![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
SDI -ciekawostka
Dzisiaj moje SDI zwariowało ,przez pare godzin sciagało pliki zaje...fajnie szybko...może to jakis bład,ale fajnie jak by tak było cały czas.
Musiałem mocno zmniejszyc screena w/g regulaminu... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Ciekawe, wg mnie błąd pogramu. Ale jakby tak było na serio to za***iście.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Mi tez wyglada na blad programu, ale jak sciagnelo np. 100mb to tego program raczej nie spowodowal bledem...swoja droga to taki transfer czasem mam na Kaza lite (ale ja mam neo+
)
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
ja pamiętam, że zawsze jak w coś grałem i potem wyłanczałem gre to eMule przez chwile miał bardzo wysokie transfery, ale po chwili to spadało...i to był właśnie błąd programu...
|
|
|
#5 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
No mi tez tak sie wydaje,intensywnie słuchałem empetrójki no i pózniej to sie zrobiło,wahało sie b.długo dochodząc do 74.8 kB, w koncu zwróciło kod błedu no i oczywiscie skróciło sciagnięty plik.
Tak sie nieraz zastanawiam czy nie specjalnie są podstawiane błedne pakiety ,zeby sciagac w nieskonczonosc a po hashowaniu emule uzna znowu jakis plik za błedny? Co o tym myslicie,duzo razy sie wam cofa transfer? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przy uruchomionym I.C.H prawie wcale, (cofanie plku), a transfery? no coz.... mam takie. To oczywiscie srednie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
![]() |
|
|