Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Siatkówka (https://forum.cdrinfo.pl/f5/siatkowka-53694/)

pops 25.06.2005 19:37

boisko do siatki jest na miasteczku agh, miedzy akademikami.

demek 25.06.2005 19:21

boisku do kosza na agh maja.....nie wiem jak do siatki......siatke mam w domu to moge wziasc :) ja jestem za meczem:)

pops 25.06.2005 18:54

no to jak z tym meczem podczas zlotu ? ja sie pisze, wiec jak bedziecie cos organizowac to moge pomoc, tylko dajcie znac !!

cancel 25.06.2005 18:51

Wczorajszego meczu z Serbami nie oglądalem ale dzisiajszy tak i ten mecz był LIPA!!! Mieszkam w Bełchatowie, czyli miejscowości tegorocznego mistrza polski, jestem dumny z naszej SKRY. Chętni9e tez bym zagrał jakiś meczyk ale jestem za słaby w siate, może dlatego, że mam 14 lat, a może dlatego, że mam wadę wzrok, i to dość dużą. U mnie trudno jest zorganizować jakiś meczyk, ponieważ prawie wszyscy, których znam, uwielbiają piłkę nożną, a tych co lubią siatkę jest za mało, łącznie ze mną, aby stworzyć drużynę, nawet jedną.

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!

demek 25.06.2005 18:11

jak sie nie wygrywa to sie przegrywa 3:2 :)

Lukash 25.06.2005 18:05

niestety 2 mecz z Serbami przegralismy 3:2, moim zdaniem glowna przyczyna porazki byl fakt ze mamy fatalna zagrywke, wielu naszych siatkarzy serwuje z miejsca a Ci co nawet z wyskoku probuja to albo lekko albo jak wlazy w siate:( szkoda ale moze Grecy tez dzisaj przegraja:)

Burak_PL 25.06.2005 13:46

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ta, wiem.. dwa lata temu byłem nad morzem i codziennie grałem przez pół dnia w plażówkę.. Grało się świetnie, ale pierwsza ( i nie tylko) próba wyskoku i ściny spowodowała u mnie konsternacje, czy przypadkiem nie zapomniałem jak się skacze ;)

Ale może by rzeczywiście w czasie wakacji jakiś meczyk zorganizować (może być połączony ze zlotem) :)

tak to jest świetny pomysł :)

andrzejj9 25.06.2005 13:40

Cytat:

Napisany przez demek
jaworzno jest blisko stamtad.....mozesz rowniez podjechac to wyciagne cie na plazowke:) to jest dopiero zabawa i meczarnie:)

Ta, wiem.. dwa lata temu byłem nad morzem i codziennie grałem przez pół dnia w plażówkę.. Grało się świetnie, ale pierwsza ( i nie tylko) próba wyskoku i ściny spowodowała u mnie konsternacje, czy przypadkiem nie zapomniałem jak się skacze ;)

Ale może by rzeczywiście w czasie wakacji jakiś meczyk zorganizować (może być połączony ze zlotem) :)

demek 25.06.2005 13:13

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Mam kumpla w Wodzisławiu, którego może w czasie wakacji będę chciał odwiedzić, więc... ;)

jaworzno jest blisko stamtad.....mozesz rowniez podjechac to wyciagne cie na plazowke:) to jest dopiero zabawa i meczarnie:)

pops 25.06.2005 12:32

no to moze ktos z krakowa ma ochote na meczyk?

Lukash 25.06.2005 12:24

ja tez bym sobie pojechal ale za daleko:) dobrze ze mam w miesice AZS Olsztyn:D

MOdy 25.06.2005 12:21

Wybiera się ktoś dzisiaj do spodka???Ja tam bede z rodzinką:)

Burak_PL 25.06.2005 11:50

szkoda ze nie ma topicu o NBA

Matievoo 25.06.2005 11:42

A nie lepiej by było jak by sie załorzyło jeden wspólny topic "sportowy " i tam by sie zamieszczało tematy,(piłki nożnej ,piłki ręcznej,koszykówki )idt... ?

Damianos L 25.06.2005 11:17

Cytat:

Napisany przez Burak_123
no ale wczoraj zagrały lepiej niż w meczu poprzednim

@andrzejj9 jak byś mieszkał blizej :) to bym miał ekipę

eeee tam co to jest troche lepiej jak sie seta do 10 przegrywa :wsciekly:

moze pora na zmiane trenera rowniez w kobiecej siatkowce.....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:37.