![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
aha jeszcze jedna sprawa - jak szalec to na całego co powiecie o tej motorolce
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37045493 - jest cos warta?czy tylko fajnie wyglada
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Nie interesowałbym się w ogóle modelami A925 oraz A835 z prostego powodu - są one ogromne, zbyt wielkie do niejednej kieszeni. Niedawno zastanawiałem się co lepsze - czy A835, czy E398 - funkcje te same, ale A835 nie ma w ogóle możliwości rozbudowania pamięci oraz jest za wielka. Natomiast E398 wydaje się interesującą propozycją, chociaż obsługuje karty TransFlash, które do tanich nie należą (karty te są zgodne z SD, tylko o wiele mniejsze; po zastosowaniu przejściówki pasują do urządzeń obsługujących karty SecureDigital). No i niestety - co ważne - E398 jest o kilkaset złotych droższa.
Myślałem też nad MPx200, ponieważ obsługuje karty SD, które są obecnie jednymi z tańszych (ich cena już osiągnęła poziom 50 groszy za 1 MB); maksymalna obsługiwana pojemność karty to 1 GB. Poza tym brak aparatu, ale na tym mi akurat nie zależy. Ciekawy wydawał mi się też SPV Orange - nie pamiętam modelu - ale miał dołączany aparat i przede wszystkim normalny system - Symbiana, a cena poniżej 600 zł ![]() Modelu C975 nie znam, ale raczej odradzam ze względu na ogólną niechęć do całej serii Cxxx - to są telefony low end, z założenia mają mieć mnóstwo bajerów i być przy tym tanie. Chociaż ma duży wyświetlacz, obsługę kart TransFlash, mp3, aparat vga - czyli tak źle się nie zapowiada, musiałbym się jednak dokładnie zapoznać ze specyfikacją oraz opiniami innych przed zakupem tego telefonu. Na wstępie odrazu znięchęciła mnie pamięć - jedynie 2 MB BTW. Nec e616v obsługuje karty tylko do 128 MB. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 15.12.2004 o godz. 17:43 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
![]() |
@ZiP - wspominasz o telefonie SPV Orange możesz podac jakis link do niego??bo jeżeli ma Symbiana, a cena jest poniżej 600 zł to może być ciekawa propozycja
|
|
|
#4 |
|
Forumator
![]() |
oki juz znalazłem
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37348605 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36498689 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36878564 a jak w nim wygląda odtwarzanie mp3,mpg4,java itd - sorki ale nie mam czasu niestyty nic poszukac o nim wiecej (może po 24:00) ale jak coś wiesz na ten temat to prosze o jakeiś informacje PS wyglada też imponująco ciekawe jakie na jego temat są opinie ?? pozdro
|
|
|
#5 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Jednak ma Windowsa a nie Symbiana. Wygląda raczej na telefon biznesowy, nie ma wielu bajerów (to jest akurat zaleta). Tylko że jest wieeeelki problem z akcesoriami do niego - są jeszcze trudniejsze do znalezienia, niż te do Neca. No i jak każdy telefon 3G - ma niestety gigantyczne rozmiary i wagę.
W sumie gdybym miał teraz wybierać, to wybrałbym chyba E398 albo nawet C975, tylko że o tym akurat niewiele wiem. Na pierwszy rzut oka funkcje mają podobne. C975 kusi przede wszystkim ceną. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
Zip moze znasz jakis program ktory pomoglby mi w edycji kontaktow i ustawien w MPx200??
|
|
|
#7 |
|
Forumator
![]() |
widze że jako kryterium przymujesz wielkość
!!! niestety przy telefonach 3G wielkość jest nieodłącznym elementem telefonu ![]() ja dzis oglądałem w komisie tego nec'a 616 i powiem że mysłałem że bedzie gorzej ale wielkość nie jest aż taka przerażająca ( wsumie jest ttttroche wiekszy i grubszy od sonyericssona T630 i nie jest aż taki cziężki) - za to wszystko wynagradzają funkcje !! wiem że wikszości z nich nie wykorzystam ale może UMTS wejdzie za jakiś czas ![]() aha optymalnym rozwiązaniem : cena/gabaryty/3G = C975 (mam nadzieje że Motorala za granicą wypuszcza lepsze telefony niż unas (mam na myśli niezawodność i przejżystość funkcji)) pozdro
|
|
|
#8 |
|
Forumator
![]() |
Orange SPV :
WAGA (120g) ROZMIAR (116mm x 48mm x 22mm) i to są te olbrzeymie parametry przecież ten telefon jest minimmmmalnie wiekszy od mojego T630 (102 x 44 x 19 mm ,waga 95 g) - no mniejszego telefonu to nie chce ![]() kurcze nic mniejszego w takiej cenie i mozliwosciami chyba nie znajdziesz pozdro
|
![]() |
|
|