![]() |
o nie...
:( ['] |
Szok:( Nigdy się nie widzieliśmy, ale potrafił zagadać.
Zasiedzieliśmy się na tym forum wiele, wiele lat, tu na forum tak jak w życiu, ludzie są i ludzi nie ma :( |
[`] aż trudno uwierzyć że kolejny z użytkowników tego forum odchodzi od nas... :(
|
[`] ...
Szok... nie wiem, co napisać... :( |
Nie będę się powtarzał po innych, również jestem w szoku :(
To co Rycho pozostawił na forum, "teczka" Jego wpisów to najlepsze, najzabawniejsze wspomnienia i nie raz będę do tego wracał! ['] |
Szok... Trudno cokolwiek napisać [`]
|
[']...
|
[`] [`] [`]....
|
Rycho to był ktoś taki, który pamiętał zawsze o moich urodzinach (nawet kiedy ja sam o nich zapominałem), potrafił porozmawiać o kłopotach i poradzić. Mimo że znaliśmy się jednak tylko wirtualnie, zawsze zagadał na komunikatorach lub telefonował... :(
Trzymaj się Rychu, tam po drugiej stronie, pewnie teraz czytasz z zaświatów co mamy tutaj do powiedzenia, będę pamiętał o Twoim ulubionym Lechu po którym jak pisałeś głowa nie boli na drugi dzień... dla mnie ciągle tutaj jesteś :piwo: |
Nadal ciężko mi uwierzyć...
|
Żal Go , ale opisujecie go w samych super itp . A ja mam inne wspomnienia miłe i niemiłe . A teraz czytam , że niektórzy z nim mieli kontakt parę dni , tygodni . A ja nie mogłem się z Nim skontaktować przez pól roku.
Ale niech Mu ziemia lekką będzie . |
wtf?
dzieki za wszystko rychu...i za tego zapa na tg. zawsze bede pamietal dzieki komu tam jestem :) :piwo: twoje zdrowie. |
forum nie będzie już takie samo bez niego ... :'(
|
Po prostu brak słów, ciężko mi uwierzyć, jeszcze 9. listopada pisaliśmy na GG...
Strasznie mi przykro. |
Nieznalem czlowieka ale szkoda go bo zapewne byl w sile wieku i jeszcze wiele czasu bylo przed nim . Kondolencje dla rodziny .
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:54. |