![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Tapetki sa SUPER!!!, dzieki!
Pozdro;) PS. Juz 1000 razy zostal ten post zobaczony. |
Jak ganiałem po necie, to znalazłem to: http://dexter.zst.bytom.pl/~tomsik/t...n/terragen.htm
To polski tutorial do terragena. |
A kto wie skąd ściągnę jeszcze jakieś efekty do słońca, za wyjątkiem tego solarisa?
|
Cytat:
|
2 tapetka
|
zobaczcie ta tapetke polecam zbiory DevianART (www.devianart.com) Powiedzcie co sadzicie o tej:
|
nachodzi mnie taka refleksja, ze przyjemne i ladne te obrazki robimy, ale juz czas najwyzszy, zeby ktos zrobil cos naprawde dobrego :)
a na razie poki co kolejny z tych po prostu przyjemnych ;) |
Cytat:
ps: I dzieki za wyslanie, o stronie caly czas pamietam, ale jeszcze nie mam na to czasu. Mam nadzieje, ze juz wkrotce :) |
Obadalem sprawe z pluginami. Na 99% nie sciagasz najpierw pewnego hmmm... "programu" ??? (w sumie to tez rodzaj plugina). Oto adresik:http://homepages.ihug.co.nz/~jomeder...lib/index.html
Musisz to wrzucic do folderu z programem i dopiero wtedy dodawac tam dodatkowe pluginy. Powinno byc ok :) |
Oto kolejny obrazek stworzony przeze mnie. Na początku mi się nie podobał, ale później do niego przywykłem i dałem sobie na pulpit, a znajomi, którzy nie mają o komputerach pojęcia nie mogli wyjść z podziwu :). Zresztą ze mną zawsze tak jest, że co nie zrobię, to na początku mi się nie podoba :).
|
Ja sobie wlasnie kilka pluginow sciagnalem, wiec zaraz obadam sprawe :)
|
A mnie podobają się te 2 ostatnie.
btw. nie chcą mi się pluginy ładować. Przy uruchamianiu mam tylko komunikat: "Cannot load plugin nazwapluginu.tgp" |
alez skad pomysl, ze przynudzasz :)
A obrazki sa bardzo fajne - podobaja mi sie zwlaszcza smugi swiatla w pierwszym, bo jest to to, nad czym teraz pracuje (juz nawet sobie poradzilem z tymi nieszczesnymi chmurami, ktore mnie do tej pory meczyly) :) Dzieki za linki :spoko: |
Ostatni i wiecej juz dzisiaj nie nudze
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:38. |