![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.02.2002
![]() |
Pytanie do Miska4 i Majoneza
Na jakiej nagrywrce najczesciej spalacie krazki?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ten post jakos ma zbyt waznie brzmiacy tytul jak na tresc ktora posiada
ja bym sugerowal - Pytanie do G.Busha - ile jest 2*2?... ale w sumie nie to zebym potepial - chetnie sie dowiem co to za sprzety sam mam TDK cyclone 12 LG 32 (nie podkrecane) i hp7200
![]() |
![]() |
#3 |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Spoko,znam twój stosunek do sprawy.Swoją drogą masz niezły układ.Rozumiem ,że tą nauką zarabiasz na życie i do tego stały,szybki dostęp do sieci.Tylko pozazdrościć.Ja w pracy muszę użerać się z klientami ,którzy zalegają z płatnościami,na dokladkę szef ma cięgle pretensje ,że za długo siedzę w internecie i ma wysokie rachunki do płacenia.Istny horror.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
ja na szczęście w tyrce mam rozumnego szefa i znajonego admina sieci firmowej
![]() pozdro ps lubie sobotnie ot na forach i grupkach
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.02.2002
![]() |
YYYYYY sorx ze przeszkadzam,ale to pytanie bylo skierowane tylko i wylacznie do adminstratorow tego serwisu.......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O ile mnie pamiec nie myli to Majonez posiada teaca w54e, z ktorym tak sie zzyl ze zabiera go ze soba gdziekolwiek wyjezdza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
ale kurde lizus ...... patrzcie, tylko z "gora" konwersuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
hehehehe chlopaki zawsze wiedzialem ze jak chce sie posmiac to musze na forum zagladnac
a teraz pokolei jestem nie na urlopie tylko na wakacjach i nie potrwa to 1,5 tyg tylko jeszcze ponad 2 miesiace ![]() co do nagrywarki to po pierwsze a co to ma za znaczenie na czym kto wypala co do teaca to juz nie mam cdw54e oddalem ja bratu a co mam teraz niech to bedzie moja slodka tajemnica ![]() narazie udanych wakacji
![]() |
![]() |
#10 | |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Cytat:
Ładdddne wakacje a ja garuje przy kompie pisze progz-a do pracy mgr i mnie szlag trafia bo sie wiesza pogoda taka ze szok - az sie siedziec niechce ,dziewczyna jęczy za uszami że chce gdzieś jechać tylko mi cdrinfo zostaje i forum na rozluznienie. A tak pozatym to już chyba uzależnienie wakacje - niby a jednak zaglądasz ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
eeeee tam uzaleznienie wakacje juz prawie od miesiaca a ja dopiero drugi raz tu zagladam i to tez wlasciwie przypadkiem
![]() a poza tym stesknilem sie za Wami co tu ukrywac jak w akademiku komp chodzi 18 na dobe siec bez ograniczen a ja na forum siedze non stop to teraz jak nie moge to czegos brakuje a poza tym nie mysl ze ta pogoda to mi dopisuje najpierw jak slonce dawalo jak cholera to ja piwnice robilem przez trzy dni potem jak wyskoczylem nad jezioro to chmury i tyle a pozniej trzy dni ulewy jak cholera ![]() i gdzie tu sprawiedliwosc ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
wam to dobrze....
Ja mam teraz lacze 512kb/s ... I sciagam po 4 filmy na dzien + ladnych "pare" od qmpli co tez takie stale maja.... Ale koniec... spadam z podestu... bog umiera... Przeprowadzam sie na zadupie (czyt. zielonka) a tam ani przez kablowke, ani DSL, ani neostrada, ani nawet gupiego SDI tam nie ma... Przez satelite, radio za drogo =PP i co mam zrobic?? Z dala od "kabla", "qmpli" hlip hlip... Dolacze do grona szarych modemiarzy... a to wszystko za 5 dni... hlip hlip |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|