![]() |
@Berion, musisz dać 20 reputek innym osobom zanim daszą ja tej samej osobie ponownie
@Predi, u mnie taka lista też istnieje :) |
Cytat:
|
Hehe mi tez nkt nie chce dac reputki a ja kolejna serie bede mogl rozdac dopiero kolo 23.00 ;p
|
A ja mam taki problem z reputkami:
Otóż korzystam z Mozilla'i i kiedy chcę dać komuś + otwierając to okienko w nowym tab'ie się nie da. Następnie klikam na symbol reputki w celu jej dodania tej samej osobie (po nieudanej próbie) i co? I nico: "powinieneś dać trochę reputacji innym użytkownikom zanim ją dasz xxx". Drugi przykład: Jestem niecierpliwy i zanim się strona całkowicie doczyta kliknę na symbol reputki. Mozilla nie reaguje. Kiedy sie doczyta klikam ponownie i: ten sam komunikat... ... W takim razie: Czy poprzez samo kliknięcie na ikonkę ""inicjowana jest informacja"" (cholera, nie wiem jak to opisać) o fakcie jej przyznania? @MacGyver Raczej nie ;) niestety |
Je też już niektórym dawać nie moge :D Za dużo forów macie u mnie hehehe :D
|
A ja jak zawsze, tym którym chce dać, to nie moge :|
Np. Autorowi posta powyżej.. :) i kilku innym, wyjadaczom z forum ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Tak czytam ten topic... ...czytam... rozdajecie sobie reputki czy jak? Za friko?
Też chcę z jedną :D |
Cytat:
|
aaa mi niekt nie daje, a ja porozdawałem :(
|
Cytat:
|
Ja musze jeszcze poczkekac troszke zanim rozdam kolejne prezenty, a ten limit to nawet fajny jest, bo tak to mozna by sobie zrobic taka liste 20 osob i non stop im dawac reputki ;p
|
Cytat:
|
no nie przesadzajmy z ograniczeniami !!!!
4 lub 5 reput dziennie :( moze tak z 10 sztuk-uffffffffff :> |
Cytat:
|
teamt popularny, tylko sie cieszyc zalozycielowi pozostaje :D
eh, te ograniczenia... ale gdyby nie one to nie bylo by taka fajna zabawa || |
a kto ma :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
taki niewiny tema t a juz 9 stron:D
no swiateczna akcja pozytywow :D |
A wiec piatka dzis ucieszy coniektorych a jutro znowu :)
|
Prezenty rozdane - ach ta świąteczna atmosfera :D
|
ja też muszę czekać 24h :] ...
ale reputka jak śmierć nikogo nie ominie ;) |
No moj limit na dzis tez juz rozdany postaram sie o nikim nie zapomniec, a jesli juz zapomne to zglaszac sie po swiateczne prezenty ;p
|
kolejne rozdane ...
Wesolych $wiat ... :D |
kliknij na USTAWIENIA u góry po lewej.
|
fajnie że jest ten for. bo ja na przykład nie wiedziałem jak dodać komuś reputację. w związku z tym big sorry dla wszystkich którzy kiedykolwiek w czymkolwiek mi pomogli a nie dostali reputacji ode mnie . a w związku z tym mam pytanko - jak sprawdzić kto i kiedy dał mi reputację ?
|
Cytat:
To troche chore. Ale sprawiedliwe. Daje reputacje wszystkim, no bez przesady, ktorych jakos zapamientalem, ale cos mnie tu ograniczaja. Reputacje na kartki? |
Cytat:
Cytat:
|
heh to jest dziwnie czasami dostaje reputki "za nic" a często za coś za co należy się reputka nic nie widnieje ;)
ale co tam :P fajnie że są |
a na mojej narazie 5 ale to jeszcze kwestia 6 godzin :)
|
No to jeszcze na mojej "white list" widnieje 16 (update: już 25 ;p ) nicków :)
Ale puki co to: Cytat:
|
Też porozdawałem, ale coniektórym neistety nie moge dac bo juz kiedys tam dostali.. ale jak bedzie moshna to dam :d
|
A i dzis przyznane reputki zgodnie ze zwyczajem :)
|
1 h do zamkniecia tematu - mam tak rozumiec to :>
ok zgadzam sie z tym bylo milo ale sie skonczylo mikolaj moze byc cichy bez pisania a temat kiedys trzeba skonczyc :) :piwo: |
taa...jeszcze 1 h :)
|
Zgadzam się z tym, że wszystko kiedyś się kończy, a reputkoprezenty skończą się w dniu świąt :) (czyli już bardzo niedługo)
a puki co cza rodzać prare prezentów :D |
Cytat:
Nie wiem, ja jak pewnie większość dostałem kilka reputek, kilka też rozdałem, ale na tym kończę. Może jeszcze przyznam kilka, ale już bez mówienia o tym. Było fajnie, ale wszystko musi się w końcu skończyć :) |
Niedługo wam miejsca na nowe zielone kropki zabraknie ;)
|
ja jeszcze 3 godzinki i daje 5 prezentow :D
ide pokolei jak dostawalem :) |
Poszła salwa reputków... reszta jutro :D
|
no ale troche to nie sprawiedliwe bo nie wszyscy co napisali w tym topiku zostali obdarowani, nie powinno być podziału na lepszych co dastali reputkoprezent i gorszych którzy go nie dostali :)
|
Cytat:
|
A może by tak powoli kończyć rozdawanie prezentów i pozwolić resztę zrobić Mikołajowi? Wiecie, rzecz była miła, ale w pewnym momencie trzeba po prostu powiedzieć stop :)
|
Ja bym rozdał, ale jeszcze nie mogę :D Musicie drodzy koledzy jeszcze pare godzinek poczekać :D
|
@mac co 200 punktow kolejny kwadracik takie mam przeczucie
|
Mam wrażenie, że po 650 punktach kolejne zielone kwadraciki dostaje się co 150 pkt ???
