![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Neostrada na PCM'ce
Mam założoną PCM'ke na linii to znaczy na modemie osiagam tylko 31.200 bps. Założyłem sobie neostrade i czekam juz 4 dni na skrosowanie łączy. Tymczasem pan z Telepunktu powiedział ze juz powinno być.
Czy ta PCM'ka nie przeszkadza neostradzie ?? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
![]() |
Jestem w zasięgu instalacji. Mam juz modem i podpisalem umowe, mam wszystko aktywowane, tzn. skrosowane lacze, bo sprawdzali w BOK'u a i tak mi nie dziala. Przy zakładaniu nowej linii pociagneli mi kable od sasiada i zalozyli urzadzenie PCM. Nie wiedziałem ze to bedzie kolidowac z neostrada, dlatego sie pytam czy z tym moze byc problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
A jak zakładali PCM to wiedzieli że podpisałeś umowę na neostrade? Nie chcę cie martwić ale PCM to wąskie gardło (bardzo wąskie). Z tego co ja się dowiadywałem żeby mieć neo trzeba być w tkz. torze naturalnym (wszystko po kablu). Zorientuj się o co biega. Jeżeli neo zadziała ci na PCM'ie to daj znać (ale mam obawy że nie zadziała).
Telekomunikacja Polska ![]() pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
![]() |
Czytalem na neostrada.net ze na linii z PCM'ka nie chodzi neo. Chcialem sie upewnic na forum, bo wiem ze duzo ludzi tu bywa. W poniedzialek sciagne monterow i jak wszystko pojdzie dobrze to napisze jak sie sprawy potoczyly.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
USER FRIENDLY?
![]() |
Czyli standard telepunkt swoje a monterzy swoje. Jak przyjadą to możesz im skopać d..y
![]() nara.8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
No to pa...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
![]() |
Dzisiaj rozmawialem ze znajomymi monterami i powiedzieli ze nie mieli jeszcze wniosku o podlaczenie mnie do punktu dostepowego na centrali. Sami zadzwonili do pionu glownego pytajac sie o moj wniosek, odpowiedzieli im ze wniosek sie zagubil i trzeba czekac .... hehe telekompromitacja .... jutro uderzam na pion glowny .... ile do cholery mozna czekac ??!! 2 tygodnie ??!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
2 tygodnie....2 miesiące.......tyle ile trzeba
![]() A tak na poważnie to chyba nie ma się co dziwić. Telekomuna zawsze miała burdel i nic się nie zapowiada żeby szybko coś się zmieniło ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
![]() |
Zgadzam sie z Toba i chyba to sie nigdy nie zmieni ...
A co do tej PCM'ki zapomnialem napisac ... Jesli ma sie znajomego montera to nic nie stoi na przeszkodzie aby neostrada chodzila na PCM'ce !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
USER FRIENDLY?
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdr. |
|
![]() |
![]() |