![]() |
Wyślij email do Idei lub odwiedź salon.
Dalej szukasz recenzji po polsku? |
Cytat:
Jeśli chodzi o recenzję po polsku to do tej pory znalazłem tylko jedną, w jakimś czasopiśmie. Ale dalej chętnie przeczytałbym coś w internecie. |
Do recenzji i opini użytkowników dam Ci znac :)
Jesli chcesz to napisz dokładnie o jaką promocje Ci chodzi, a ja zadzwonie do BOK i się ich wypytam. BOK mam za darmo ;) |
Ilość załączników: 1
a ja wziąłem sobie sagem'a my x5-2 i jestem bardzo zadowolony.
z tego co wiem, to ludzie narzekają na fatalną baterię oraz słabą jakość obudowy cx65. no i wieszanie się telefonu - trzeba wgrać najnowszy soft, który podobno rozwiązuje ten problem. a to fotka z mojej roboty - w tym "czymś" pracuję :P jedyny plus to taki, że wszyscy siedzą po drugiej stronie korytarza i mamy z kumpelą spokój. |
woitas - zdjecie miodzio wyszlo. Zastanawialbym sie nawet czy nie lepsze od T630 albo Nokia 6600(tu moze nie)
A ja rowniez zaczynam sie interesowac telefonami...razem z andrzejem9 bede tutaj lookal zeby popatrzec co mowicie na temat telefonow bo mnie rowniez to czeka jak pisalem :) Tylko wszyscy mowia Sagem to gowno - a mialem jakiegos starego Sagema i nie narzekalem...ale jak jestes zadowolony to czemu nie Podoba mi sie straszanie 6230 - ma wszystko! Mp3,aparat z kamera ,karty wymienne, mms, i inne,mms abs full wypas |
Ilość załączników: 1
jestem zadowolony z tego fonu - w końcu zaczęli robić dobre telefony.
ma on aparat vga 640x480, 4 mb pamięci, wyświetlacz 128x160 - 65k kolorów, javę 2.0, true tone etc. bateria trzyma 6-7 dni (przy intensywnym użytkowaniu - zabawa grami, aparatem etc to jakieś 2-3 dni). w tej cenie nie znajdziecie lepszego fonu - po prostu, nie przepłacacie za markę, jak to ma miejsce w przypadku siemensa czy nokii. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Każdy kto nie miał Sagema MY-X... a pisze że to shit to frajer pompka! f |
Ilość załączników: 4
wrzuciłem kilka fotek wykonanych sagem'em.
wrzućcie fotki z cx65 - porównamy je. |
Ja coś wrzucę jeśli w końcu uda mi się ten telefon gdzieś dostać...
|
Siemens daje 5 miesięczną gwara na baterie więc nie widze problemu ;)
|
Sorki za dwa posty :)
Tutaj macie troche o CX65: http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=6322 http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=7396&highlight= http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=6792 Jest taego tam masa :D |
na wstepie - przepraszam za to, ze wznawiam tak stary temat, ale mam pytanko do andrzejja :).. masz juz moze tego siemensa cx65? bo widze, ze sie dlugo na niego czaisz :)
pozdro ;) |
Cytat:
Na telefon czaję się cały czas, a ostatnio to już naprawdę intensywnie. Ale mimo najszczerszych chęci, po prostu nie ma w tym momencie oferty, na którą chciałbym się zdecydować. Plus z moim przypadku odpada, ERA nie ma w swojej ofercie ciągle tego telefonu (mają tylko CXT, który jest tym samym pod względem technicznym, ale nie podoba mi się jego wygląd), więc zostaje IDEA, która od dwóch miesięcy ma te same, niewiele według mnie warte oferty. No i do tego za telefon ten musiałbym dać ze 300 złotych, a to uważam, że przy podpisywaniu umowy na 2, trochę za dużo. Tak więc czekam, czekam i czekam... Myślę, że ERA na dniach jeśli nie ogłosi jakiejś nowej, oprócz urodzinowej promocji, to przynajmniej wprowadzi do oferty nowe telefony (chociaż po takim czasie powinienem już w to wątpić...), natomiast IDEA już naprawdę powinna dać coś nowego. Mam nadzieję, że początek roku akademickiego będzie dla nich odpowiednią okazją. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:56. |