Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Radio Maryja z glowy.. ;-) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/radio-maryja-glowy-61320/)

joujoujou 21.01.2006 22:34

Cytat:

Napisany przez Damianos L
legalny legalny ale Smartek pojdziesz za to do piekla :P:P:P

i joujoujou tez- za pomoc ;)

Razem będzie raźniej. :mruga:

ro29 21.01.2006 23:48

Cytat:

Napisany przez Jabba the Hutt
To ty jak komuna zagłuszasz. Oni Wolną Europę a Ty RM. Nieładnie. Jak Ci sąsiadka gra za głośno to jej powiedz po prostu grzecznie,że prosisz o cichsze słuchanie bo nie mozesz się uczyć czy pracować. Ale nie w ten sposób, bo stajesz się nie lepszy od towarzyszy z PZPR i SB...

Prawda, prawda ...
Też do przyjaciół RM i TRWAM się nie zaliczam || - ale to taka metoda rodem z PRL'u.
A sąsiadka niech sobie kupi słuchawki jak niedosłyszy i po problemie !

Cytat:

Napisany przez ziomal16
powiem tyle: jakby kumpel zaczal skladac takie nadajniki i by zaczal na allegro wystawiac to popyt by mial niezly. na 100% by sie znalazlo ludzi ktorych denerwuje to gowno co pierze mozgi kochanym babciom, ktore zamiast przeznaczyc emeryture na wnukow to wplacaja na konto rydzyka .

Na Allegro to się nie takie rzeczy sprzedaje - więc i może to by poszło - ale nie polecam (ze względów jak powyżej).
Co nie oznacza, że te radio nie nastawia ludzi przeciw sobie; potrafi niszczyć rodziny, a ludzie zaczynąją traktować tych, co nie słuchają RM jako innowierców. A Nowy Rok witają z TRWAM ..
Cóż przykre to ...

ro29

Banana Coctail 22.01.2006 12:10

Ja nowy rok witalem z NIE w rekach - tez jestem inny :D

demek 22.01.2006 12:20

jest to nielegalne, odbiornik za malej mocy zeby cie wykryli
sasiadka napisze list do ojca dyrektora, ze nie moze was odbierac i wysla ekipe do niej :D

ed hunter 22.01.2006 12:29

Cytat:

Napisany przez demek
jest to nielegalne, odbiornik za malej mocy zeby cie wykryli
sasiadka napisze list do ojca dyrektora, ze nie moze was odbierac i wysla ekipe do niej :D

komandosów-babcie w moherowych beretach, uzbrojone w różańce do biczowania i @Smartek dostanie lanie ^_^ :P :bicz:

REi 22.01.2006 12:30

ta "ministranci" lysi, 2 na 2 metry xD

luminat 22.01.2006 12:33

Lepiej by bylo, jakbys zamiast szumu czy jakis utworow puszczal dla sasiadki informacje, ze Radio Maryja zostalo zdelegalizowane.... Wtedy na 100% by sie nawrocila, myslac ze jej ukochane radio juz nie istnieje.

demek 22.01.2006 13:07

buahahahaha ja tak zrobie chyba pewnej osobie...

Burak_PL 23.01.2006 04:05

czasem nie musisz zagłuszać :) czasem samo juz buczy :) wiem bo ile to juz mnie babcia wołała ze znow radio nie działa :)

nimal 23.01.2006 07:35

legalne czy nie - GRTUALCJE!
a RM jest legalne? defraudacje, niejawne finanse, pranie mozgu na antenie
Smartek - tak trzymaj! :)

edit:
aha - jesli mozesz to dawaj schamat i przyblizony kosztorys :D

Kris 23.01.2006 07:58

Cytat:

Napisany przez ro29
Prawda, prawda ...
(...)
A sąsiadka niech sobie kupi słuchawki jak niedosłyszy i po problemie !

Niestety, takim babciom, to sobie możesz tłumaczyć... starzy ludzie są uparci i w większości niereformowalni.

Smartek! GRATULACJE!!! Z głupotą trzeba walczyć!! :piwo: Wrzucaj schemat!! :)

Blackegg 23.01.2006 12:36

Brawo :piwo: :D Zapodaj schemat to zagluszymy rydza demoralizatora :D

demek 23.01.2006 12:39

a rydz czyta to forum i juz ekipy babci wam wysyla :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz:

Blackegg 23.01.2006 13:04

A niech przyjda ja bardzo lubie grzyby :D Troche sie ich natnie i powstanie zupa grzybowa :D

Smartek 03.02.2008 20:38

Rozwaliłem nadajnik.
Trzeba mi czegoś nowego.

Ktoś by się podjął zlutowania?
Zapłacę..

BO UMRĘ!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:09.