PS. Kolejne swiateczne prezenty poleciały :) |
Cytat:
|
No ja tam dostalem tylko 3 narazie ... a dalem 10 ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
eee a kto mowi ze trzeba sie do tej akcji wpisac? jak skocze ten watek to sie przerzucam na inne :) trzeba dac ludziom :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Mało osób podpieło się pod tą akcje :( Musimy zwerbować jeszcze kilku :-) |
turboni wczoraj mnie uświadmił ;)... że moje reputki są warte 13pkt ;)
hehe, nieźle co? |
hoo, hoo ... marry xmas :D
|
Cytat:
np dales mi reputke to musisz dac 20 osobom innym zanim bedziesz mogl mi znowu dac :) |
Cytat:
|
Prezenty rozdane ale teraz mam inny problem :P : "Powinieneś dać trochę Reputacji innym użytkownikom zanim ponownie będziesz chciał dać ją" i tu np.Turboni :)
|
hej cisza... przechodzimy w podziemie, mozemy preciez po cichu rozdawac nie? niech ten topic sie zapadnie w czelusciach forum..... po co ma sie administracja czepiac
|
Kolejne prezenty rozdane i znowu You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later. :)
|
Święty Mikołaj Pagerus mimo atmosfery poimprezowo-urodzinowej zdołał rozdać już dziś prezenty :D Kolejna porcja już jutro :)
|
przeginamy z leksza, ale to taki malutki szczególik :P
dzisiaj już rozdałem tym, co zasłużyli :D |
Cytat:
|
kolejne prezenty poszly :)
ale znowu 24 :( |
Cytat:
PS Jeszcze kilka godzin :spoko: |
Rozdałem to co miałem..., myśle że zasłużenie otrzymali :)
|
Cytat:
|
No.... moge Ci przypomniec Air ... mi jeszcze nie dales ;) :fiu:
|
Cytat:
Trzeba zapisywać na kartce reputy rozdane, a kartkę akurat zgubiłem i walę reputy na oślep 8 ) |
Szkoda, fajnie by bylo, zeby mozna bylo zobaczyc komu sie dalo ...
Kolejna porcja reputek [prezentow] juz poszla .... Wszystkiego Naj Naj z okazji Świat i Nowego Roku !! |
tylko od kogo... :(
|
a można sprawdzić listę komu wysłało się reputki ? czy tylko od kogo się dostało ...
|
To ty tak co dwie godz. rozdajesz? ;)
|
kolejne 2 prezenty poszly ale znowu musze czekac teraz znowu ze 2 godzinki zebym mogl dac 3 i potem blokada na 24 :(
ach czy nie mozna tego usunac dla tego tematu :> miloby bylo :) |
Dzisiaj juz porozdawalem prezenty, ale jutro znowu bede mogl was uszczesliwic ;).
|
Cytat:
|
Ja teraz w pierwszej kolejności dam tym co dali mi urodzinowe i świąteczne reputki oraz złożyli życzenia urodzinowe :D
|
No dobra, to ja też kilka rozdam :)
|
dolaczam sie do akcji i rozdaje reputki ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale jak juz jestes tu to dostaniesz :) |
Cytat:
|
A mnie tam nikt nie daje ;(
|
wow, widzę że wątek się rozkręcił ;p
5xR rozdane (pokolei z tego wątku) ...i znowu 24h czekania ;) |
Mam to daję w prezencie. Nic nie tracę.
|
a ja jeszcze 4 godzinki mam do obdarowania :)
|
I znowu poleciała salwa reputek:)
|
Dolaczam sie do akcji (niektorzy juz o tym wiedza :cool: )
|
Ale się porobiło ;)
A ja myślałem że zakładam niewinny topic .... PS @Ziele za twój podpis nie powinienem ci dać reputka :P (Jeden z moich samochodów to BMW 8 ) ) |
Myśle ze reputki są za konkretną pomoc itp... ale niech bedzie, sypne troche świątecznych reputków ;)
|
Dzis juz prezenty dalem, wiec nastepni musza zaczekac do jutra wieczora. Co sie odwlecze to nie uciecze. ;)
|
hmm...Ja też co niektórym dam reputkę. ///
|
I ja rozdam prezenty zaczynam od końca.
|
A to ja tez sie podziele ... Ale pracowaliscie na nie caly rok !!
|
Cytat:
|
Ja już rozdałem prezenty :) i znowu 24 :(
|
a ja lece w kolejnosci jak dostalem prezenty :)
ale znowu za 24 dopiero moge :( |
To jak ktoś ma wolne reputki - to ja nie pogardzę - święta to okres obdarowywania się prezentami - reputkę też można traktować jako prezent świąteczny :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:17. |