![]() |
Rycho! Zostaniesz z nami na zawsze!
[`] :'( Sprawy organizacyjne: Na tę chwilę mam zdeklarowanych 14 osób (włącznie ze mną). Termin zgłoszeń przesuwam, do końca dzisiejszego dnia, nie każdy siedzi od rana przy kompie ;) W między czasie, narodziła się dodatkowa alternatywa, najprawdopodobniej będziemy mieli naszego przedstawiciela na pogrzebie. Szczegóły podam jak będzie wszystko ustalone, aby nie robić zamieszania. Na tę chwilę, została wybrana następująca wiązanka: >>wiązanka<< Do tego szarfa "Od kolegów i koleżanek z CDRinfo.pl". |
ciezko znalesc wlasciwe slowa w takiej sytuacji, bo chyba zadne wlasciwe nie sa
Rycho - pamietamy [`] |
[']:(
|
To niemozliwe!
|
pamiętam, w 2005r. straciłem robotę, Staśka za chwilę też miała stracić,
zadzwonił Rychu, kazał mi się wziąć w garść, pocieszał jak mógł, opowiedziałem Staśce o tej rozmowie, powiedziała: -patrz, obcy człowiek a zainteresował się odpowiedziałem jej , Rychu to nigdy nie był i nie będzie obcy człowiek :nie: i takim go będę pamiętał :'(:'( |
Nie chcę wklejać "zniczy" ani nic z tych kwestii, z Rychem nie miałem kontaktu poza forum dlatego po protu zakończę to zdanie wielokropkiem i wspomnieniami...
|
Smutek i żal. Pustka i ból...
['] |
Nie wiem co powiedzieć...
['] Spoczywaj w Pokoju, Rychu Aż się popłakałem... Bez Rycha to już nie będzie to samo... |
[']:(
|
Mistrz Pythonowskiego humoru.
Rycho, to forum nie byłoby takie jakie obecnie jest bez Ciebie. |
Ilość załączników: 1
Żałuję, że tylko raz mieliśmy z Anią tę przyjemność być razem z Ryśkiem na zlocie. Na ostatnim, na którym był z Elą, na ostatnim na którym byli swoim tico. Ostatni raz rozmawiałem z nim dwa tygodnie temu i nie wierzę, że ten numer można wykreślić z listy kontaktów, bo zawsze już będzie milczał...
Ja zapamiętam Rycha jako gościa, który dzwoni nawet na wyłączoną komórkę. Który zawsze może pojawić się w twojej lodówce. Którego wyobraźnia i intelekt pozwoliły mu założyć na forum rekordową liczbę prawie 750 tematów. I z kim jednocześnie dało się porozmawiać na poważnie, bo na poważnie da się rozmawiać tylko z ludźmi którzy potrafią mieć dystans do samego siebie. Dziś nawet pogoda zdaje się potwierdzać tę informację, w którą dalej nie chcę wierzyć. Rycho - spoczywaj w pokoju Załącznik 64017 |
Krótko go znałam, ale polubiłam.
Trudno uwierzyć, że już nic tutaj nie napisze. :( ['] |
Aż nie wiem co napisać. :(
Spoczywaj w spokoju, Rychu. [`] |
Też nie mogę się pozbierać. Zloty już nie będą takie same :(
(') |
Tak.
Jedna z najsmutniejszych wiadomości, jakich mogłem się spodziewać...i jaka mnie spotkała. Od momentu w którym się o tym dowiedziałem, czyli gdzieś od południa, nie mogę pozbierać myśli. Na temat rycha można mówić długo i wspominać wiele barwnych historii. Szkoda, że teraz będą to już tylko wspomnienia. Mówcie, co chcecie...ale rycho to był gość! Z nim można było konie kraść. Pokój jego duszy ['] |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |