![]() |
Cytat:
A więc Andrzej powiem co myślę o motce e398 kupilem już drugą i opiszę moje perypetie i wady zalety. A więc pierwszej motce urwalem gniazdko w ktorym mocuje się sim niestety niemam rąk kobiety i urwalem. Nauczony błędami kupilem drugą i już nieurwalem. Wadą więc jest mocowanie karty sim. Zalety??? Za***isty aparat, za***isty dźwięk, za***isty wyświetlacz, jakość wykonania obudowy powala delikatna jak w myszce mx 700 plastik przypominający w dotyku skórę albo gumę, menu proste ładne dużo motywów podświetlające fajne światełka z boku fonu, jakość wykonania 10, menu 9, fonik ocena ogólna 9 przez złącze sim które łatwo urwać jak się ma łapki zbyt twarde:) weź motkę będzuesz zadowolony:) |
Wszystko fajnie - ale ta motka jest narazie tylko w Erze... :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ludzie nie gadajcie glupot jesli nie wiecie. |
Cytat:
|
Cytat:
No widzisz, a mi bardzo rzadko, a moze tylko pare razy sie spoznilem z zaplata. I ani razu nie zostal mi zablokowany fon. Abonament mam juz trzeci rok. A dodam taka mala ciekawostke: Brat zawsze kiedys placic przelewem w banku i pieniadze za jedna fakture gdzies wsiaklo. On dostal potwierdzeniez banku ze zaplacil, a IDEA pieniedzy nie zobaczyla. Co ciekawe telefonu mu nie zablokowali. Dostal tylko po jakims czasie chyba upomnienie i przefaksowal im kopie dowodu wplaty i na tym sie sprawa skonczyla. A do dzis mu na fakturach widnieje ze ma nie zaplacona jedna fakture. A jeszcze zeby bylo ciekawiej to potem podpisywal z nimi umowe na nastepny rok i nic nie wspomnieli o niezaplaconym rachunku. Teraz to bedzie juz okolo 1,5 roku od tego zdarzenia i dalej nic sie nie dzieje. Chyba juz o tym kiedys pisalem. |
podepne sie pod temat (sorka) nie wiesz jak wyslac np. na nokie przez podczerwien albo do kompa?
Mam Sagema my 5-2 i jak wysylam nokia -> sagem - ok, jak przyloze zeby z kompa cos na sagema wyslac wogole go nie wykrywa. |
Cytat:
Skoro tak chwalisz ten telefon, to może jednak poczekam jeszcze kilka dni i zobaczę, jak ERA odpowie na nową ofertę IDEI. Jeśli dadzą w końcu jakieś rozsądne warunki i nieco obniżą cenę tego telefonu, to niewykluczone, że jednak z nimi podpiszę umowę. Zobaczymy, niech tylko znowu nie odwlekają ogłoszenia nowej oferty, bo moja cierpliwość jest już na zdecydowanym wyczerpaniu ;) ps: Rozumiem, że wszystko poszło zgodnie z planem i żona jest już żoną ;) ? Jeśli tak to moje gratulacje :) |
żona mnie bije:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:26. |