![]() |
Thx za info
A co do TVN to oni zawsze sztumę walili. Pozdro |
Nie wiedzialem, ktory mecz mam ogladac: Polska - Brazylia, czy Real - Wisla.
Jednak jak zobaczylem/uslyszalem w jaki sposb jest mecz na TVN zrealizowany to juz sie nie zastanawialem i przelaczylem na TVP. Szkoda ze TVN dal du*y z realizacja meczu. |
No i Wisła przegrała. Dobrze, że zdobyli chociaż jedną bramkę
|
U Was tez tak było, że najpierw krzyknął GOOL a później dipiero pokazali. Cenzura jakaś czy co :rotfl:
|
U mnie właśnie też tak było. Powiem szczerze, że było to trochę denerwujące. A wogóle to dźwięk był jakiś dziwny. Często przerywało komentarz. TVN powinien się bardziej postarać.
|
Wlasnie o tej realizacji pisalem, ze obraz sie spoznial wzgledem dzieku.
Jednym slowem TVN dalo pupy. |
Ale i tak Wisełka zawojuje UEFA CUP!!!!Z Realem nie czarujmy się nie było za wielkich szans. I tak Wisła dobrze zagrała...W uefa pójdzie lepiej...
|
Cytat:
|
wyniki UEFA
Legia - FC Tbilisi 6:0 H... Budapeszt - Amica 1:0 karne 4:5 Lech Poznań - Terek Grozny 0:1 no cóż.. Lech dał dupy inaczej tego nazwac nie można, Amica zresztą też ale przynajmniej awansowała... przez takie drużyny jak Lech niemamy dwóch druzyn w eliminacjach ligi mistrzów ... ehh .. ;/ |
Amica miała tylko i wyłącznie szczęście. I nawqet nie wiem czy zasłużone. Jeśli się ma tyle okazji w meczu u siebie, które pozostały niewykorzystane, to potem jest stres. 1:0 to decydowanie za mała zaliczka, żeby jechać spokojnie na mecz wyjazdowy. To twierdzenie potwierdziło się w dzisiejszym meczu, ale jak sam mówiłeś, szczęśliwie Amica przedostała się (bo tak to trzeba nazwać) dalej.
Jeśli chodzi zaś o Lecha... Cóż, szkoda mi tej drużyny - moim zdaniem oni przynajmniej coś grali. Dało się to oglądać. Na Amicę za bardzo nie mogłem patrzeć i w końcu stanęło na Lechu, który niestety przegrał. Martwi mnie bardzo styl gry naszych zespołów. W końcu grali z zespołami, których nie można posądzać o wielką klasę. A raczej przeciwnie... Dla mnie np. gra Amici jest nieporozumieniem, bo przecież jej działącze mają apetyt na mistrzostwo i dalsze gry w pucharach. Tymczasem z takim podejściem cele te pozostaną w sferze marzeń. Dziś jedynie Legia nie zawiodła. A teraz odniosę się do tytułów dzisiejszej prasy sportowej, która bardzo krytycznym (i zasłużonym) okiem patrzyła się na mecz Wisły. To ja jestem ciekaw co napiszą jutro, bo osobiście wołałbym dziesięć takich spotkań Wisła-Real oglądać, niż te, które były w TV dzisiaj. Oprócz Legii rzecz jasna, która zagrała tak, jak przystało na czołową drużynę polskiej ligi. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:40. |