![]() |
w wyszukiwarce wpisz 'equal' i kilka tematow ci wyskoczy
|
Wszystkie urzadzenia w menadzerze urzadzen dzialaj prawidlowo.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
przypuszczam ze masz konflikt przerwan (komunikat irql)
zobacz w Info o systemie w sprzecie czy nie masz jakis urzadzen na tym samym przerwaniu i potem sprawdz czy dzialaja prawidlowo w menadzerze urzadzen |
Zapomialem o zasilaczu. Zasilacz to Megabajt 300WAT. (Z obudowy Tracera). Odlaczalem kilka urzadzen (DVD, CD-RW, Pada) i to samo.
|
Cytat:
PS. Pamieci wziete sa z mojej starej plyty na ktorej chodzily bez zarzutu. |
przetestuj pamiatki czy nia sa walniete
i napisz jaki zasilacz - na tweaku ponoc to zawsze glowny podejrzany || edit: skoro masz bsod'y to w lewym dolnym rogu podany jest sterownik ktory padl (najprawdopodobniejszy) - spisz nazwe i napisz pewnie cos z pamiatkami bedzie... |
Restartujacy sie Athlon
Witam!
Wczoraj zakupilem nowa plyte glowna i procesor. Mianowicie Athlona Bartona 2500+ na plycie glownej Epox 8RDAEI. Po bezproblemowym zainstalowaniu systemu i sterownikow, zaczynaja wyskakiwac mi blue screeny mowiace o tym, ze komputer zostaje ponownie uruchomiony, aby nie uszkodzic sprzetu. Najczesciej zdarza sie to podczas wlaczania gry. Ledwie wlacze jakas gre lub 3d Marka a juz sie restartuje, w najlepszym wypadku wychodzi do windowsa. Podczas normalnej pracy tez sie restartuje ale rzadziej. Moja obecena konfiguracja to: Procesor: Athlon Barton 2500+ Plyta glowna: Epox 8RDAEI (na chipsecie Nforce 2) Karta graficzna: ATI Radeon 9200SE 128 DDR RAM: 256 MB DDR 333MHz HDD: Barracuda IV 80 GB System operacyjny: Windows XP Pro + Sp1 Temperatura procesora w normie, czyli od 40 do 50 stopni. Prosze o pomoc Pozdrawiam Mr.Manson |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:47. |