Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.11.2002, 16:18   #1
/||\aster
Gość

Cytat:
HelpMAN napisa***322;(a)

Otoz to, chociaz jeden GOŚĆ mnie zrozumial!! THX i czekam na wypowiedzi innych a konkretnie <b> Astera </b>

siema
Wiesz co ja o tym mysle, to ze teraz robisz z siebie kaleke, ze ci naublizalem i w ten sposob probojesz odzyskac zaufanie, ktore straciles u wiekszosci forumowiczow, chcesz przeniknac i inwigilowac userow.
Powiedz mi jeszcze dlaczego ta twoja strona www.piatal.prv.pl jest taka dziwna, miala byc taka lamerska, tak specjalnie bo to widac i nie tylko ja to zauwazylem.
Zanim doszlo do tej afery, to dlaczego chciales sprzedac tyle rzeczy tu kable, radia i wspolpraca bardzo to dziwne czy nie chciales poznac adresow od forumowiczow, a pozniej im zrobic kolo tylka
Mowisz(tak mysle bo na to pytanie nie odpowiedziales, dokladnie, tak mi sie wydaje) ze zmieniles nicka bo cie tam zbluzgali wiec dlaczego w niektorych postach odpowiadasz piatalowi wg. mnie chciales zatrzec slady po piatalu.
Zdradzil cie pospiech.

P.S.
I to sie nazywa schizofrenia:-D

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: