Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 17.11.2003, 22:11   #25
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
w takim razie przepraszam - w wawie, krakowie i czestochowie ufam/lem rozkladom - i sie nie przejechalem na tym jeszcze

a komunikacja warszawska naprawde robi na mnie wrazenie - nie wiem ktora partia desygnowala dyrekcje ZTM - ale widac ze wskazali fachowcow, ktorzy potrafia cos nowego wymyslec a stare usprawnic - choc wiem ze wiele jeszcze do zrobienia (czesc taboru rdzewieje - ale na nowy nie ma kasy przez gapowiczow - ludzi ktorych autentycznie nie lubie... - bo najczesciej sa to dresy (choc zauwazam czasem ze taka halasliwa i podpita grupka kasuje bilety!) lub menelia - ktora piwo za 2.5 kupi - ale biletu za 2.40 juz nie bo ich nie stac... cos mnie wtedy trafia))

uwazam ze swietnym pomyslem bylo sprzedanie praw do obslugiwania niektorych linii firmom prywatnym (ale pozostawienie ich w systemie komunikacji publicznej) - sam jezdze taka wykupiona linia (171) i musze przyznac ze podroz jest dosc komfortowa (nowy tabor) - choc stare ikarusy tez cos w sobie maja...

i to tyle medrkowania bez ladu i skladu - jutro rano na zajecia (linia 171 jak zwykle - o 7.54 mam najlepszy kurs )

Twoje uprawnienia: