![]() |
nowe twarze dostaly prezenty gwiazdkowe ;)
--edit-- http://pawel_k1.w.interia.pl/rep.jpg TO SA DOPIERO SWIETA :cool: |
Cytat:
|
Cytat:
Powinieneś dać trochę Reputacji innym użytkownikom zanim ponownie będziesz chciał dać ją Pagerus. :fiu: |
Cytat:
|
Okazało się, że jeszcze mogłem rozdac 5 reputek - oczywiście wszystkie już poszły do nowych właścicieli :D
Czyli rozdałem ze 105 reputek dzisiaj - a dostałem z powrotem jakieś 15 :P |
ehehe a ktos tu mowil ze sie admini wkurza... a tu bartez sam pozwala ;) tak sobie myslalem ze cos juz za duzo dalem a blokady nie mam... i tak lece kilka stron tematu az w koncu trafilem na koniec i czytam o tych 100reputkach :) szkoda tylko co do tego limitu, bo Ci ktorym przed tym tematem dalem reputki beda pokrzywdzeni.. bo im nie moge dac :( (trzymac sie i tak nikogo nie mine, nawet jezeli bede musial dac w lipcu :D )
|
Reszta za 24 h:wesswiat:
|
Cytat:
Zaraz ktoś dostanie jako prezent pod choinkę :D :taktak: |
Limit dawania reputke na dziś wykorzystany :D
Cytat:
|
Uff... już chyba wszyscy obdarowani! :)
Pozdrawiam! |
Cytat:
@ Gallus :) Chodzi o to co się wyświetla po najechaniu na reputki? Hhehe, nie wiedziałem :D I tak mam jakiś niezrozumiały tekst :cool: |
Cytat:
is a splendid one to behold has a reputation beyond repute |
Cytat:
|
No znowu porozdawalem, bo w koncu moglem dac tym najbardziej zasluzonym, ktorym do tej pory nie moglem, np. moderatorom, ale nie tylko im ;).
Wesolych Swiat wszystkim !!! |
Cytat:
A ja.... @Maciej Na firefoxie się normalnie wyświetla, ale i tak fajnie to wygląda na screenie :) @Gallus O jakie rangi chodzi? |
Kiedyś prosiłem o spolszczenie tych reputacji, ale nikt się za to nie zabrał :|
a tu tłumaczenie ;) http://www.ang.pl/prosba_o_przetluma...orum_8046.html |
Cytat:
Czyli oznacza Cytat:
|
Cytat:
gallus juz pytał o to... http://www.ang.pl/forumw.php?IDt=8046 |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
niedługo zabraknie nam miejsca na pisanie postów .. ^_^
|
Oby było więcej takich dni bez limitów reputek :)
PS. Jakie jest polskie tłumaczenie tego: is gloriaus beacon of light :) |
Cytat:
Ja mam prośbe do adminów żeby zrobili w dacie dodania posta czas z sekundami, to się pościgamy w nowy rok. Zobaczymy kto będzie szybszy || |
Cytat:
Trzeba pogadać z Bartezem :taktak: |
taa..limit zdjęty
no to może też dam od Święta :) |
Cytat:
:ja_chce: |
Cytat:
|
To może i ja jeszcze trochę dam :)
|
dzsiaj zniesli ograniczenia :D
Już chyba idzie odemnie druga tura :D @Paja i kodziu reputki znowu lecą :taktak: :piwo: |
Hurra!!! Limit zdjęty :)
Prezenty ciągle lecą :D PS Ale się zdziwiłem, kiedy wystawiłem 5 reputów :> a tu ciągle moge dalej :) |
ehhh dzieki panowie za życzenia w postaci repuek nawet nie wiedziałem że aż tyle sie nazbiera tego :*
ps. dawajcie życzeniowe reputki użytkowinicce deidry :] |
Wyrobiłem się.
You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later. Można prosić o jeszcze,bo mam bardzo dużą rodzinę. |
Cytat:
|
Cytat:
ale repoute juz dostales i na razie nici z kolejnej :\ |
No panowie wykażcie się i dawajcie reputki w prezencie
Dzisiaj mam Imieniny :piwo: 8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
;( give me someone...
|
wow ja też juz swiateczne rozdalem (jak by ktoś nie dostal to sie upominać bo moglem niechcący ominąć)
za duble przepraszam ;) a niektórym się już nie dalo dawac reputek w szególności tym co maja max liczybe kwadracików |
Cytat:
mowisz=masz :spoko: |
Cytat:
Ja się staram i komu mogę dać reputkę, to dam.... :) |
Obdarowalem juz chyba wszystich, kogo moglem. Jak komus bede mogl to dam jeszcze dzisiaj (trza korzystac z promocji, a co ;)).
A wszystkim zycze WESOLYCH SWIAT !!!!!! |
I mnie się ten nowy limit podoba :jupi:
|
łoł...wstałem, wchodzę na forum a tu takaa promocja :)
thx Bartez ;) hmm...chyba dałem wszystkim...książka skarg i zażaleń dostępna TU;) Pozdrawiam i :wesswiat: |
o, zauwazyliscie zmiane :>
fakt - uwielbiam te swieta :D odzywa sie wtedy we mnie jakas czastka garfielda :D jedynego kota na swiecie ktorego lubie :D |
Kolejne prezenty rozdane ;)
fajny ten zwiekszony limit dawania reputek :) |
@gallus
mASZ ODE MNIE ;) |
Ja rozdałem wszystkie :D Chyba coś około 100 ich było rzeczywiście - no i wydaje mi się, że nawet się obyło bez dubli :P Ale co tam - są święta :D Jeszcze raz życzę Wam wszystkim - WESOŁYCH ŚWIĄT :)
|
woitas kombinujesz :>
|
Cytat:
|
a może zrobić tak - jeśli dam X pkt reputacji komuś, to tyle zostanie odjęte od puli moich...
|
Witam.
Jeszzce raz wszystkim Wesolych. Reputki przyznane all z tym ,ze czesto widzialem komunikat nie mozesz dac 2x za ten sam post. Pozdrowka. |
Qrde, jakiś pech normalnie, chcę dać repute Nimalowi, już od trzech dni, ale ciągle pisze, że mam dać komu innemu :|
A już chybaw szystkim zasłużonym rozdałem... |
Cytat:
ja mam :pisze: You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later. ---------------------------- :wesswiat: |
zasypało kolege :mruga:
|
łoł...Nimal
Bardzo Świątecznie się zrobiło...avatar jak najbardziej na czasie, bardzo mi się podoba.:) |
@ Nimal
Pierwszy raz odkąd pamiętam, masz inny avatar :) Aż taki świąteczny nastrój? :) |
fajnie ze sa zwiekszone limity ale nie wiem komu juz dawac ;)
|
dzieki podwyzszeniu limitu reputek udalo mi sie wreszcie obdarowac nimi caly watek!
WESOLYCH SWIAT REPUTKOWICZE :fala: :najlepsz: :sluze: :sluze: :tancerka: :tancerka: :welcom: :tak!: :wesswiat: :wesswiat: :wesswiat: :wesswiat: :wesswiat: :sylwek: :sylwek: |
A jednak to prawda ze w wigilie zdarzaja sie cuda :O i oto dzis dalem pod choinke naprawde kazdemu, kazdemu jednemu malutki swiateczny cukierek :) Naprawde pogodnych radosnych wesolych swiat Bozego Narodzenia ;) Pozdrawiam dzis wszystkich serdecznie a CDRINFO zycze aby w tej swiatecznej atmosferze nominowalo do 1 mejsca :)
|
dzieki - dzieki nowym limitom odrobilem zaleglosci
mam nadzieje ze nikogo nie pomylilem, ale pamiec zawodna bywa... :) tylko nie zapomnijcie zdjac tej promocji ;) repytki fajna zabawa, ale bez limitow fajne juz by nie byly :) ponownie pozdro 4 all |
Nie no z tymi reputkami to chyba sobie jaja robicie ;) Nie pomyliły się wam święta??? :)
|
Cytat:
A tak btw, http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=45169 To byłby całkiem ładny prezent dla całego serwisu CDRinfo.pl :) |
No taki prezencik to lubię (pierwszy dzisiaj)
|
no to sie nazywa gwiazdka :)
wiec wszystkiego najlepszego i ladnych prezentow pod choinka :D |
Cytat:
|
Przeciez poprzez to co wymyslił przyblokujemy się wogóle z reputkami.
"Będziemy musieli dawać" jakimś nowym uzytkownikom lub wogóle nie znanym. |
Cytat:
ale i tak fajnie :D |
Cytat:
|
Cytat:
Nie było mnie parę dni więc mogłem oddać co dostałem dzięki :spoko: |
Cytat:
|
A ja sie zastanawiam czemu nikomu dac nie moge :)
|
UWAGA UWAGA!!!
