![]() |
no wielka szkoda ale sa MISTRZOSTWA i czas na poprawe dóch pierwszych setów ;)
|
wola walki i serwowanie... i o ile lepiej od razu zagrali? szkoda ze dopiero teraz sie tego nauczyli
|
Cytat:
Ale serio, następne sety mogły się podobać 8 ) |
szkoda tej porażki no ale grali ładnie ale szkoda ........
|
szkoda...
ale tym razem przynajmniej pokazali, ze sie przykladaja szkoda tylko, ze nie przez caly mecz. |
koncowka 4go seta to poezja poprostu!!
|
no ale teraz to walcza, nie dalo sie tak od poczatku ??
edit: no i serwowac zaczeli. |
Cytat:
|
no to nasi znow pokazuja klase, ja juz stracilem nadzieje, ze oni cokolwiek powaznego wygraja.
moze chociaz jednego seta uda im sie ugrac ? |
Cytat:
ten mecz był świetny takieeeeeeeeee dłuuuuuuuugie sety :D |
walczyli to bulgarzy z rosja w piatek:)
|
Ja myślę, że Panowie dzisiaj przyjdą na mecz wyluzowani, w końcu grają tylko o prestiż, i pokażą, że porażka w Belgradzie to był tylko wypadek przy pracy. Niestety, to jest siatkówka, oprócz umiejętności fizycznych, psychika gra tutaj też ogromną rolę. Nasi nie wytrzymali, trudno, lepiej w lidze światowej, niż teraz. Podsumowując, spodziewam się dzisiaj dobrego meczu!
Szacunek dla naszych siatkarzy! :piwo: ;) |
Cytat:
|
Cytat:
musze przyznac, ze mecze polskiej reprezentacji juz mnie tak nie ruszaja jak kiedys, fajnie jak wygrywaja, ale juz tyle razy sie na nich przejechalem, ze juz mi to wisi jak zagraja. najbardziej sie na nich przejechalem na olimpiadzie jak wygrali z serbia, juz myslalem, ze w koncu beda grali dobrze, a oni dali dupy kazdemu kto sie zglosil. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:48. |