andrzejj9 |
28.09.2004 11:22 |
Cytat:
Napisany przez memorando
wybacz ale nimal nie klnie moj mc60 leży już 17 dni w serwisie zapomnialem o firmie bo mnie olewają i to wlaśnie idea szczerze andrzej niepatrz na oferty ale niebierz idei jeżeli się spozniasz z platnością faktur o jeden dzień ponieważ wyłączają wychodzące i w erze tego np niema więc zastanów się idea ma dwa plusy kasa w salonie i ladne rachunki a era że można się spoznić i jak dużo dzwonisz to dostajesz po kradzieży fonu nowiutki fonik ja tak mialem nadzwonilem przez 5 miesięcy na 3500 rachunkow i zagubilem kartę od fona to jescze era mi dala nowiutki telefonik więc erę cenię bo przynajmniej są cierpliwi czego niemogę powiedzieć o idei ale ogolnie niebierz polkomtela pożygalbyś się z nimi albo idea albo era nigdy plus
|
Co prawda moja wypowiedź, którą zacytowałeś, pochodzi sprzed kilku miesięcy ;), ale zgadzam się z tym, co piszesz. Ja cały czas chciałem podpisać umowę z ERĄ, również z tego względu, że obsługa klienta u tego operatora jest według mnie zdecydowanie najlepsza. A to jest ważna sprawa, i to bardzo. Ale jeśli nie mogę tam znaleźć tego, na czym mi zależy, to niestety muszę zwrócić się ku konkukrencji.
W IDEI natomiast ważna jest dla mnie zwłaszcza jedna rzecz. Możliwość uruchomienia nieskończonego kapitału minut - to jest dla mnie bardzo istotne, ponieważ wiem, że zwłaszcza na początku, na pewno nie będę zużywał wszystkich minut z abonamentu (zwłaszcza, że chcę też najpier wziąć abonament wyższy, a po roku zmienić go na niższy), a w przyszłości mogą mi się bardzo przydać. Tak więc raczej IDEA, chociaż i to nie jest do końca powiedziane. 30 września już blisko, potem ERA zaproponuje coś nowego. Mam nadzieję, że tym razem spełni to również moje oczekiwania :)
|