![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
problemy z gg ? zajrzyj koniecznie
miales problemy z gg ? zajrzyj
http://www.extreme.iscnet.pl/gadu.html
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
popierma, te durne łańcuchy już mnie w!@#$%&*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
z tym sie nie zgadzam, bo to jest akurat bardzo przydatna funkcja, nie wyobrazam sobie gg bez mozliwosci wklejania tekstu. Chyba zeby ograniczyc tylko WIELKOSC tego tekstu.
![]() |
![]() |
#5 |
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
a jak sie z tym zgadzam!!podobnie sie dziala jak kiedys mozna bylo wysylac smsy na wszystkie sieci!!bylo ich tak duzo ze operatorzy wprowadzili to co wprowadzili!!wielu ludzi przynajmniej z moich znajomych mieli problemy z tym ze dostawali smsy z neta a te z teelefonow docieraly za godziinymi opuznieniami!!podobnie pewnie jest z gg!!ale to tylko moja opinia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Popieram! Te łącuszki już
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Nie bede oryginalny mowiac, ze lancuszki mnie wkurzaja, tym bardziej jak sa typu: nie przeslesz dalej - nie zdasz, ehh
![]() Ale wedlug mnie one niestety nie zgina, poniewaz zawsze znajdzie sie kilka tepych osob, co bedzie to wymyslac i przesylac dalej. No chyba ze tworcy gg poczynia jakies kroki, aby przeciwdzialac tym lancuszkom. Chocby cos takiego o czym mowil Patrixs |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lechu
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
no dobra to dlaczego w tym samym czasie pada tlen.a z tymii lancuszkami to mocno naciagana teza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
Wystarczy wgrac sobie do PowerGG takie wtyczki jak: ignorant, text filter, ktore uniemozliwja rozpowszechnianie sie lanczuskow.
Najlepszy lanczuszek jaki ostatnio widzialem: "W dniu wczorajszym Ojciec Rydzyk, naczelny redaktor Radia Maryja, wykupil prawa od uzywania komunikatora gadu-gadu od firmy SMS-Expres. jak zapowiedzial Ojciec naczelnik, po przeprowadzeniu drobnych aktualizacji komunikator stanie sie dostepny dla wiernych i sluchaczy Radia. Codziennie podawany bedzie podczas audycji w Radio Maryja kod umozliwiajacy 24godzinna aktywacje komunikatora" ![]() ![]() A co do padu GG w/g www.gg3d.com 'Spowodowana ona była instalacją nowej wersji systemu operacyjnego, co okazało się "kompletną klapą", a powrót do poprzedniego zabrał kolejne cenne godziny'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Podobno instalowali 2003 ale costam sie nie udalo i wrocili do 2000, a potem musieli doinstalowac service packi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
a ja bym wywalil z gadacza opcje "wyslij do wszystkich"
komu by sie chcialo klikac te kilkadziesiat kopiuj/wklej |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja to bym najchetniej wywalil gg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wklejanie zostawic, raczej przydalby sie ciagle rozwijany filtr antyspamowy reagujacy na proste zwroty typu "nie przeslesz" "pomysl zyczenie" itd. GG TO NAJWAZNIEJSZY TOOL ZARAZ PO WIN XP ;-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ja banuje userow posylajacych mi te smieci - dzis polecaily glowy reklamujace pitforum w dosc glupi sposob
poprzednio ktos tez mi puscil cos o platnym gg - zapomnialem juz kto to byl i wielu wielu innych - to sie nie oplaca ![]() lancuszkom smierc? wystarczy ze sam ich nie bedziesz posylal
![]() |
![]() |
#15 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
A po co ten lament?jak kogos to wkurza to niech blokuje osoby co wysyłają i koniec...każdy ma prawo robić na gg co mu sie podoba i tego sie nie zmieni...nie uważam też żeby gg działało wolniej właśnie przez takie coś...bo gg siada i rano, i w południe i w nocy...jak wam wysyłają takie rzeczy znajomi z listy kontaktow to pogadajcie z nimi, a jak ktos z poza to trzeba przeboleć...chyba to nie kłopot nacisnąć ten X...
![]() |
|
|