![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
![]()
Od ostatniego formatu systemu (XP) pojawil sie u mnie nastepujacy problem... Podaje przyklad: Wkladam CD do cdromu... zrobie co mam zrobic... za chwile wkladam inny CD i co widze?? Widze caly czas zawartosc poprzedniej plyty :[ i tak mam zawsze i wszedzie... czy to wloze plytke do nagrywarki czy do cdromu... zaczyna to byc conajmniej wpieniajace bo jedyne co da sie z tym zrobic to -> restart
![]() ![]() Z gory dzieki za pomoc... pozdrawiam artoor
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Miałem kiedyś podobny problem w Win 2000, ale wtedy robiłem tak. Otwierałem tacke CD, otwierałem Mój komputer, naciskalem F5 kilka razy, az zniknie stara nazwa płyty i zamykałem tacke z inną płytą.
![]() Pozdro
e-m@il Ostatnio zmieniany przez Patrixs : 17.12.2003 o godz. 14:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak wlaczysz autostart spowrotem powinno byc dobrze
niestety zdaza sie, tez tak kiedys mialem najwygodniej sciagnac sobie Power Tools z mikroshita i tam ustawic autostart - wtedy przewaznie dziala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
![]() Moze jeszcze jakies sugestie?
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
u mnie tylko nazwa plyty czasem zostaje - zawartosc jest zawsze aktualna (no chyba ze cos sie powiesi)
sposob z otwarciem tacki i odswierz w moj komputer tez dziala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
![]() |
No to jeszcze zeby bylo ciekawiej dodam... ze nie wiem jakim cudem ale okazuje sie ze mam aktywny autostart na CDROM'ie i nagrywarce
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grzebales w rejestrze rzeby wylaczyc autostart pewnie... jak masz gdzies zapisane co tam pozmieniales to odwroc te transformacje i deaktywuj autostar powertoysami - w ten sposob bedzie wsio poprawnie dzialac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
![]() Dadane!! Sprawdzilem... nie usunalem tego tym XPAntiSpy'em... falszywy alarm, ale nadal nie wiem w czym tkwi ten problem ![]()
"Jeśli uczysz się od innych, ale sam nie pomyślisz - to najczystsze oszołomstwo; Jeśli myślisz, ale nie uczysz się od innych - to może być dla Ciebie wręcz niebezpieczne." / Konfucjusz / Ostatnio zmieniany przez artoor : 17.12.2003 o godz. 18:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|