![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Program do edycji (hurtowej) tagów ID3v2 w plikach mp3, jaki???
Witam
Poszukuje jakiegoś dobrego edytora tagów ID3v1 i ID3v2 w plikach mp3. Znalazłem kilka (123Tag, MP3 Tag Editor i MP3 File Editor), ale nie mają możliwości zmian w tagach ID3v2 a tylko w ID3v1, a mam troche piosenek z *****nymi tagami w ID3v2, a ręcznie to duuuużo roboty by było. Najlepszym z tych jest 123Tag tylko właśnie ten brak obsługi ID3v2 ![]() Z góry dzięki za pomoc ![]() Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.06.2003
![]() |
Polecam MP3 Media Studio - edytuje zarówno tagi v1, jak i v2. Przejrzysty i prosty w obsłudze.
Hurtowo czyści tagi, kopiuje z jednej wersji do drugiej, zmienia wielkość liter, zmienia nazwy plików przy użyciu tagów, pobiera z nazw plików informacje do tagów itd. W sumie pełna ergonomia i sporo zaoszczędzonego czasu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Wymiatacz
![]() |
@Y@nkee_PL dzięki za linka, przyjemny programik, ale coś nie wszystko w nim działa jak trzeba
![]() @merowing zamiast całego programu MP3 Media Studio lepiej skorzystać tylko z ID3 Tag Editor, który można ściągnąć oddzielnie - tylko poszukuje akcji POLSKI CUKIER S.A. z edycji 2.00 ![]() ![]() Dzięki ![]() Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja Polecam TagScanner - Ma opcje Batch Tager i mozna hurtowo zmieniac tagi. Na goglach jakos na pierwszej stronie w wynikach wyszukiwania...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Różnic w wyglądzie programu (nie licząc koloru gitary ludzika z ikon na pulpicie ![]() Biorąc powyższe pod uwagę, a także to, że już zażyłem stosowną dawkę glukozy na jednej instalce poprzestanę (w końcu trzeba dbać o stan swojego uzębienia) ![]() Wprawdzie nie posiadam i nie noszę się z zamiarem kupna akcji firmy POLSKI CUKIER S.A. drugiej emisji, ale poświęciłem trochę czasu żeby sprawdzić jak wygląda sytuacja na rynku wtórnym i powiem tylko : jest niedobrze. Bardzo kiepska podaż. Natomiast z akcjami serii 2.35 jest zdecydowanie lepiej, jeżeli byłbyś zainteresowany to odstąpię ci kilka, może osłodzą ci trochę życie.^_^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Cytat:
http://xdev.narod.ru/index_e.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wymiatacz
![]() |
No musze przyznać, że TagScanner + Total Commander to ładny mariaż do zmiany tagów i nazw plików.
Dzieki chłopaki ![]() ![]() pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Another happy customer...
Another brick in the wall ;-P... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Nowy na forum
![]() |
Sprawdziłem tego TagScannera i nie za bardzo przypadł mi do gustu, choć przyznam że obsługa ogg jest to coś godnego uwagi, ale poza tym nic szczególnego.
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|