![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
![]()
Znacie jakies serwisy które przysyłały by SMS'y (mogą być z reklamami) tylko zeby one były z innej sieci, np. jak ja mam Ere to zeby było z plusa lub idei.
Chodzi mi o to ze w tak-taku za iles tam minut rozmów lub odebranych sms'ów z poza sieci oni doładowują konto. ![]() ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
primo - nie nabijaja Ci konta smsy inne niz plus i idea, zadne zagraniczne bramki nie pomoga
secundo - w taryfie happy nie ma juz bonusa o ktorym piszesz, a pozostawanie w dowolnej innej jest malo oplacalne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
Cytat:
2. Przed chwilą dzwoniłem na bezpłatne 9797 i według tego co tam usłyszałem to za każde 10 minut rozmowy lub 40 sms dostaje 1 era jednostkę która jest równa 1 minucie lub 4 sms. Koszt aktywacji - 1,22zł/ mies. Więc jakby się tak udało znaleźć jakąś firme która by wysyłała sms'y (heh, lub dzwoniła) to by się to opłacało włączyć.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
Eliasz - tak bylo dopuki nie przeszedles na Happy - przescie na Happy jest jednoznaczne z rezygnacja z wybranych numerow, era bonus i paru innych, potwierdza Ci to w bou, widocznie nie zupdatowali danych pod 9797
pozatym koszt to chyba 1,22 za aktywacje, a nie na miesic - ale tego juz nie jestem pewny no - chyba ze nie masz happy tylko inna taryfe - to co innego, wtedy bonus dziala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
No ale jakby ta firma dużo wysyłała tych sms'ów to by się to opłacało.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
Mam dla ciebie radę:
- podaj na jakimś prostackim chacie swój numer telefonu i powiedz, że szukasz jakieś dziewczyny, - podaj na jakimś forum, że masz degerator kodów na darmowe doładowywanie konta w pop/tak-tak/simplus/heyah/samiswoi i rozdajesz je za darmo przez sms, lub masz kody do darmowych sms'ów/telefonów - gwarantuje, że nie odczepisz się od sms'ow i telefonów ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
to moze lepiej na tym czacie podac ze szuka sie chlopaka (oczywiscie logujac jako kobitka?)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
Heh, chyba tak zrobie, ale bedzie jazda. ^_^ Mam gdzieś jeszcze chyba starą karte to chyba popróbuje
![]() ![]() ![]() Heh, Tylko gorzej jak będą pisać i dzwoonić tylko z Ery.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 02.08.2004 o godz. 14:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prorok na F.O.R.U.M.
![]() |
Przeglądałem tak sobie Allegro i co znalazłem?? Popatrzcie sami http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29103607
Gościu wysyła sms'y, ciekawe z jakiej sieci że mu się to opłaca. A może to jakiś wałek ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
Piszecie o Bonus Tak Tak, ja zapłaciłem przy aktywacji 5 zł +vat, i 0 potrąceń co miesiąc. Jak masz sporo znajomych poza erą to sie opłaca mieć. Ale niestety, bonusy są tylko do sieci Era
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|