Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.01.2004, 08:03   #1
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jakbys walil to bys swoich 3 groszy nie dorzucil
strasznie ci na akceptacji i ogolnym zainteresowaniu swoja osoba zalezy

wez sie wreszcie na dobre pozegnaj, ok? robisz to juz ktoooorys raz, honoru po jednym takim niewiele zostaje a po 20 to szkoda gadac
albo znormalniej lekko i zostan - naprawde nikt nie bedzie sie toba przejmowal - bo z tego jak sie zachowujesz wynika ze nawet ty zabardzo nei wiesz czego chcesz i potrzebujesz

i odchudz swoj podpis - to juz przesada jaka on ma wysokosc (i nie pytaj mnie na prov czy 4 linijki to dbrze czy zle - sam ocen - masz juz pare lat)

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.01.2004, 10:41   #2
Nol
TDI
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.09.2001
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pomijając pewną wypowiedź:
Cytat:
co stery mogą mieć do zanikania??

A tak do rzeczy - Yankee, dzięki za informację odnośnie różnic pomiędzy driverami Realteka i standardowymi nForce... Mam Asusa A7N8X z realtekiem 650 z wbudowanym wzmacniaczem HP i nie wiedziałem że bez oryginalnych sterów nie ma EAX itp. Wielkie dzięki za info...
Stary 10.01.2004, 17:11   #3
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
jakbys walil to bys swoich 3 groszy nie dorzucil
strasznie ci na akceptacji i ogolnym zainteresowaniu swoja osoba zalezy

wez sie wreszcie na dobre pozegnaj, ok? robisz to juz ktoooorys raz, honoru po jednym takim niewiele zostaje a po 20 to szkoda gadac
albo znormalniej lekko i zostan - naprawde nikt nie bedzie sie toba przejmowal - bo z tego jak sie zachowujesz wynika ze nawet ty zabardzo nei wiesz czego chcesz i potrzebujesz

i odchudz swoj podpis - to juz przesada jaka on ma wysokosc (i nie pytaj mnie na prov czy 4 linijki to dbrze czy zle - sam ocen - masz juz pare lat)
*******ę waszą akceptację to ja siebie akceptuję albo nie i się o******* ode mnie oki?
Stary 10.01.2004, 17:30   #4
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>

......memorando jak czytam takie wypowiedzi jak twoje..... to mi sie chce zygac...............i[miedzy innymi] przez takich *****i ja ty, Polskie spoleczenstwo jest zhamione......
...wiesz z takimi jak ty *****ami, ktorzy tak naprwade nie wiedza co chca,[tz. nie skutecznie pomuc tylko chwalic sie swoja ogramna wiedza....a ciekawe jak tak naprawde z nia jest], trzeba ostro.....mysle ze wystarczy jak zastosujesz w praktyce slowo "spie*dalaj"[i wykonasz je na sobie]......podejrzewam ze na forum, osob tak zachowujacych sie jak ty nikt nie chce...........
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2004, 18:23   #5
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez mqy

......memorando jak czytam takie wypowiedzi jak twoje..... to mi sie chce zygac...............i[miedzy innymi] przez takich *****i ja ty, Polskie spoleczenstwo jest zhamione......
...wiesz z takimi jak ty *****ami, ktorzy tak naprwade nie wiedza co chca,[tz. nie skutecznie pomuc tylko chwalic sie swoja ogramna wiedza....a ciekawe jak tak naprawde z nia jest], trzeba ostro.....mysle ze wystarczy jak zastosujesz w praktyce slowo "spie*dalaj"[i wykonasz je na sobie]......podejrzewam ze na forum, osob tak zachowujacych sie jak ty nikt nie chce...........
wiesz co kolego? do tej trójki jak sid the rat thanatos i yanke mam żal. Ale akurat yanke i thanatos się zachować potrafili i nieirytowali mnie takimi wypocinami jak sid sorry ale napisałem zbyt ogólnikowo spier**alaj się tyczy tylko sida the rata za jego wydumane mniemanie o swojej inteligencji więc mqy niezjeżdżaj mnie bo ciebie jeszcze nieobraziłem a jak chcesz to zjadę za *****a idź swoją dziewczynę tak nazwij jak pozwoli ale nie mnie
Stary 10.01.2004, 18:43   #6
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
wiesz co kolego? do tej trójki jak sid the rat thanatos i yanke mam żal. Ale akurat yanke i thanatos się zachować potrafili i nieirytowali mnie takimi wypocinami jak sid sorry ale napisałem zbyt ogólnikowo spier**alaj się tyczy tylko sida the rata za jego wydumane mniemanie o swojej inteligencji więc mqy niezjeżdżaj mnie bo ciebie jeszcze nieobraziłem a jak chcesz to zjadę za *****a idź swoją dziewczynę tak nazwij jak pozwoli ale nie mnie
memorando ale naprawde zrozum ty wreszcie......albo wyobraz sobie taka sytuacje, z innej perspektywy......zachowujesz sie....... jak bys mozgu nie mial[a nie masz go na 200%]......i jak chcesz to mnie obrazaj i se rob co chcesz......ale jest taki problem ze jeszcze nikomu nie udalo sie mnie obrazic......a tym bardziej ty tego nie zrobisz.... .......
......zauwasz ze wyszyscy cie teraz krytykuja [tz. nie jedna osoba], a ty jestes dalej pewien ze to ty masz racje.......yyyyy poza tym jusz raz sie pozegnales......to....[chyba wiesz co masz zrobic]........przynajmniej odejc z honorem, albo sproboj zrozmuiec.....swiat cie otaczajacy.......
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2004, 18:26   #7
-Sid-The-Rat=>

dosc
Stary 10.01.2004, 18:54   #8
-Sid-The-Rat=>

DOSC
proponuje uzycie opcji 'ignore'
ja to wlasnie zrobilem i niech inni sie nim martwia - bo jakbym zbanowal to mialbym wieszaczy psow na tychmiast na plecach, jak tlumacze to napotykam opor materii - dosc
mam jeszcze w zanadrzu opcje 'force ignore' i memorando bedzie sobie pisal a i tak u kazdego bedzie na ignorze - ale tego nie zrobie (czemu? patrz wyzej)
Stary 10.01.2004, 23:10   #9
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
DOSC
proponuje uzycie opcji 'ignore'
ja to wlasnie zrobilem i niech inni sie nim martwia - bo jakbym zbanowal to mialbym wieszaczy psow na tychmiast na plecach, jak tlumacze to napotykam opor materii - dosc
mam jeszcze w zanadrzu opcje 'force ignore' i memorando bedzie sobie pisal a i tak u kazdego bedzie na ignorze - ale tego nie zrobie (czemu? patrz wyzej)
źle zrozumieliście mnie, niepisałem 32 dni, wchodzę na forum po 32 dniach i widzę jak sid mnie zjeżdża, i zamiast to olać impulsywnie zjechalem go. Po drugie zbyt łatwo postawiłeś ocenę sytuacji i za to ja mam ignora szkoda. ale zrozumcie mnie każdy ma jakąś wytrzymałość na zjeżdżanie go. na poewno macie rację że mnie zjeżdżacie ale to się chyba robi na priwie dlatego mnie poniosło i też złamalem zasady jak ci 3 sorry

Twoje uprawnienia: