Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.06.2004, 19:06   #1
Zitan
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.06.2004
Zitan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Rodzaj nośników dla PS2?

Cześć wszystkim
Mam pewien problem posiadam konsole PS2 V3 chce uruchamiać na niej swoje backup-y używam do tego swap magic 3 czyli (dla nie wtajemniczonych) metodą podmiany płyty. Patent się spisuje ale nie do końca zrobiłem sobie kopie Gran Turismo 4 - Prologue na BASFie plusie działa bez żażutu. niestety tylko ona potem dostałem dysana następnie datexa minusa oraz przyznaje jakieś padełka płytki o nazwie sky plusy na wszystkich tych nośnikach wypalona gra nie uruchamia sie bądz męczy laser konsoli konsola potrafi się zawiesić i niedpowiada. Powiedzcie mi czy jestem zkazany tylko na basfy czy udało śię wam może uruchomić jakieś backupy na płytach dvd r minusach jeśli tak to na jakich i wogóle napiszcie jakie płyty polecacie oraz wasze doświadczenia w tym temacie z góry wielkie dzięki.
Zitan jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.06.2004, 08:54   #2
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ja sam nie posiadam PS2 ale kumpel który ma mówił mi że najlepiej stosować gierki na płytach DVD, a nie nawet najlepsze płyty CD-R ponieważ laser PSa jest bardziej przystosowany do czytania DVD, a od czytania zwykłych CD po roku może się skończyć jego żywotność....

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: