosyc 'powazne' podejscie do zycia i zwiazku, nigdy nie szukalem dziewczyny dla zabawy. To jest rowniez chore, to nie jest zwiazek. Zwiazek musi opierac sie na pewnych uczuciach - przynajmniej wg wartosci, w ktore wierze. W czasie obecnym - wartosci chyba zludne...
Nie chcialo mi sie komentowac jej jak to mowila, bo bym byl chamski. To ze ktos wchodzi komus do lozka i kocha sie analnie z nudow, jest po prostu chore.
Widzisz, ja osobiście takiej osoby prawdopodobnie nie chciałbym nawet mieć jako znajomej, bo po prostu nie akceptuję takiego podejścia do życia seksualnego. Ale to moje osobiste zdanie.

Natomiast co do sytuacji.. o rzeczach z przeszłości generalnie można zapomnieć, a przynajmniej je zaakceptować. Pod warunkiem jednak, że rzeczywiście do przeszłości należą, a z tego, co piszesz, to ta osoba w żadnym stopniu się nie zmieniła i te.. "eskcesy" z przeszłości wcale nie są wykluczone w przyszłości.

Nikt nie powie ci jasno - kontynuuj to, albo przerwij. Ale patrząc na twoje (dojrzałe) wypowiedzi i oceniając tę osobę na tyle, na ile mogę po tym, co napisałeś, ja jednak radziłbym ci znaleść kogoś dojrzalszego, dla kogo nie będziesz po prostu.. kolejnym doświadczeniem..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.02.2006, 18:38   #2
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
ak facet przeleci dziewczyne to jest ok, a jak laska przespi sie z facetem to juz nie? to jest chore myslenie
Niestety takie jest chyba 'założenie' dzisiejszego społeczeństwa. Wiele wartości jest przymowanych przez ludzi odgórnie. Dużo chciałoby się zmienić, ale na to trzeba czasu. Zgadzam się, że to chore myślenia, ale takie są realia i nikt tego nie zmieni.
Dosadnie powiedzieć można to tak, że dziewczyna dostanie opinie puszczalskiej, a chłopak babiarza.

@fony - tak jak już większość zauważyła jesteś dość dojrzałym człowiekiem emocjonalnie. Widać tutaj masz inne postrzeganie wartości stosunku niż twoja bliska znajoma. Jeżeli robi to z nudów musisz sam wywnioskować co dla niej to znaczy. Przykładowo ty z braku zajęcia możesz oglądać filmy co jest w twoim mniemaniu całkowicie normalne i większosc ludzi ma takie wyobrażenie o oglądaniu filmów podczas, gdy się nudzisz. Niestety w tym przypadku jest oddmienne postrzeganie wartości i tutaj jest największy problem.
Dodam, że nie powinieneś się sugerować odpowiedziami ludzi z forum, tylko sam dokonać wyboru. Oczywiście możesz korzystać z porad jakie udzielili Ci forumowicze, ale nie możesz podjać decyzji z powodu takiego, że ktoś ma znadnie takowe czy inne. Wiec zycze powodzenia..

Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 20.02.2006 o godz. 18:40
Piterniel jest offline  
Stary 20.02.2006, 19:40   #3
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja tez proponuje skonczyc z wywlekaniem zycia prywatnego, bo juz jeden probowal i wiem czym to sie konczy. Na forum publicznym nie uzyskasz porady psychologicznej. EOT to dobry pomysl.
pawelblu jest offline  
Stary 20.02.2006, 20:09   #4
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Tak jest zakonczmy ten temat na publicznym forum
takie rzeczy mozna pisac na priva jak ktos chce
Stary 20.02.2006, 20:15   #5
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Po raz kolejny popieram.Nie róbmy z forum BRAVO(jak pisał @mallow).Zaraz pojawi się topic ''mój pierwszy raz '' albo''dlaczego mam tak obfite ...nie powiem co''.Litości.
Burt jest offline  
Stary 20.02.2006, 20:24   #6
Stanley
noob

Data rejestracji: 26.02.2005
Stanley niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@Burt nie przesadzaj... a zreszta nvm
proponuje zamknac
Stary 20.02.2006, 21:51   #7
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Burt
''mój pierwszy raz''
To juz bylo na forum ^_^

@andrzejj9 na co czekasz? nie obijaj sie
Stary 20.02.2006, 22:18   #8
Prezesik
Człekokształtny

Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
no to co zamykamy??
Stary 20.02.2006, 22:45   #9
pawelblu
Zlotowicz
CDRinfo VIP

pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik
no to co zamykamy??
No to zamykajcie. Jak moderator dzialu bedzie uznawal za stosowne to zamknie, wszelkie motywowanie jest zbedne.
pawelblu jest offline  
Stary 20.02.2006, 23:42   #10
Prezesik
Człekokształtny

