![]() |
Jedno wiem na pewno dzis wszystkie mecze wygraja polskie kluby :D .
Zobaczycie a Legia wygra 2-0 :spoko: |
Cytat:
tu sie mylisz, jeśli mistrzostwo kraju zdobedzie kto inny to i tak nie będzie rozstawiony, współczynnik federacji(Polski) .. to zaledwie ok . 40 % ( nie pamietam dokładnie ) punktów rekrutacyjnych jesli mozna je tak nazwac. Reszta punktów to indywidualne osiągi danego klubu przez ostatnie 5 lat w europejskich pucharach. Dodam także ze jesli współczynnik federacji będzie wystarczająco wysoki to będziemy mogli wystawić dwie drużyny w eliminacjach do LIGI MISTRZÓW! w tym roku wyprzedził nas Izrael i ktoś jeszcze a nie wiele brakowało. |
Cytat:
Myslalem, ze liczy sie tylko calosc, a nie 40% polskich klubow + osiagniecia danego klubu. |
Cytat:
|
no jesli reszta polskich druzyn bedzie w takiej formie to kiepsko to widze
dzisiejsze wyniki Legia - FC TBILISI 1:0 Amica - H**** Bukareszt 1:0 Lech - Terek Grozny 0:1 wyniki nie napiewają optymizmem szczególnie Lecha... |
Amice wyraźnie brakowało dzisiaj skuteczności. A szkoda, bo szykowało się wysokie zwycięstwo. Niestety swoją dolę w niskim rezultacie mieli też sędziowie - ta nie uznana bramka z końca meczu frustruje najbardziej. Jednak bez względu na to rezultat 1:0 nie jest dobry, bo w przeciwnieństwie do Legii Amica gra następny mecz na wyjeździe.
|
eee tam... ;)
|
Szczeze mowiac zalamka te mecze to jedna wielka pomylka i tak sobie pomyslalem ze dobrze ze legia, lech lub amika nie natrafily na Real bo byla by chyba dwócyfrówka :'( :idea:
|
Wisełka grała dobrze. Inne polskie kluby oddały by mecz już w szatni, a Wisła podjęła walkę i nawet do 70 minuty im wychodziło. Wisła nie ma ogrania z wielkimi zespołami. Liczę, że w Hiszpanii jeszcze zobaczymy, co Wisełka potrafii. WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST... :spoko:
|
dzisiaj rewanż
no i zaczyna sie on pewnego niepokoju, kumpel mówił ze widział komunikat że z antenty analogowej nie będzie możliwy odbiór meczu ? czy ktoś może to potwierdzic ? sam odbieram tvn z dachówki i miałbym niemały problem. Niewiem czy mam isć rezerwować stolik do pubu, najchetniej bym obejrzał w domu ? |
Cytat:
//edit - oj, przepraszam - jest odwrotnie do tego, jak napisałem. Widocznie moje osiedle jest podpięte przez dachówkę (w przeciweństwie do tego, co mówili monterzy. Fachowcy jedni :( ). Zatem jest tak, jak pisał sayan - mecz tylko przez satkę. |
Sorki ale odbieram TVN z satelity i mam ładną plaszę z napisem "mecz nie dostępny drogą satelitarną"
Pozdro |
bleh :( To mniej więcej należałoby rzec po meczu. Moim zdaniem mogli powalczyć lepiej. Cóż - trudno się mówi. Wyraźnie było widać różnice pomiędzy polskim futbolem, a hiszpańskim.
A co do realizacji spotkania, to żenada w wykonaniu TVN. Niestety kolejna. Co jak co, ale TVP lepiej sobie z tym radzi. Zwłaszcza Walterom gratuluje eksperta z Rzeczpospolitej. |
A jaki wynik??
Pozdro |
beznadzieja w wykonaniu wisły, beznadzieja w wykonaniu tvn...
3:1 dla realu po bramkach Ronaldo 2x, Pavon oraz Gorawski |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:33. |