![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
![]()
Witam !
Tak wziałem sobie gierke zainstalowałem no i rzczywiscie nie moge zmienic odswierzania na inne nish 60hz - pytanie czemu tak jest, i trzba uzywac ddatkowych narzedzi zeby ten problem zlikwidowac >> Czy MS wydał jakas opinie na ten temat albo jakas łate ?? MAm sp3 i drv 40,72 i gdyby nie Nvidia Refresh Tool to bym gały meczył na 60Hz'ach. paranoja ! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
masz program ktory to naprawia wiec o co Ci jeszcze chodzi
![]()
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
A ja radzę sobie inaczej :
Wpisuję w uruchom - dxdiag.exe i w zakładce... więcej pomocy / zastąp / wartośc zastępcza / wpisuję np.85 .................. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Heh w sumie chciałem wiedziec dlaczego tak sie dzieje ze gry maja odswierzanie 60hz pod 2k/Xp - a nie chciaem wiedziec jak to naprawic. Ale Maciej dał bardzo dobra wskazówke - dzieki obejdzie sie teraz bez dodatkowego softu ![]() PS; Nadal czekam na wyjasnienie czemu tak sie dzieje - jest wogóle odpo wiedz na moje pytanie ?? ![]() Pzdrowionka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
[QUOTE]Laser napisa***322;(a)
[B]Witam ! Ale Maciej dał bardzo dobra wskazówke - dzieki obejdzie sie teraz bez dodatkowego softu ![]() Ale ostrzegam działa tylko na Direct3D ...w OpenGl niestety nie... ![]()
![]() |
#6 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Domyslnie ustawia sie na 60Hz jesli nie jest znany typ monitora, po to by go zbyt wysoka czestotliwoscia nie uszkodzic.
Np, Moj monitor wykrywany jest jako Plug & Play i zawsze dostawal 100 Hz odswiezania.. nigdy nie mailem problemu z 60Hz ![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a u mnie (flatron 775ft + ati radek 9000 pro) domyslnie tez jest 60 Hz (nawet jak wrzuce drivery dla flatrona).
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|