Cytat:
Napisany przez pawelblu
No to zamykajcie. Jak moderator dzialu bedzie uznawal za stosowne to zamknie, wszelkie motywowanie jest zbedne.
spokojnie tylko sie zaptylem osobiscie takie tematy mi nie przeszkadzaja. powiem wiecej jak dla mnie moga byc, bo w odroznieniu od jakiegos bravo <co ktos sugerowal> widac ze dotycza rozsadnych ludzi i uwazam za cos normalnego pomoc w takiej sytuacji. w koncu kazdy mial jakies swoje, mniej lub bardziej dotkliwe przygody milosne w tym okresie zycia.. czy to cos zlego, ze ktos chce sie nimi podzielic??
a o zamkniecie tematu pytalem, bo sporo osob tego sie domagalo, a jak ktos chce to moze pisac na priva
to tyle kwestia wyjasnienia
Stary 20.02.2006, 23:25   #11
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
fony - nie przesadzaj - odnioslem sie do tego co napisales jako do ogolnego przykladu - ze punkt widzenia zalezy od kibla na ktorym akurat sie sra (przepraszam za dosadnosc - w pelni zamiezona, nie stosuje jej czesto, co starzy bywalcy wiedza) - jakbys ty byl tym "bardziej doswiadczonym" to bys inaczej pisal pewnie - zamiast sie obrazac zastanow sie nad tym, odwroc sytuacje i przemysl
swoja droga padla kolejna liczba - 2miesiace - tak dlugo jestescie razem? (tak mozna wywnioskowac z kontekstu) i to ma byc zwiazek? no fakt, jak sie ma 17 lat to sie inaczej patrzy na zycie...
prawda jest taka, ze w tym wieku wiekszosc zwiazkow rownie szybko sie zawiazuje i rozkwita, jak i rozpada
zadko ktore trwaja i przeradzaja sie w cos wiecej

dobra, starczy tego bravovania... na dzis
nimal jest offline  
Stary 21.02.2006, 00:12   #12
pawelblu
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Po tym tekscie (nie patrzylem wczesniej jak dyskusja byla na pierwotny temat) propozycja zamkniecia byla o godzinie 12.00 (Yarozelsky), potem o 13.00 Skubi, potem Ty o 19.00 i nowu o 21.00 po raz drugi. Gwarantuje Ci ze odpowiednie osoby zajmujace sie tym dzialem wiedza o tym temacie, w szczegolnosci z tego powodu ze sie w nim wypowiadaja i nie ma sensu powtarzac o zamknieciu co 2 godziny - jak moderator dzialu uzna za stosowne to zamknie i wszelkie motywowanie (tym bardziej kilkakrotne, powtorne raptem po 2 godzinach) jest nie na miejscu - to on ponosi odpowiedzialnosc za nie-zamkniecie nieodpowiedniego tematu, lub za zamkniecie odpowiedniego.

I odnoszenie sie znowu do tej prywatnej sytuacji ktora sobie tu fony opisal jest troche nie na temat, bo ja nie na to teraz zwracalem uwage. Tamta sprawe mamy juz wyjasniona - rozmowa o tego typu kryteriach i hierarchii moralnosci, a tym bardziej o jakis rozterkach emocjonalnych zwiazanych z konkretnymi przykladami z zycia prywatnego to temat na sesje, czy na rozmowe z bliska osoba a nie na posta na forum.cdrinfo.pl . Mi chodzi o to zeby decyzje o zamknieciu pozostawic moderatorowi tego dzialu - on za to odpowiada a nie uzytkownicy przez ktorego te decyzje by ewentualnie podjal. Ja natomiast proponuje po prostu ODEJSC od tego tematu, co jest metoda bezinwazyjna, wrecz ewolucyjna i nic nie trzeba bedzie robic.
pawelblu jest offline  
Stary 21.02.2006, 00:25   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Mi chodzi o to zeby decyzje o zamknieciu pozostawic moderatorowi tego dzialu - on za to odpowiada a nie uzytkownicy przez ktorego te decyzje by ewentualnie podjal. Ja natomiast proponuje po prostu ODEJSC od tego tematu, co jest metoda bezinwazyjna, wrecz ewolucyjna i nic nie trzeba bedzie robic.
Tak też to widzę. Stwierdziłem, że nie ma potrzeby zamykac tematu, jeśli można go po prostu dalej nie ciągnąć, a że docelowo topic dotyczył czegoś innego, to w przyszłości być może do głównego tematu ktoś będzie chciał jeszcze coś dodać.

Jeśli chcecie to mogę zamknąć temat, ale to raczej na wyraźną prośbę autora, bo jako taki nie łamie on regulaminu forum, ani w żaden inny sposób nie narusza jego porządku i sam nie daję sobie prawa, żeby podejmować decyzję o jego zamknięciu bez takich wyraźnych przyczyn.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 21.02.2006, 00:29   #14
Prezesik
Człekokształtny

ja tylko spytalem, a Wy mnie tak od razu traktujecie
nie lubicie mnie chyba ;(
Stary 21.02.2006, 00:35   #15
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik
ja tylko spytalem, a Wy mnie tak od razu traktujecie
nie lubicie mnie chyba ;(
Dostałeś po prostu kulturalny pojazd po swojej osobie jak więszkość nowych osób. Chociaż ostatnio dużo się 'słyszy', aby przymować nowych userów miło i z sympatią . Wiec nie rozklejaj sie jak baba tylko wyciągnij wnioski ze swojego postępowania, aby być lepszym na przyłość.
Piterniel jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: