![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kiedyś to było
Data rejestracji: 17.11.2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wasze dziwne przyzwyczajenia
Witam. Szukałem na forum i takiego tematu nie ma, więc rozpoczynam.
Każdy z nas mam jakieś dziwne nawyki, których nie może się pozbyć. Jeśli takie macie, to pochwalcie się tutaj ![]() Rozpoczynam: 1. Jak ktoś wchodzi mi do pokoju moją "instynktowną" reakcją jest minimalizacja okna przeglądarki lub innego programu, którego aktualnie używam. Nigdy nie korzystam z komputera, gdy w pokoju jest druga osoba (no, chyba że gram). 2. Nie ruszę się z domu bez słuchawek, odtwarzacza i zapasu baterii. Jeśli jestem poza domem i gdzieś idę, to zawsze mam słuchawki na uszach. 3. Jak coś jem, to muszę mieć cokolwiek do czytania, albo włączony telewizor. 4. Nie wyłączam komputera. Po prostu, jest włączony cały czas, gdy kładę się spać po prostu blokuję go i wyłączam monitor. Po części to wina tego, iż od jakiś 2 miesięcy, gdy zostawię komputer jakiś czas wyłączony, po starcie wiatrak od procesora nie chce "zakręcić", więc uznałem, że po co robić sobie problem za każdym razem. 5. Muszę mieć porządek w płytach. Nawet największy bałagan w pokoju zniosę, ale płyty muszą być na swoim miejscu, opisane i w odpowiednim futerale. 6. Jak mam ochotę na drzemkę np. w autobusie to wsadzam ręce do kieszeni, żeby nie ukradli mi telefonu lub portfela. 7. Notorycznie o czymś zapominam, albo "wyłączam się" i robię jakieś głupie rzeczy (np. kilkanaście razy wysiadłem z autobusu przystanek wcześniej, niż miałem wysiąść, na szczęście to niedaleko). 8. Zasypianie ze słuchawkami na uszach - ciągle mi się to zdarza, bo zawsze słucham muzyki przed snem. 9. Jak jestem na przystanku, czekam na autobus, a szyba od przystanku jest zaparowana/zamarznięta to nie mogę się powstrzymać od wypisania na niej jakiegoś hasełka/złotej myśli/tekstu z internetu (niepotrzebne skreślić). 10. Gdy jakiś program/urządzenie nie działa, wieszam psy na jego twórcy, życząc mu najgorszych rzeczy. 11. Uwielbiam być kilka godzin sam w pustym domu. Być może dlatego, że zazwyczaj mam oprócz siebie 5 domowników. Pochwalcie się i Wy ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Dziwne Pingi ! | frog | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 12.10.2007 08:57 |
Dziwne zachowanie DVD... | RafałR | Napędy optyczne DVD | 11 | 27.06.2005 11:47 |
dziwne zachowanie nagrywarki | marlow27 | Napędy optyczne CD | 3 | 02.02.2004 16:35 |
LG 8320b dziwne | Paazik | Napędy optyczne CD | 11 | 03.10.2003 15:51 |
Dziwne skoki na nagranej plycie | sebek_ps2 | Napędy optyczne CD | 2 | 23.10.2002 22:07 |