Ogłaszam Wigilijną promocję! Ilość reputek, które można rozdać dzisiaj wynosi 100. Promocja trwa do 0:00 (chyba, że nie będzie nikogo, kto to wyłączy ;) ) Wesołych Świąt! Edit: Żeby nie było za łatwo i ktoś nie dawał ciągle tej samej osobie, to ten 2 limit został nieco zwiększony, do ... 100000 osób ;) (poprzednio przypominam było 20) |
Ja jeszcze 161 pts i bedzie kolejny kwadracik :(
|
Cytat:
PS Wlasnie wyskoczylo mi ze znowu mam czekac 24h....chyba paznokcie poobgryzam ;) |
Cytat:
:D :D :D Moje zdanie o reputacjach jest stale i niezmienne - na ...... to komu i po co. |
Cytat:
|
Cytat:
Eee Pagerus... Son Gokou Ci zjadł... US w ksywie ;( :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
i znow koniec buuuuuuuuuuuuuuu
|
Pierwsze reputki by Pager rozdane :D Oczywiście w atmosferze świątecznej :)
|
a moje medale są zbyt cenne, aby tak rozdawać na lewo i na prawo :)
|
eh, te ograniczenia
jak komus nie zdaze przed switami to na dobry nowy rok kopne reputke pod opieke :D |
Reputki rozdane chyba wszystkim z tego postu :)
Tak więc jeśli o kimś zapomniałem to pisac na PW :) |
snofoo poszly ;) sdo trznych uzytkownikow :mruga:
|
Medale dzis przyznane :)
|
Ilość załączników: 1
Patrzcie jaki fajny programik znalazłem :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To te całe medale można oddzielnie wprowadzić - obok reputek :) Reputki wyrażałyby coś w stylu popularności danego usera i wyrazów sympatii ze strony innych userów - a medale byłyby odznaczeniami od szefostwa :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
wiec nie zmieniajmy zasad zabawy :) |
Zobaczymy co się w końcu stanie z tymi reputkami... :) A na razie - kolejnych 5 prezentów poszło do grzecznych użytkowników ;)
|
Cytat:
imho modzi i administratorzy nie powinni dawać reputek to zabawa dla userów :piwo: :fiu: 8 ) |
Cytat:
Wedlug mnie nie ma sensu modyfikowac tego.Jest jak jest i niech tak bedzie.Przeciez z gory bylo wiadomo jak to bedzie wygladalo.Przynajmniej ja tak to widzialem i nie pomylilem sie. Jesli jest gdzie w spoleczenstwie jakas grupa, ktora przebywa ze soba w dobrych relacjach to sobie pomaga itp. Na forum tez sobie pomagamy w jakis tam sposob a, ze przy okazji zostaly wprowadzone reputki to ludzie sobie daja i sie bawia w ten sposob. Nikt logiczny nie podchodzi do tego, ze ilosc reputek swiadczy o tym, ze uzytkownik xy jest jakims tam wybitnym czy tez niewybitnym znawca tematu. Jest moze tylko co najwyzej popularniejszy lub czesciej sie udziela. Aby dowiedziec sie kto jest takim znawca to nie nalezy spogladac na jakies reputki tylko przebywac na forum i patrzec kto co skrobie na nim. Wiec po co teraz psuc ta zabawe i zabrac te reputki lub modyfikowac i kombinowac? W skrocie przypomina to kombinowanie z liczba postow tudziez ich blokowaniem na off-topic. To takie moje skromne zdanie Pozdrawiam. |
A co wy na to...:
...reputacje powinni rozdawać tylko administracja i moderatorzy ZASŁUGUJĄCYM użytkownikom Forum np. za zasługi/pomoc/wykazanie się itp., bez żadnych limitów i z innną punktacją. Napewno będą bardziej cieszyć niż teraz. W końcu medale w wojsku także dostaje się od dowództwa. Myślę , że sens reputacji minął się już dawno...i wiem że niektórzy też tak myślą. Może macie inne pomysły, na sens rozdawania i istnienia reputacji. |
kilka poszlo ;)
|
another ... 25h
|
Seria poszla ;-)
Ale kolejka na liscie cos wcale sie nie skraca hehe |
tez mam liste :D
okolo 00:30 2 pojda a reszta czyli 3 dopiero okolo 10 jutro :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:11. |