![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2005
![]() |
Zmiana nagrywarki w laptopie
Witam. Posiadam laptopa Sony FS660/W z nagrywarką MATSHITA UJ-840D. Niestety od jakiegoś czasu dzieją sie różne żeczy z nią - niewykrywa płyt nie chce nagrywać. Próbowałem znaleść bios , ale na ten model akurat nie ma więc jest dla mnie bezurzyteczna. Pytanie moje jest: czy da sie zamienić nagrywarke w laptopie na inną nagrywarke?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oczywi***347;cie, ***380;e si***281; da.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trzeba by***322;o jou udzieli***263; odpowiedzi dopiero, jak poprawi przynajmniej 2/3 b***322;***281;d***243;w ortograficznych..
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
zawsze mzoesz kupic nagrywarke zewnetrzna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2005
![]() |
ty andrzej9 jak nie umiesz odpowiedzieć to sie nieudzielaj polaczku . Przez takich ludzi jak ty wyprowadziłem sie z Polski - chcesz krytykować spadaj na inne forum a przynajmniej odpierdziel sie od mojego topicu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Twoja wypowiedź jednak zasługuje na pewien komentarz. Udzielać się będę, bo wypowiedzi w formie takiej jak twoja są niedopuszczalne. Toleruję pewne błędy, których popełnienie może się zdarzyć każdemu, jednak tak wyraźna 'olewczość' w stosunku do gramatycznej i ortograficznej formy swojej wypowiedzi jest przesadą i nie będzie tutaj miała miejsca. Jeżeli wyprowadziłeś się z Polski przez takich jak ja, czyli takich, którym jeszcze chce się przeznaczać czas i siły na to, aby ograniczać 'olewczość' i 'wisimizm' obecny w Polsce na każdym kroku, to może rzeczywiście lepiej, że wyjechałeś. Tracimy codziennie wielu cennych, wykształconych ludzi, którzy w Polsce nie potrafią się znaleźć. Jest też grupa emigrantów, którym po prostu nic się nie chce, a uważają, że za darmo wszystko im się należy i w poszukiwaniu tego opuszczają nasz kraj. Mam przykre wrażenie, że należysz do tej drugiej, niechlubnej grupy..
![]() |
![]() |
#7 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Snowboarder
hehe oj chyba sobie zadar***322;e***347; ![]()
![]() |
#8 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Snowboarder spokojnie, bez nerw***243;w tutaj takich. Powiem Ci, ***380;e akurat to forum jest bardzo wra***380;liwe na b***322;***281;dy ortograficzne, a odsy***322;anie moderatora forum na inne jest troch***281; nie ma miejscu. Co do krytyki jest potrzebna, inaczej ka***380;dy pozosta***322;by taki sam, nawet jakby robi***322; co***347; ***378;le. Krytyka uzasadniona jest potrzebna, aby nie powiedzie***263;, ***380;e niezb***281;dna, a ta andrzejj9'a jest uzasadniona. B***322;***281;dy ortograficzne s***261; cz***281;***347;ci***261; wizerunku cz***322;owieka, im ich mniej tym osoba jest postrzegana lepiej.
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
jesli chcesz nagrywarke wewnetrzna, to moge ci powiedziec jedno- nie bierz nagrywarek Ricoh.
mialem stycznosc z dwoma i kazda z nich szwankowala.. z tego co sie przy okazji dowioedzialem z roznych stronek i postow na innych forach, to moje zdanie nie ejst odosobnione. pierwsza z nagrywarek padla po misiacu uzytkowania.lecz od samego poczatku byla wybredna na plytki. jedyne ktore jej podchodzily to byly verbatimy oraz ,co najdziwniejsze, esperenazy. czasem zadzialala inna plytka "budzetowa". ale ogolnie z plytkami to byla loteria, zostala wymieniona na gwarancji, wsadzili inna, dzialala troche,ale zaczely sie dziac znowu dziwne rzcezy tak, ze teraz juz w ogole DVD nie nagrywa. sprawdzilem juz okolo 10 roznych nosnikow i zaden nie przechodzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
Kolega faktycznie ma szcz***281;***347;cie, gdyby trafi***322; na gorszy humor Andrzeja, ban by***322;by pewny.
![]() Gdyby trafi***322; na m***243;j gorszy humor, mia***322;by czerwonego kropka. ![]() Dla Polski lepiej, ***380;e si***281; wyni***243;s***322;, dla kraju, w kt***243;rym jest - ju***380; niekoniecznie. ![]() Zreszt***261; - szkoda s***322;***243;w. ![]() @Stef - mam podobne do***347;wiadczenia z ricohem - wrogom polecam. ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Bo bana w sumie przez cały okres swojej 'działalności' jako moderator dałem jednego i to nie tak dawno. Ale tam już wyraźnie mnie o to 'proszono'..
![]() |
![]() |
#12 | ||
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |