![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Gothic 2 - Problem !
Yo
No takich jaj to jeszcze nie mialem. Jak wypalilem ta giere ( Gothic 2 PL ) to zainstalowalem ja zeby sprawdzic czy dziala. Po sprawdzeniu gierke staralem sie wyinstalowac bo i tak nie zamierzalem w nia grac narazie a bylo mi potrzebne miejesce na dysku. Napisalem staralem sie bo nie moglem doporowadzic proceesu deinstalacji do dzialania. Jak mu kazalem "Remove" to on tylko mignol jakims oknem i wywalal info ze deinstalacja powiodla sie co nie bylo prawda bo na dysku katalog jak i wszystkie pliki nadal sie znajdowaly. Dodaj/usun programy z panelu sterowania to samo, wywolywany byl ten sam setup. Zeby sie jakos tego pozbyc uzylem CleanSweepa z NSW 2003 i giere usunolem. Teraz chce ja ponownie zainstalowac i za cholere nie moge. Daje setup.exe i mam 3 mozliwosci do wyboru : repair , remove (!!!) , modify. Co nie wybiore to nie dziala. Za kazdym razem tylko wyskakuje okienko ze operacja zakonczyla sie sukcesem ( "InstallShield Wizard has finished performing mainterance operations on Gothic" )i nic sie nie dzieje. Wlazlem do rejestru, wywalilem wszystko co wiazalo by sie z Gothic lub Gothic 2 i dalej to samo. Nie mam pojecia co to za cyrk sie dzieje, moze ma tu znaczenie to ze wlasnie wyinstalowalem Gothic 1 ? No ale to przeciez dwie zupelnie inne gry. Jak ktos ma pomysl to niech napisze, tylko ni piszcie zebym przeinstalowal system bo to nie wchodzi w gre ( dopiero co kilkanascie dni temu go postawilem )
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|