![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Gdzie dostane Chiefteca ?
Mam problem, bo nigdzie nie moge dostac zasilacza Chieftec 360W (HPC-360-202DF). Nawet sklepy wysylkowe maja go niedostepnego albo towar jest zarezerwowany. Bardzo zalezy mi na czasie. Znacie jakis sklep - moze byc wysylkowy albo naromalny co by go mial na slasku?
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
|
|
|
#4 |
|
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
Moze tu:
http://mcs.pc.pl/produkt307.html |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Ja swojego Chiefa HPC360-202 tyle ze z jednym wentylem zamawialem zaraz po wakacjach wlasnie na angela.pl. Polecam ten sklep, wszystko OK, bez problemów, szybka wysyłka.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
EDIT: Czy, aby tam sie zarejestrowac jest potrzebna firma? Jaka jest procedura rejestracji? Ostatnio zmieniany przez epol : 04.02.2005 o godz. 23:15 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
epol czesto bywam w angela.pl (jest blisko mnie) - sklep sprawdzony - bierz smialo Swoja droga maja fajny asortyment ![]() Co do rejestracji online to Ci nie pomoge, bo wszystko u nich kupuje osobiscie
|
|
|
#8 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
Do rejestracji nie jest potrzebna firma, wypełniasz standardowy formularz ze stronki i tyle. Potem wysyłają potwierdzenie na maila. Ja zamawiałem zasilacz coś na poczatku tygodnia a pod koniec tygodnia już go miałem.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
Można też i tak
![]() Pzdr.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Bardzo zalezy mi na czasie. Znalazlem na allegro od SS po 159zl, ale dostawa jest w ciegu 24-48h.A swoja droga to ile PINow ma wtyczka z zasilania w plycie glownej EPOX 8RDA3I Pro. Nigdzie nie moge znalezc duzego zdjecia, aby to policzyc ![]() Zasilacz ma 24 PINy. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
d[-.-]b
![]() |
ma 20 pinow, bo to nie jest plyta z socetem pod amd 64... bedzie potrzbna Ci przejsciowka za ~15zl lub spilowac
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zlotowicz
![]() |
Mam zasilacz (przejsicowka w drodze), ale wtyczka jest rozpinana. Moge podlaczyc ta wtyczke do plyty Asus A7V880 tak zeby te 4 przewody z zasilanai sobie dyndały? Czy cos sie stanie?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
d[-.-]b
![]() |
mozesz te przewody podwiazac tak zeby jednak nie dotykaly plyty