![]() |
Re: co prawda to prawda
Cytat:
W wyżej opisywanym orzeczeniu ETPC zostawił "furtkę": można powiedzieć wszystko, nawet to, że polityk ma problemy w domu, jest impotentem i zboczeńcem, ale nie można dowodzić prawdziwości zarzutów, jeśli dotyczą one rodziny i w ogóle życia sciśle prywatnego. Dzieki temu tak obrazony polityk zawsze ma rację i powinien wygrać cywilny automatycznie. PS Staram trzymać się tematu i przypominam wszelkim moim oponentom :), że to jest topic tylko o "jakości dyskusji". Zainteresowanym tematem UE polecam to i taki felieton przeczytałem (to nie jest jakis szczególny wybór, dzisiaj akurat to czytałem) |
Nie wytrzymałem, zajrzałem
Cytat:
Cytat:
Ja o tym pamiętam i żalu nie mam do Ciebie, ale wiesz, takie określenia jak "agitka", to jednak blokują możliwość porozumienia, nie jestem maszyną, też denerwuję się jak i Ty. A o co chodzi z "agitką"? Niby drobiazg taki, jedno słówko, ale stawia mnie ono w jednym rzędzie z "tradycją" PZPR i pokrewnych. Na to się nie godzę, wkurzyło mnie to i uważam, że jest to bezpodstawne (uzasadniać nie będu tutaj, bo nie o tym ta dyskusja, zainteresowani na priv albo nowy topic). Cytat:
"fopasem" = faux pas? zgrabne :) pierwsze słyszę, podoba mi się |
co prawda to prawda
Salwador strasznie sie nerwuje :klotnia: i niektore rzeczy dzialaja na niego jak plachta na byka :zly: ale mysle ze sie zmieni.
moze to wina jakis innych klopotow (np. dom) i tu sie chlopak moze wyszumiec. I z daleka od polityki, prosze go nie podpuszczac :glaszcze: bo wchodzi w niego :zly: :zly: :zly: :zly: |
Salwador
czytam goscia i nie wiem.
Wywody inteligentna,ale.... Drażni mmnie ten zarozumiały ton,a Was? Ma to byc przyczynek do dyskusji nie o samej osobie Salvatoraa,ale o o rodzaju dyskusji jako takiej. Np.Salv mówi rzeczowo o jakiejs sprawie - i fajnie.Rozwija sie topic i..łycha. Remix chcia cos powiedzieć,ale nie zdzierżył-na priwa -co? Fakt - mógł być fajny topic. Czy to My jestesmy dyżurni na nie,czy jest to chałwa? Pali wali agitę komleksową i nic,a Salwatota atakujemy,bo nerwy.. ? Salwator ma swoje racje,takie, jakie ma.Ma tu Forum,gdzie moze je wygłaszać,ale nikt nie dyskutuje zjego racjami,tylko s formą,przyznaję-napstliwa i odstręczajączą,Jednak są to jakieś argumenty,nie te - zbijajmy je, a ne zaraz ba i histeria. On coś chce - kosztem swojego czsu,swoich bliskich i ma odwagę o tym publicznie mówić. Moje prywatne graatulacje-dla Pali. Nie po drodze mi z lewymi,ale...ktry pierwszy rzuci kamieniem? Okreslil sie człowiek,i chura na niego jest jakimś fopasem,kto powie o jaką Polskę m chodzi i będzie tego bronił?:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:00. |