Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.12.2003, 15:55   #1
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
teraz juz tego nie mam, nie gralem w to, a miejsce to zawsze jakies zajmuje
z obecnym konfigiem mysle ze by nie bylo zadnych problemow, FULL detale itp. - moze to sciagne to bede mogl powiedziec konkretnie jak chodzi an moim piecu
a wtedy to na GF2MX, Duron 1,2, 256SDRAMow smigalem, o FULL detalach nie bylo mowy, ale jakos to wygladalo, a sciagnalem to wtedy tylko z ciekawosci

PS. ile dales za tego Celka bo te dzisiejsze Celerony to najwiekszy shit jaki Intel mogl stworzyc, i co konkretnie zmieniales w swoim kompie?

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.12.2003, 16:29   #2
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Y@nkee_PL... ja przed momentem zainstalowałem tenebrae i pomimo iż ustawiłem rozdziałke 640x480, wyłączyłem anisotropy, zostawiłem tylko włączone cienie i textury w oryginalnym rozmiarze i wyciąga mi zaledwe 10 klatek . Kurcze... czy u kogoś działa to lepiej !? Zapewne to znowu wina mojego sprzęta.... ech...

P.s. celka kupiłem boxowego za około 370 zł. A zmieniałem płyte, wspomnianego celka oraz ram.
Stary 04.12.2003, 17:21   #3
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez KarolluZ
P.s. celka kupiłem boxowego za około 370 zł. A zmieniałem płyte, wspomnianego celka oraz ram.
zlotego interesu na tym nie zrobiles, nie wiem czym sie kierowales (Intel Rulezz ), ale postawienie sobie platformy opartej na AMD za ta cene byloby wydajniejszym rozwiazaniem

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.12.2003, 16:40   #4
tomall0
karpiarz:)

Data rejestracji: 25.09.2002
tomall0 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ale puszczając go na 133MHz mamy 3,2GHz, a to już coś, bo bez tego to przy antyvirze i jakimś firewallu, to troszke kiepsko
Stary 04.12.2003, 16:55   #5
radonix
Bywalec

Data rejestracji: 29.11.2001
radonix zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://www.doomsdayhq.com/

Modyfikowane wersje Doom'a , Heretic'a i Hexen'a (projekty baaaardzo zaawansowane! )
radonix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.12.2003, 22:36   #6
KarolluZ
Guru

radonix..... no oglądałem skriny z dooma i mnie taki jeden czerwony rozwalił... kurcze... zasysam to . Tylko gdzie ja miałem starego dooma ^_^
Stary 04.12.2003, 22:41   #7
KarolluZ
Guru

tak BTW Y@nkee_PL... czy w sumie do gadania nie ma więcej grafika !? dlaczemu każdy odradza kupowanie celka !?
Stary 05.12.2003, 08:34   #8
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez KarolluZ
dlaczemu każdy odradza kupowanie celka !?
bo to tak jabys wziol mercedesa, ale zaspawal w nim polowe silnika, wyjol wszystkie bajery i zalozyl ograniczenia predkosci do 20km na godzine
to sa maxymalnie obciete pentium, jakby jeszcze cos odjeli to juz wogule by nie dzialaly
zawsze warto kupic pelny procesor, chocby i z dUUUUUzo wolniejszym zegarem - bedzie latal szybciej
to samo ma miejsce w kartach grafiki - np mx i ti - od GF4mx duzo szybsze sa GF2 !!, byle w pelnych wersjach (kiedys to jeszcze full sie nazywalo GTS, potem dopiero weszla nazwa ti)
u Ciebie akurat spotkal sie obciety proc z obcieta grafa sprzet masz dobry, ale nie oczekuj po nim extremalnych wynikow, bo to nie te czesci
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.12.2003, 09:06   #9
KarolluZ
Guru

dzięki NIMAL za porównanie... czasami warto odnieść się do codzienności i chociaż w taki sposób coś komuś uzmysłowić. Co prawda teraz nie mogę zmienić sprzętu, ale i tak ostatnimi czasy jakoś nie pociągają mnie gierki. Po prostu lubię sobie pochodzić po www, ewentualnie pograć w coś starszego. Teraźniejszym gierkom czegoś brakuje... Ja na przykład nie podniecam się kolejnym NFS... dla mnie NFS czy COLIN3 ogranicza się to przejechania jednej trasy i usunięcia gry. Zdecydowanie wolę coś skomplikowanego niż prosta jazda do przodu .

Twoje uprawnienia: