![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.06.2004
![]() |
Rodzaj nośników dla PS2?
Cześć wszystkim
Mam pewien problem posiadam konsole PS2 V3 chce uruchamiać na niej swoje backup-y używam do tego swap magic 3 czyli (dla nie wtajemniczonych) metodą podmiany płyty. Patent się spisuje ale nie do końca zrobiłem sobie kopie Gran Turismo 4 - Prologue na BASFie plusie działa bez żażutu. niestety tylko ona potem dostałem dysana następnie datexa minusa oraz przyznaje jakieś padełka płytki o nazwie sky plusy na wszystkich tych nośnikach wypalona gra nie uruchamia sie bądz męczy laser konsoli konsola potrafi się zawiesić i niedpowiada. Powiedzcie mi czy jestem zkazany tylko na basfy czy udało śię wam może uruchomić jakieś backupy na płytach dvd r minusach jeśli tak to na jakich i wogóle napiszcie jakie płyty polecacie oraz wasze doświadczenia w tym temacie z góry wielkie dzięki. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
ja sam nie posiadam PS2 ale kumpel który ma mówił mi że najlepiej stosować gierki na płytach DVD, a nie nawet najlepsze płyty CD-R ponieważ laser PSa jest bardziej przystosowany do czytania DVD, a od czytania zwykłych CD po roku może się skończyć jego żywotność....
|
|
|
|
![]() |
|
|