![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Natomiast co do sytuacji.. o rzeczach z przeszłości generalnie można zapomnieć, a przynajmniej je zaakceptować. Pod warunkiem jednak, że rzeczywiście do przeszłości należą, a z tego, co piszesz, to ta osoba w żadnym stopniu się nie zmieniła i te.. "eskcesy" z przeszłości wcale nie są wykluczone w przyszłości. Nikt nie powie ci jasno - kontynuuj to, albo przerwij. Ale patrząc na twoje (dojrzałe) wypowiedzi i oceniając tę osobę na tyle, na ile mogę po tym, co napisałeś, ja jednak radziłbym ci znaleść kogoś dojrzalszego, dla kogo nie będziesz po prostu.. kolejnym doświadczeniem..
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Dosadnie powiedzieć można to tak, że dziewczyna dostanie opinie puszczalskiej, a chłopak babiarza. @fony - tak jak już większość zauważyła jesteś dość dojrzałym człowiekiem emocjonalnie. Widać tutaj masz inne postrzeganie wartości stosunku niż twoja bliska znajoma. Jeżeli robi to z nudów musisz sam wywnioskować co dla niej to znaczy. Przykładowo ty z braku zajęcia możesz oglądać filmy co jest w twoim mniemaniu całkowicie normalne i większosc ludzi ma takie wyobrażenie o oglądaniu filmów podczas, gdy się nudzisz. Niestety w tym przypadku jest oddmienne postrzeganie wartości i tutaj jest największy problem. Dodam, że nie powinieneś się sugerować odpowiedziami ludzi z forum, tylko sam dokonać wyboru. Oczywiście możesz korzystać z porad jakie udzielili Ci forumowicze, ale nie możesz podjać decyzji z powodu takiego, że ktoś ma znadnie takowe czy inne. Wiec zycze powodzenia..
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 20.02.2006 o godz. 18:40 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Ja tez proponuje skonczyc z wywlekaniem zycia prywatnego, bo juz jeden probowal i wiem czym to sie konczy. Na forum publicznym nie uzyskasz porady psychologicznej. EOT to dobry pomysl.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak jest zakonczmy ten temat na publicznym forum
takie rzeczy mozna pisac na priva jak ktos chce
|
|
#5 |
|
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Po raz kolejny popieram.Nie róbmy z forum BRAVO(jak pisał @mallow).Zaraz pojawi się topic ''mój pierwszy raz '' albo''dlaczego mam tak obfite ...nie powiem co''.Litości.
|
|
|
|
|
#6 |
|
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
@Burt nie przesadzaj... a zreszta nvm
proponuje zamknac
|
|
#7 | |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
@andrzejj9 na co czekasz? nie obijaj sie
|
|
|
#8 |
|
Człekokształtny
no to co zamykamy??
|
|
#9 | |
|
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Człekokształtny
Cytat:
osobiscie takie tematy mi nie przeszkadzaja. powiem wiecej jak dla mnie moga byc, bo w odroznieniu od jakiegos bravo <co ktos sugerowal> widac ze dotycza rozsadnych ludzi i uwazam za cos normalnego pomoc w takiej sytuacji. w koncu kazdy mial jakies swoje, mniej lub bardziej dotkliwe przygody milosne w tym okresie zycia.. czy to cos zlego, ze ktos chce sie nimi podzielic??a o zamkniecie tematu pytalem, bo sporo osob tego sie domagalo, a jak ktos chce to moze pisac na priva ![]() to tyle kwestia wyjasnienia
|
|
|
#11 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
fony - nie przesadzaj - odnioslem sie do tego co napisales jako do ogolnego przykladu - ze punkt widzenia zalezy od kibla na ktorym akurat sie sra (przepraszam za dosadnosc - w pelni zamiezona, nie stosuje jej czesto, co starzy bywalcy wiedza) - jakbys ty byl tym "bardziej doswiadczonym" to bys inaczej pisal pewnie - zamiast sie obrazac zastanow sie nad tym, odwroc sytuacje i przemysl
swoja droga padla kolejna liczba - 2miesiace - tak dlugo jestescie razem? (tak mozna wywnioskowac z kontekstu) i to ma byc zwiazek? no fakt, jak sie ma 17 lat to sie inaczej patrzy na zycie... ![]() prawda jest taka, ze w tym wieku wiekszosc zwiazkow rownie szybko sie zawiazuje i rozkwita, jak i rozpada zadko ktore trwaja i przeradzaja sie w cos wiecej dobra, starczy tego bravovania... na dzis
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zlotowicz
![]() ![]() |
Po tym tekscie (nie patrzylem wczesniej jak dyskusja byla na pierwotny temat) propozycja zamkniecia byla o godzinie 12.00 (Yarozelsky), potem o 13.00 Skubi, potem Ty o 19.00 i nowu o 21.00 po raz drugi. Gwarantuje Ci ze odpowiednie osoby zajmujace sie tym dzialem wiedza o tym temacie, w szczegolnosci z tego powodu ze sie w nim wypowiadaja i nie ma sensu powtarzac o zamknieciu co 2 godziny - jak moderator dzialu uzna za stosowne to zamknie i wszelkie motywowanie (tym bardziej kilkakrotne, powtorne raptem po 2 godzinach) jest nie na miejscu - to on ponosi odpowiedzialnosc za nie-zamkniecie nieodpowiedniego tematu, lub za zamkniecie odpowiedniego.
I odnoszenie sie znowu do tej prywatnej sytuacji ktora sobie tu fony opisal jest troche nie na temat, bo ja nie na to teraz zwracalem uwage. Tamta sprawe mamy juz wyjasniona - rozmowa o tego typu kryteriach i hierarchii moralnosci, a tym bardziej o jakis rozterkach emocjonalnych zwiazanych z konkretnymi przykladami z zycia prywatnego to temat na sesje, czy na rozmowe z bliska osoba a nie na posta na forum.cdrinfo.pl . Mi chodzi o to zeby decyzje o zamknieciu pozostawic moderatorowi tego dzialu - on za to odpowiada a nie uzytkownicy przez ktorego te decyzje by ewentualnie podjal. Ja natomiast proponuje po prostu ODEJSC od tego tematu, co jest metoda bezinwazyjna, wrecz ewolucyjna i nic nie trzeba bedzie robic. |
|
|
|
|
#13 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeśli chcecie to mogę zamknąć temat, ale to raczej na wyraźną prośbę autora, bo jako taki nie łamie on regulaminu forum, ani w żaden inny sposób nie narusza jego porządku i sam nie daję sobie prawa, żeby podejmować decyzję o jego zamknięciu bez takich wyraźnych przyczyn.
|
|
|
#14 |
|
Człekokształtny
ja tylko spytalem, a Wy mnie tak od razu traktujecie
nie lubicie mnie chyba ;(
|
|
#15 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
. Wiec nie rozklejaj sie jak baba tylko wyciągnij wnioski ze swojego postępowania, aby być lepszym na przyłość.
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
![]() |
|
|