![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Zmowu ja i moje problemy w wyborze komorki :)
No i znowu ja i moje problemy w wyborze komórki. Zastanawiam się nad Siemens S55 w IDEA MIX - co sądzicie
? Co jest lepsze: Nokia 6610 czy Siemens S55 z aparatem cyfrowym ?
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Wiem, ze 6610 ma wyswietlacz o wiekszej liczbie kolorow (4096; S55 - 256 kolorow) o rozdzieloczosci 128x128 (S55 - 101x80)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Alfabet Morse'a, latarka i mówisz bye bye komórko.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
lepsze to zalezy do czego...
ja tam wole.. nokie... NOKIA AND ONLY NOKIA )
|
|
|
#5 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
Zawsze wolalem Nokie , a Siemensa omijalem z daleka. Do czasu, az pouzywalem troche ME 45 i okazal sie niezlym telefonem. Teraz zaryzykowalem i kupilem S55. Jest naprawde super. To co jest najczesciej przedstawiane jako glowna zaleta Nokii (liczba kolorow) jest naprawde jej wada, bo dla mnie telefon sluzy raczej do gadania, a nie serwowania sobie tapet w tylu kolorkach. A dzieki temu, ze wyswietlacz ma mniej kolorkow spokojnie telefon min. 6 dni na 1 ladowaniu trzyma. Poza tym na GPRS w Nokii to bym chyba zbankrutowal.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
Po pierwsze na zyczenie polskich operatorow Nokia w wielu nowszych modelach wprowadzila modyfikacje w oprogramowaniu polegajaca na tym, ze komorka mimo ustawionego podtrzymania sesji gprs ja zrywa. Jak wiadomo po ponownym polaczeniu leci juz kolejna paczuszka danych. Oczywiscie mozna to usunac wgrywajac odpowiedni patch, ale gwarancja wowczas sobie plynie...
Poza tym korzystajac z midletow java mozna sie rowniez rozczarowac bo w nokiach czesto korzystaja one w komunikacji z wapu over gprs, a nie gprsu. chodzi tu o obsluge poczty, komunikatory itp. Dlaczego to takie wazne? Zerknij np tu - http://www.midlet.pl/faq.html#nokiakoszty |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
jesli chodzi o tą oferte Siemensa s55 to nic lepszego w tej chwli nie znajdziesz w tej kwocie.
Jest to najlepszy telefon w IDEA MIX 19,99zł + vat za rozsądną cene, 149zł + vat. Kumpel wzioł pare dni temu, ogólnie telefon jest ok. Mysle ze niema co go porównywac z N6610 .. bo jej za taką kwote napewno nie dostaniesz. PZDR
|
|
|
#9 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Poza tym czasami dobrze jest mieć (byle jakiego - ale zawsze ) cyfraczka pod ręką. W razie np. stłuczki samoch. czy coś... pstryk pstryk i masz podkładeczkę.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Wedlug mnie jezeli chodzi o te dwa telefony to rzeczywiscie Nokia 6610 troszke odstaje od Siemensa S55.
Kumpel z klasy ma tego Siemensa, pobawilem nim sie troche i musze stwierdzic ze to naprawde udany telefon. Nie wiem jak jest z batertia, ale to i tak nie zmienia faktu ze jest duzo lepszy od N6610Ja bym bral Siemensa bez zastanowienia .
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Ja bralbym Nokie 6610, teraz mam 3510i i na baterie w tym fonie nie moge narzekac, trzyma 8 do 9 dni, wiec taki pretekst co do tego, ze w nokiach sa slabe baterie raczej odpada.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Mam dwóch kumpli, z których jeden ma S55, a drugi N6610. Porównująć funkcjami to nie powiedziałbym że S55 jest lepszy od N6610. Wręcz odwrotnie. Poza tym S55 bardzo mało trzyma ok. 3-5 dni. Natomiast N6610 ok. 7-9 dni.
Pozdro
|
|
|
|
#14 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Są dwa. www.nokia.com.pl Pozdro
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Z aparatu nie będę prawie wcale korzystał! Jest mi on niepotrzebny. Więc chyba wezme Nokie 6610...
|
|
|
|
![]() |
|
|